Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ayy kizlar cok heycanlandim esimde simdi gidip yaptiralim diye israr ediyo gitmezsem sabaha kadar uyuyamam ki napim

İki senedir bebek istiyoruz denemedigim sey kalmadi hem doktora gitmek icin can atiyorum hemde negatif olucak diye korkuyorum hakkimizda hayirlisi artik sagolun kizlar

Subatin 1 de olmustum 16.yada 17. Gununde yumuurtlamam oldu
Yani yumurtlamadan sonra 16.gün tes yapmış oluyorsun.Erken oldugu için degerler az çıkmış onemli degil ama asıl onemli olan bu degerler 2 günde bir 1 kat artar saglikli gebeliklerde.Bidaki gittiginde tekrar kan testi yapacaklardır.Mesela 35 çıkmış,iki gün sonra en az 70 olması lazım,4 gun sonra 140 olmasi lazım anlasinmu canım.Oyle hesaplarsin canim.İnsallah bi sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin.

Sagolun kizlar cok tesekkur ederim ama hic sevinemedimki kan geldigi ivin ebe bi tanidigim vardi ona sordum simdi kese olusmustur bebek olusmammistir buyuk ihtimalle dedi (

Sagolun kizlar cok tesekkur ederim ama hic sevinemedimki kan geldigi ivin ebe bi tanidigim vardi ona sordum simdi kese olusmustur bebek olusmammistir buyuk ihtimalle dedi (
Tamamda ilk önce kese oluşur ama ilerlicek insaallah iyi dusunmelısın pozitif ol :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…