- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.241
Var var gorulmeyecek gibi degilki. Hayirli olsunSelam kizlar sizce bu testlerde ikinci bi cizgi varmi????Eki Görüntüle 1788027
Tamamdir :))Haber ver :):)
Gidin o zaman :)Ayy kizlar cok heycanlandim esimde simdi gidip yaptiralim diye israr ediyo gitmezsem sabaha kadar uyuyamam ki napim
Hayırlısı canım gidyormusun peki haber ver bizidemerakta bırakmaİki senedir bebek istiyoruz denemedigim sey kalmadi hem doktora gitmek icin can atiyorum hemde negatif olucak diye korkuyorum hakkimizda hayirlisi artik sagolun kizlar
Korkma git canim.Bizim gelin oyle oldu dr kimyasal gebelik dedi.Herkeste ayni degil ama git ihmal etme benceAyy kizlar cok heycanlandim esimde simdi gidip yaptiralim diye israr ediyo gitmezsem sabaha kadar uyuyamam ki napim
İnşaallah sağlıklı olur ya sende bol bol dua et canımGidiyorum simdi korkunun ecele faydasi yok hersey allah tan gelice yazarim sonucu dua edin nolur
Dikkat et canim bu lekeler hayra alamet degil.Rabbim sağlıklı gebelik nasib etsin inşallahGittim geldim degerim cok dusukmus oladabilir olmayadabilir dedi
Dinlenmutlaka hayırlısı iyi ve sağlıklısıGittim geldim degerim cok dusukmus oladabilir olmayadabilir dedi
Adetine varmiydi uoksa gecmismiydi günün?Yumurtlamanin kacinci günü bugün
Subatin 1 de olmustum 16.yada 17. Gununde yumuurtlamam olduAdetine varmiydi uoksa gecmismiydi günün?Yumurtlamanin kacinci günü bugün
Yani yumurtlamadan sonra 16.gün tes yapmış oluyorsun.Erken oldugu için degerler az çıkmış onemli degil ama asıl onemli olan bu degerler 2 günde bir 1 kat artar saglikli gebeliklerde.Bidaki gittiginde tekrar kan testi yapacaklardır.Mesela 35 çıkmış,iki gün sonra en az 70 olması lazım,4 gun sonra 140 olmasi lazım anlasinmu canım.Oyle hesaplarsin canim.İnsallah bi sıkıntı olmaz Rabbim sağlıkla tamamina erdirsin.Subatin 1 de olmustum 16.yada 17. Gununde yumuurtlamam oldu
Çok sevindm. :):) Ama dikkat et canım sabirinin dediği gibi 2 güne bir 2 kat artar hayırlı uğurlu olsun
Tamamda ilk önce kese oluşur ama ilerlicek insaallah iyi dusunmelısın pozitif ol :):)Sagolun kizlar cok tesekkur ederim ama hic sevinemedimki kan geldigi ivin ebe bi tanidigim vardi ona sordum simdi kese olusmustur bebek olusmammistir buyuk ihtimalle dedi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?