- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.261
Once kese oluşur.6.haftadan sonra bulantilar başlarsa bebegin kalp atışlarınin basladigina isarettir.Korkma canim stres yapma.Sadaka ver ve dua et bugun cumaSagolun kizlar cok tesekkur ederim ama hic sevinemedimki kan geldigi ivin ebe bi tanidigim vardi ona sordum simdi kese olusmustur bebek olusmammistir buyuk ihtimalle dedi(
Neler duyyoruz canım ya pozitif ol senEsim verdi csnim sadaka pozitif dusunmeye calisiyorum ama arada cok koyu bi kahve kan geliyo az az onun icin normal gebelik degildir diyolar hakkimda hayirlisi olsun allah buyuk
2 yildir ilk defa hamile kaldin demiştin yanlis hatırlamıyorsam.Onemli olan kalmadır.Hamdolsunki sendede kocandada bi sorun yok demek.Benim 2 cocuktan sonra 3. De gecen gebeligim 4 aylikken sonlandi kurtaj oldum.Sen hayirlisini ve sagliklisini iste gerisi Rabbime kalmış.Hakkinda hayirlisini versinEsim verdi csnim sadaka pozitif dusunmeye calisiyorum ama arada cok koyu bi kahve kan geliyo az az onun icin normal gebelik degildir diyolar hakkimda hayirlisi olsun allah buyuk
Ebe olan arkadasim buda pozitif bisey demekki hamila kalabiliyosun dedi :) pozitif dusunmeye calisiyorum sonucta hersey allah tan sizde varmi biseyler sabirin hamileydi sanki baskasiyla karistirmiyosamNeler duyyoruz canım ya pozitif ol sen
Cok gecmis olsun canim2 yildir ilk defa hamile kaldin demiştin yanlis hatırlamıyorsam.Onemli olan kalmadır.Hamdolsunki sendede kocandada bi sorun yok demek.Benim 2 cocuktan sonra 3. De gecen gebeligim 4 aylikken sonlandi kurtaj oldum.Sen hayirlisini ve sagliklisini iste gerisi Rabbime kalmış.Hakkinda hayirlisini versin
Tabiki canımdemek hayırlısı 2 yıl sonraymıs evet sbirin gebe ben daha kalmdmEbe olan arkadasim buda pozitif bisey demekki hamila kalabiliyosun dedi :) pozitif dusunmeye calisiyorum sonucta hersey allah tan sizde varmi biseyler sabirin hamileydi sanki baskasiyla karistirmiyosam
Stres yapma canım düzenli mdırMerhaba kızlar adetim 6 gun gecti. Gebelik testi yapıyorm negatif çıkıyor. Ovulasyon testi yaptığımda ise silik çıkıyor. Nedemek bu
Evet suan gene hamileyim.18 haftamdayim insallah bunda bi sıkıntı çıkmaz.Ebe olan arkadasim buda pozitif bisey demekki hamila kalabiliyosun dedi :) pozitif dusunmeye calisiyorum sonucta hersey allah tan sizde varmi biseyler sabirin hamileydi sanki baskasiyla karistirmiyosam
:)) insallah saglikli bi sekilde alirsin kucagina bebisiniEvet suan gene hamileyim.18 haftamdayim insallah bunda bi sıkıntı çıkmaz.
Amin insallah sende canım:)) insallah saglikli bi sekilde alirsin kucagina bebisini
İnşaallah canım Allah sağlıklı bsekildmee kucağına almayı nasp etsinEvet suan gene hamileyim.18 haftamdayim insallah bunda bi sıkıntı çıkmaz.
Adetim mi. Öncesinde düzensizdi qma bikaç aydır düzenli. Gecen ay düşük yaptım. Düşükten bikaç gun snra kontrole gittim doktor hersey iyi gittiğini yumurtamn var oldugunu buyudugunu ve catlamak uzere oldugunu söyledi ilişki gunleri verdi değerlendirdik. Şimdi hala adet olmadımStres yapma canım düzenli mdır
Biraz daha bekle canım yine 2-3 güne test yap yoksa kan verirsin kaç gün geçtiAdetim mi. Öncesinde düzensizdi qma bikaç aydır düzenli. Gecen ay düşük yaptım. Düşükten bikaç gun snra kontrole gittim doktor hersey iyi gittiğini yumurtamn var oldugunu buyudugunu ve catlamak uzere oldugunu söyledi ilişki gunleri verdi değerlendirdik. Şimdi hala adet olmadım
27si olmam gerekiyordu hadı en gec 29 olsun. 5,6 gun gecti. 2 gundur gogus acım arttı. Akıntım oluyo. Yorulunca belim ve kasıklarım agrıyo. Pzt gunu kan testi yaptrıcam nasipseBiraz daha bekle canım yine 2-3 güne test yap yoksa kan verirsin kaç gün geçti
İnşallah.. Verirm tabiki bakalım hayırlısıTamam ama haber ver bizede inşaallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?