Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

merhaba kizlar buraya daha oncede yazmıştım.adetimin 7.gununden beri test yapiyorum bugun 18.gun.7. gunden beri testlerim hep cift çizgi hic siliklesmedi.testlerimmi bozuk acaba.benim gibi olan olani duyan varsa lutfen yazsin allah rızası icin..bu topikte boyle bise yasayan varmi doktora bu ay reglden sonra gitcem..bu ne bicim iş. .cok uzuluyorum.

Canım testlerinin fotosunu atman lazim yoksa net cvp vermem.

bu resmi daha once bu siteye atmistim.arkadaslar catliycak demisti ama ben devam ettim yapmaya sonra hep çift cizgi olunca kafam karisti

Canımdaha önce gebe testi yaptınmı
yapmadim canim daha 10 gun var bata.bu ay ilk defa ovu.testi yaptigim için merak ettim adet olana kadar test yapayim dedim.boyle oluncada garibime gitti sizlere danisayim dedim. adetim de duzenlidir 1 veya 2 gun oynar.

bu resmi daha once bu siteye atmistim.arkadaslar catliycak demisti ama ben devam ettim yapmaya sonra hep çift cizgi olunca kafam karisti
Canım eskiden takip ederdim ama simdi arada bakiyorum.10 ve 11 tam koyu 12de catlama olmuş.Digerleri negatif görünüyor 10 ve 11 e göre...Iliski olmussa tutmustur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…