- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.281
Canım testlerinin fotosunu atman lazim yoksa net cvp vermem.merhaba kizlar buraya daha oncede yazmıştım.adetimin 7.gununden beri test yapiyorum bugun 18.gun.7. gunden beri testlerim hep cift çizgi hic siliklesmedi.testlerimmi bozuk acaba.benim gibi olan olani duyan varsa lutfen yazsin allah rızası icin..bu topikte boyle bise yasayan varmidoktora bu ay reglden sonra gitcem..bu ne bicim iş. .cok uzuluyorum.
Pardon veremem olacaktiCanım testlerinin fotosunu atman lazim yoksa net cvp vermem.
canim hepsi ayni olunca cok fazla oldu bi kismini cope attim.simdi resmi atiyorum onlarda bunun gibiydi.Canım testlerinin fotosunu atman lazim yoksa net cvp vermem.
Tamm at bi bakayım canimcanim hepsi ayni olunca cok fazla oldu bi kismini cope attim.simdi resmi atiyorum onlarda bunun gibiydi.
canim ugradiyorum ugradiyorum dosya buyuk diyo.Tamm at bi bakayım canim
Büyük ve küçük resim diyor bitaneyi onayla ve atcanim ugradiyorum ugradiyorum dosya buyuk diyo.
sadece 7 8 ve 9 daha silikti simdi hatırladımevet canim
yapmadim canim daha 10 gun var bata.bu ay ilk defa ovu.testi yaptigim için merak ettim adet olana kadar test yapayim dedim.boyle oluncada garibime gitti sizlere danisayim dedim. adetim de duzenlidir 1 veya 2 gun oynar.Canımdaha önce gebe testi yaptınmı
hiç doktora gitmedimki bilmiyorum.acaba yumurtlayamiyomuyumDaha var bata peki yumurtaların durumu
Canım eskiden takip ederdim ama simdi arada bakiyorum.10 ve 11 tam koyu 12de catlama olmuş.Digerleri negatif görünüyor 10 ve 11 e göre...Iliski olmussa tutmustur inşallahbu resmi daha once bu siteye atmistim.arkadaslar catliycak demisti ama ben devam ettim yapmaya sonra hep çift cizgi olunca kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?