- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.301
Öyle dmee yaa iyi düsün ve doktora gitmelisin mutlaka canım çünkü pko varsa pozitif çıkyormushiç doktora gitmedimki bilmiyorum.acaba yumurtlayamiyomuyum
inşallah canim cok tesekkur ederim mesajima karsilik verdigin icinCanım eskiden takip ederdim ama simdi arada bakiyorum.10 ve 11 tam koyu 12de catlama olmuş.Digerleri negatif görünüyor 10 ve 11 e göre...Iliski olmussa tutmustur inşallah
cok saol canim ilgilendigin icin.belkide pko durve bana testlerin yumurtlamıssın gibi geldi sanki 15-16 koyu keske yapar yapmaz atsaydın resim
Gebe kalmazsan dr.git pco varsa dogal tedavi yöntemini soyliyeyim uygulacok saol canim ilgilendigin icin.belkide pko dur
tamam canim o zaman sana ozelden msj atar sorarimGebe kalmazsan dr.git pco varsa dogal tedavi yöntemini soyliyeyim uygula
Rica ederim ne Zaman istersen sor ihmal etme ama git haber vercok saol canim ilgilendigin icin.belkide pko dur
Canim sen naptin adet oldunmu?Rica ederim ne Zaman istersen sor ihmal etme ama git haber ver
Canım pozitif görünüyor hayirli olsun Allah tamamına erdirsin.Yumurtlamadan kac gun geçmiş hesapla biEki Görüntüle 1789085 kizlar dun yazmistim buraya ovi testlerim hep pozitif diye bende oyledine gebelik testi yaptim.nedir bu daha adetime 9 gun var
Canım 22 gün geçmiş yumurtlamandan.Hamilesin.Hayirli olsun.13.gun yapsaydin gene çıkardıEki Görüntüle 1789085 kizlar dun yazmistim buraya ovi testlerim hep pozitif diye bende oyledine gebelik testi yaptim.nedir bu daha adetime 9 gun var
Evet canım yazmıştım sana hatta bugün 7. günümCanim sen naptin adet oldunmu?
Tabiki pozitif canım içime doğdu ya hatta sana sordm gebe testi yaptınmı diye hayırlı ve sağlıklı olsunEki Görüntüle 1789085 kizlar dun yazmistim buraya ovi testlerim hep pozitif diye bende oyledine gebelik testi yaptim.nedir bu daha adetime 9 gun var
canim zaten sen oyle yazınca bi deniyim dedim oylesine insallah oyledir..Tabiki pozitif canım içime doğdu ya hatta sana sordm gebe testi yaptınmı diye hayırlı ve sağlıklı olsun
canim aslinda cok saskinim..bide ben vajinusmustum yeni yendim.gecen ay cok becerememistik.bu ayda ovu.testiyle deniyim dedim. surekli pozitif olunca tutmadi galiba dedim.insallah hamisimdirCanım 22 gün geçmiş yumurtlamandan.Hamilesin.Hayirli olsun.13.gun yapsaydin gene çıkardı
Adet bittigi gibi başla bu kez.Insallah gene erken çatlarEvet canım yazmıştım sana hatta bugün 7. günüm
En iyi sonuç sabah 10 dan sonra 11 gibi yapsan çıkar canım.Saatlerini değiştir yoksa yakalayamazsinMerhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum bölümü ve bende bu ay ovulasyon testini denemek istedim ama anlayamadım bi bakar mısınız çatlama yakın mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?