Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ve bana testlerin yumurtlamıssın gibi geldi sanki 15-16 koyu keske yapar yapmaz atsaydın resim

kizlar dun yazmistim buraya ovi testlerim hep pozitif diye bende oyledine gebelik testi yaptim.nedir bu daha adetime 9 gun var

ayyy gercektenmi kizlarr... bende gorunce sok oldum.imkansiz bu dedim.sonra size sorayim dedim.insallah hamileyimdir.allah razi olsun ikinizdende cok tesekkur ederim cevap yazdiginiz icin..

Canım 22 gün geçmiş yumurtlamandan.Hamilesin.Hayirli olsun.13.gun yapsaydin gene çıkardı
canim aslinda cok saskinim..bide ben vajinusmustum yeni yendim.gecen ay cok becerememistik.bu ayda ovu.testiyle deniyim dedim. surekli pozitif olunca tutmadi galiba dedim.insallah hamisimdir

Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum bölümü ve bende bu ay ovulasyon testini denemek istedim ama anlayamadım bi bakar mısınız çatlama yakın mı acaba

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 126
Merhaba kızlar uzun zamandır takip ediyorum bölümü ve bende bu ay ovulasyon testini denemek istedim ama anlayamadım bi bakar mısınız çatlama yakın mı acaba
En iyi sonuç sabah 10 dan sonra 11 gibi yapsan çıkar canım.Saatlerini değiştir yoksa yakalayamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…