- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.321
Birde son 3 saat sıvı tuketmeden yapmalisin ve ilk idrar olmamasina dikkat et.En iyi sonuç sabah 10 dan sonra 11 gibi yapsan çıkar canım.Saatlerini değiştir yoksa yakalayamazsin
En iyi sonuç sabah 10 dan sonra 11 gibi yapsan çıkar canım.Saatlerini değiştir yoksa yakalayamazsin
Ben bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptırıyorum kızlar.11. Gün gittim 2 tane yumoşum vardı maşallahh tutarsa ikizin olur olur dedibende bekarlagımdan beri ikizim olmasını cok istiyorum.İnşallah hayırlısıyla bi tasta iki kuş vururum dua edin
Haftasonu mutlaka ilişki olsun dedi
Pazartesi kontrol var.yani 15. Gün..çok merak ediyorum
Canım en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla yap ki catlamayi yakalayabilesin.T Cbile eşit koyuda olmasi gerek yada T C den daha koyu olmasi gerek.Gunde bir yeter ama insallah kacirmamissindirbilmiyordum çok sagol canım bi de günde 2 sefer yapmam gerekiyor mu bazı yorumlarda okudum iki defa yapanlar var nasıl yakalayabilirim
Tamam bslarım tutturimde önemli olan yakalayim ve tutsun canımdua et :):)Adet bittigi gibi başla bu kez.Insallah gene erken çatlar
Canım en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla yap ki catlamayi yakalayabilesin.T Cbile eşit koyuda olmasi gerek yada T C den daha koyu olmasi gerek.Gunde bir yeter ama insallah kacirmamissindir
İnşallah canım. Allah bizimde gönlümüze göre versin inşaallah. Aminn.Ben bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptırıyorum kızlar.11. Gün gittim 2 tane yumoşum vardı maşallahh tutarsa ikizin olur olur dedibende bekarlagımdan beri ikizim olmasını cok istiyorum.İnşallah hayırlısıyla bi tasta iki kuş vururum dua edin
Haftasonu mutlaka ilişki olsun dedi
Pazartesi kontrol var.yani 15. Gün..çok merak ediyorum
Evet koyuyu gördüğün zaman canımcanım cevapladığın için çok teşekkür ederim..bişey daha sorucam peki o koyuluğu gördüğüm zaman mı değerlendirmem gerekiyor? bugün 14.günümdeyim daha belirtileri hissetmedim inşallah geçmemiştir
İnsallah yakalarsin bu kezTamam bslarım tutturimde önemli olan yakalayim ve tutsun canımdua et :):)
İnşaallah canım inşaallah yaİnsallah yakalarsin bu kez
İnsallah canım.Evet en koyuyu yakaladığında değerlendireceksincanım cevapladığın için çok teşekkür ederim..bişey daha sorucam peki o koyuluğu gördüğüm zaman mı değerlendirmem gerekiyor? bugün 14.günümdeyim daha belirtileri hissetmedim inşallah geçmemiştir
Yumurtlamandan kac gün geçmiş?
Bu negatif oluyor ama yarın hem lh tastini denersin tekrar.Ayrica sabah ilk idrarla hcg test yap istersen varsa çıkabilir.Benim 12.gun pozitif çıkmıştıAma yumurtlamamız erken oldu bu ay her ay 14 günde olurken bu ay 11. Günde oldu
Yok canım lh testi boyle çıkmamıştı ama bazen lh hormonlari agir basınca kimilerinde olabiliyor.Tam koyuluk olmadıkça yani pozitif olmadikca 2.yumurtlama diyemeyiz.Yapmaya devam et pozitif olursa degerlendirirsin tekrar.Olmazsa lh hormonlarindandir demekTamam teşekkür ederim sen de de lh testi böyle cıkmışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?