Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben bu ay ilaçsız yumurtlama takibi yaptırıyorum kızlar.11. Gün gittim 2 tane yumoşum vardı maşallahh tutarsa ikizin olur olur dedi bende bekarlagımdan beri ikizim olmasını cok istiyorum.İnşallah hayırlısıyla bi tasta iki kuş vururum dua edin
Haftasonu mutlaka ilişki olsun dedi
Pazartesi kontrol var.yani 15. Gün..çok merak ediyorum

inşallah tutar hadi hayırlısı

bilmiyordum çok sagol canım bi de günde 2 sefer yapmam gerekiyor mu bazı yorumlarda okudum iki defa yapanlar var nasıl yakalayabilirim
Canım en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla yap ki catlamayi yakalayabilesin.T Cbile eşit koyuda olmasi gerek yada T C den daha koyu olmasi gerek.Gunde bir yeter ama insallah kacirmamissindir

Canım en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla yap ki catlamayi yakalayabilesin.T Cbile eşit koyuda olmasi gerek yada T C den daha koyu olmasi gerek.Gunde bir yeter ama insallah kacirmamissindir

canım cevapladığın için çok teşekkür ederim..bişey daha sorucam peki o koyuluğu gördüğüm zaman mı değerlendirmem gerekiyor? bugün 14.günümdeyim daha belirtileri hissetmedim inşallah geçmemiştir

İnşallah canım. Allah bizimde gönlümüze göre versin inşaallah. Aminn.

İnsallah canım.Evet en koyuyu yakaladığında değerlendireceksin

Arkadaşlar cuma günü ovulasın testim tamamen tek çizgi çıkmıştı ama şimdi yeniden ikinci çizgi bariz bi şekilde var ne oluyor acaba ben yumurtlama bitmiş zannetmiştim tekrar mı yumurtluyorum bata 7 gün var

Tamam teşekkür ederim sen de de lh testi böyle cıkmışmıydı
Yok canım lh testi boyle çıkmamıştı ama bazen lh hormonlari agir basınca kimilerinde olabiliyor.Tam koyuluk olmadıkça yani pozitif olmadikca 2.yumurtlama diyemeyiz.Yapmaya devam et pozitif olursa degerlendirirsin tekrar.Olmazsa lh hormonlarindandir demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…