Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallah
Canım tek ilişkiyi aktar önerdi bana da bu ay korunduk bazı sebeplerden , regl bekliyorum. Önümüzdeki aya deneyeceğim tek ilişkiyi, daha doğrusu ovulasyon olana kadar ilişki olmamasını, ovu testi de yapacağım ama test pozitif çıktığı gün mü oldu ilişki yoksa bir gün sonra mı sizin? Ona karar veremedim.

Kabuklu ne yaaa ayyy çok güldüm gece gece manyaksı birine rastgelemizin sanırım

Benim ayni gun oldu canım.O yumurtanin nezaman catlamasina bağlı.Yumurta catladigi gün 6 12 saat içerisinde iliski olmasi lazım.Koyuyu yakaladığında 6 saat arayla teste devam et.Azda olsa koyulukta açılma olmussa çatlamış demek

Günaydın kızlar geçen ay ovulasyon takibi yaptım 16 şubatta çift çizgiyi gördüm. ancak 18 gün sonra adet oldum. genelde 14 gün diyolar.
acaba yanlış mı çıktı testte yoksa 18 gün sonra olmam normal mi?

Sytresten erken olmus olabilirsin canım.Adetin kac gunde bir?

çift çizgiyi gördükten sonra kaç gün gün aşırı ilişkiye devam etmek lazım

günaydınn bata son 1 gün kızlar. midemde doluluk ve bulantı var kokular yoğun geliyor bana. ovulasyon testi koyu çıktı ama diğeriyle tam aynı koyulukta değil. 2 gün önce idrar testi negatif, yaptığım ovulasyon testide daha soluktu.

kızlar teste adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz bende ilk defa bu ay kullanmaya başlıcam

merhaba arkadaşlar

şu konuyu 2 senedir netleştiremedim kafamda

diyelim ki : ovülasyon testi saat 17:00 gibi pik yaptı t çizgisi c çizgisinden daha koyu

saat 22:00 de pik değildi ama c çizgisi kadar koyuydu

bu durumda yumurta çatlamışmı oluyor ?

Silikliği belirgin bsekildmee fark edyorsan çatlamıs dmektir. Çünkü bazen 2 gün canlı kalabilir

Silikliği belirgin bsekildmee fark edyorsan çatlamıs dmektir. Çünkü bazen 2 gün canlı kalabilir

teşekkür ederim cevabın için.
yani şöyle ki ;
çok koyuydu t çizgisi.
ve o saatlerde 17:00 gibi fazlaca sancım oldu sağ kasığımda.
akşam ki testte c den koyu değildi. yakındı renkleri
ama asla pik durumdaki gibi değildi.
sabahta yapmıştım yine pik kadar koyuydu

ne zaman çatladı acaba yumurtam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…