- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.341
Canım tek ilişkiyi aktar önerdi bana da bu ay korunduk bazı sebeplerden , regl bekliyorum. Önümüzdeki aya deneyeceğim tek ilişkiyi, daha doğrusu ovulasyon olana kadar ilişki olmamasını, ovu testi de yapacağım ama test pozitif çıktığı gün mü oldu ilişki yoksa bir gün sonra mı sizin? Ona karar veremedim.Benimde tek iliskiyle hamile kaldim.Forumda bi arkadaş benim aynimi uyguladi oda gebe kaldı tek iliskiyle.Takma kafaya hayırlısı olur inşallah
Kabuklu ne yaaasana yıne acıklanabılır bısey demıs. teeeeeee ne zaman bana gıttıgım bır dr. yumurtalıkların kabuklu dedı. o ne dedım. cevap vermedi. sonra su an gııttıgım dr a soledım. o da anlamadı :) yumurtalıklaırnda bısey yok dedı.
hepsınede kulak asmamak lazım. ya da farklı bısey demek ıstedı bız anlamadık
Benim ayni gun oldu canım.O yumurtanin nezaman catlamasina bağlı.Yumurta catladigi gün 6 12 saat içerisinde iliski olmasi lazım.Koyuyu yakaladığında 6 saat arayla teste devam et.Azda olsa koyulukta açılma olmussa çatlamış demekCanım tek ilişkiyi aktar önerdi bana da bu ay korunduk bazı sebeplerden , regl bekliyorum. Önümüzdeki aya deneyeceğim tek ilişkiyi, daha doğrusu ovulasyon olana kadar ilişki olmamasını, ovu testi de yapacağım ama test pozitif çıktığı gün mü oldu ilişki yoksa bir gün sonra mı sizin? Ona karar veremedim.
bılmıyorum ne demek ıstedıKabuklu ne yaaaayyy çok güldüm gece gece manyaksı birine rastgelemizin sanırım
Sytresten erken olmus olabilirsin canım.Adetin kac gunde bir?Günaydın kızlar geçen ay ovulasyon takibi yaptım 16 şubatta çift çizgiyi gördüm. ancak 18 gün sonra adet oldum. genelde 14 gün diyolar.
acaba yanlış mı çıktı testte yoksa 18 gün sonra olmam normal mi?
Sytresten erken olmus olabilirsin canım.Adetin kac gunde bir?
Evet stresten ama yumurtalarda kist oldumu adette böyle gecikmeler yaşanıyor.Dr gittinmi hiç?geç oldum cnm 35.günde oldum. 30.gün bekliyodum. belki de stresten bilmiyorum.
ovulasyon testini pek anlayamadım
Evet stresten ama yumurtalarda kist oldumu adette böyle gecikmeler yaşanıyor.Dr gittinmi hiç?
Anladım cnm.Stresten olabilir ama testlerin yanilma payı olacağını tahmin etmiyorum.Bidaki ay tekrar denersinevet gittim kist yok canım çok şükür.
Anladım cnm.Stresten olabilir ama testlerin yanilma payı olacağını tahmin etmiyorum.Bidaki ay tekrar denersin
Evt evt.Saat 11 gibi en iyi vakit.Koyuyu gördüğünde 6 saat arayla yekrarla testiBelki de stresten canım. Bu ay denicem tekrar her gün 1 tane yapsam yeterli değil mi?
Ne olur ne olmaz adetin biter bitmez bsla bence adetin duzenli mdirkızlar teste adetin kaçıncı günü başlıyorsunuz bende ilk defa bu ay kullanmaya başlıcam
Evet Can'ım düzenlidirNe olur ne olmaz adetin biter bitmez bsla bence adetin duzenli mdir
Silikliği belirgin bsekildmee fark edyorsan çatlamıs dmektir. Çünkü bazen 2 gün canlı kalabilirmerhaba arkadaşlar
şu konuyu 2 senedir netleştiremedim kafamda
diyelim ki : ovülasyon testi saat 17:00 gibi pik yaptı t çizgisi c çizgisinden daha koyu
saat 22:00 de pik değildi ama c çizgisi kadar koyuydu
bu durumda yumurta çatlamışmı oluyor ?
Silikliği belirgin bsekildmee fark edyorsan çatlamıs dmektir. Çünkü bazen 2 gün canlı kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?