Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Dmek ki 2 gün canlı kalmış canım. Ertesi gün sbahta koyuysa aksam çatlamıstır canımtutar inşaallah

Dmek ki 2 gün canlı kalmış canım. Ertesi gün sbahta koyuysa aksam çatlamıstır canımtutar inşaallah

ertesi gün sabah yapmadım valla test.çok erken çıktık evden dışarıdaydık.

akşam gelince yaptım t çizgisi belliydi ama çoook çok koyu değildi.

peki bu sancı olduğunda yumurta çatlamış olmuyormu ?
öyle okumuştum çatladığında olan sıvı yapıyormuş sancıyı diye ?

gunadın canlar.pazar günü yumoşlarım çatladı benimde.otomatik takvime gore 3.gün once yumurtlama oluyormuş.
14.gün yani pazar şiddetli bi agrım oldu.o günü değerlendirdik.pazartesi dr gittim dün çatlamış.bugunude degerlendir dedi.ultrasonda bak burda diyede gosterdi.
dua edin banada şuan beklemedeyiz artık hayırlısıyla bu ay hepimiz pozitifleri goruruz insaallah.
dr tutarsa ikizin olur dedi:) ikiz olmasını o kadar çoook istiyorum ki.iki senelik özleme iki tane bebiş muhtesem otesi olur gercekten:)

canım aynen oyle.benim bu ay iki yumos oldugu için cok cok sancı cektim kasıklarım patlayacak gibi oldu hareket etmede dahi zorlandım.ve sol kasıgım şişti gorulebilir bir sekilde.dr sordum evet catladıgı için sancı yapmıs dedi.
normalde her ay sancım olurdu ama bu ay iki tane diye kat kat fazla agrım oldu bu sefer.
bide aynadan baktıgımda sut beyaz akıntı geldiğini gordum o gün

Evet canım ertesi sbahta çatlamıstır eşitti dmissin ya sbahta çatlamıstır

Amin inşaallah tuttururuz canım

yani sancı olduğunda çatlıyorsa demekki pik yaptıktan sonraki saate denk geliyor.
yani akşam yaptığım testte pikten daha açık olunca rengi çatladığı netleşiyor.

teşekkür ederim.

yani sancı olduğunda çatlıyorsa demekki pik yaptıktan sonraki saate denk geliyor.
yani akşam yaptığım testte pikten daha açık olunca rengi çatladığı netleşiyor.

teşekkür ederim.
rica ederim canım.
aslında drum 3 gun pespese ilişki önerdi bana ama ben yapamıycam hafif bi yaram var o agrı yapıyor.millet tek ilişkiyle hamile kalıyor.o kadar kasmak istemiyorum kendimi.hayırlısı Allahtan..

Bu da benim ovülasyon testi sonuçlarım 28 günde bir adet oluyorum bugün 10. günüm çizgi hala silik tahmini 4 günüm var ne Zaman tam koyulaşıyor

S sabirin burda resim kötü çıkmış bizim sürekli girdiğimiz topiğe de attım ordan bak istersen buradaki resim net çıkmamış oradaki daha iyi

Evet canim catladiginda sıvı akinti gelir ama onunde ped varsa anlamazsin.Peçete felan kullansan daha iyi anlarsin.Çatlama olmadan ya c ile eşit koyulukta olmasi gerek yada c den daha koyu olmasi gerek.Tam koyulasmadan acildiysa acildiysacatlamaya çalışmış ama catlamamis demek.Akintidanda eminsen catladigina ozaman o yapamadigin zaman zarfinda catlama olup olmadiginida anlarsin zaten

Catlama olmuşsa ve degerlendirmede olmussa inşallah tutmustur canim stresten uzak dur

merhaba arkadaşlar bugün 14. günüm ovulasyon testi yaptım çok çok az silik cizgi oluştu adetin düzenli genelde nasıl anlıycam yumutrlama günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…