- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.361
Dmek ki 2 gün canlı kalmış canım. Ertesi gün sbahta koyuysa aksam çatlamıstır canımtutar inşaallahteşekkür ederim cevabın için.
yani şöyle ki ;
çok koyuydu t çizgisi.
ve o saatlerde 17:00 gibi fazlaca sancım oldu sağ kasığımda.
akşam ki testte c den koyu değildi. yakındı renkleri
ama asla pik durumdaki gibi değildi.
sabahta yapmıştım yine pik kadar koyuydu
ne zaman çatladı acaba yumurtam ?
Dmek ki 2 gün canlı kalmış canım. Ertesi gün sbahta koyuysa aksam çatlamıstır canımtutar inşaallah
canım aynen oyle.benim bu ay iki yumos oldugu için cok cok sancı cektim kasıklarım patlayacak gibi oldu hareket etmede dahi zorlandım.ve sol kasıgım şişti gorulebilir bir sekilde.dr sordum evet catladıgı için sancı yapmıs dedi.ertesi gün sabah yapmadım valla test.çok erken çıktık evden dışarıdaydık.
akşam gelince yaptım t çizgisi belliydi ama çoook çok koyu değildi.
peki bu sancı olduğunda yumurta çatlamış olmuyormu ?
öyle okumuştum çatladığında olan sıvı yapıyormuş sancıyı diye ?
Evet canım ertesi sbahta çatlamıstır eşitti dmissin ya sbahta çatlamıstırertesi gün sabah yapmadım valla test.çok erken çıktık evden dışarıdaydık.
Amin inşaallah tuttururuz canımgunadın canlar.pazar günü yumoşlarım çatladı benimde.otomatik takvime gore 3.gün once yumurtlama oluyormuş.
14.gün yani pazar şiddetli bi agrım oldu.o günü değerlendirdik.pazartesi dr gittim dün çatlamış.bugunude degerlendir dedi.ultrasonda bak burda diyede gosterdi.
dua edin banada şuan beklemedeyiz artık hayırlısıyla bu ay hepimiz pozitifleri goruruz insaallah.
dr tutarsa ikizin olur dedi:) ikiz olmasını o kadar çoook istiyorum ki.iki senelik özleme iki tane bebiş muhtesem otesi olur gercekten:)
canım aynen oyle.benim bu ay iki yumos oldugu için cok cok sancı cektim kasıklarım patlayacak gibi oldu hareket etmede dahi zorlandım.ve sol kasıgım şişti gorulebilir bir sekilde.dr sordum evet catladıgı için sancı yapmıs dedi.
normalde her ay sancım olurdu ama bu ay iki tane diye kat kat fazla agrım oldu bu sefer.
bide aynadan baktıgımda sut beyaz akıntı geldiğini gordum o gün
ne güzel inşallah.Amin inşaallah tuttururuz canım
Evet canım ertesi sbahta çatlamıstır eşitti dmissin ya sbahta çatlamıstır
1 gün canlı kalyor yumurta 1 gün boyunca pozitif çıkmış ertesi günde çatlamıstır canımertesi güne kalır mı acaba ya?
rica ederim canım.yani sancı olduğunda çatlıyorsa demekki pik yaptıktan sonraki saate denk geliyor.
yani akşam yaptığım testte pikten daha açık olunca rengi çatladığı netleşiyor.
teşekkür ederim.
Silik ama koyulaşır 2-3 güne yapmaya devam et canımBu da benim ovülasyon testi sonuçlarım 28 günde bir adet oluyorum bugün 10. günüm çizgi hala silik tahmini 4 günüm var ne Zaman tam koyulaşıyor
Evet canim catladiginda sıvı akinti gelir ama onunde ped varsa anlamazsin.Peçete felan kullansan daha iyi anlarsin.Çatlama olmadan ya c ile eşit koyulukta olmasi gerek yada c den daha koyu olmasi gerek.Tam koyulasmadan acildiysa acildiysacatlamaya çalışmış ama catlamamis demek.Akintidanda eminsen catladigina ozaman o yapamadigin zaman zarfinda catlama olup olmadiginida anlarsin zatenertesi gün sabah yapmadım valla test.çok erken çıktık evden dışarıdaydık.
Catlama olmuşsa ve degerlendirmede olmussa inşallah tutmustur canim stresten uzak durgunadın canlar.pazar günü yumoşlarım çatladı benimde.otomatik takvime gore 3.gün once yumurtlama oluyormuş.
14.gün yani pazar şiddetli bi agrım oldu.o günü değerlendirdik.pazartesi dr gittim dün çatlamış.bugunude degerlendir dedi.ultrasonda bak burda diyede gosterdi.
dua edin banada şuan beklemedeyiz artık hayırlısıyla bu ay hepimiz pozitifleri goruruz insaallah.
dr tutarsa ikizin olur dedi:) ikiz olmasını o kadar çoook istiyorum ki.iki senelik özleme iki tane bebiş muhtesem otesi olur gercekten:)
Daha önce erken yumurtladınmı canımmerhaba arkadaşlar bugün 14. günüm ovulasyon testi yaptım çok çok az silik cizgi oluştu adetin düzenli genelde nasıl anlıycam yumutrlama günümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?