Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bilmiyorum ya ne zor işlermiş :S daha önceki aylarda düzenli yapıyodum yıne net göremiyodum ama bu ay bekledim 14. günü bidahaki ay düzenli test yapayım bidaha bakalım

Teşekkurler canim cevplarin icin doktorada soylemistim ama testlere güvenme dedi sadece bakalim demedi 1 sene gecmeden pek arastrmiyolarmis bakalim 3.gunu gidicem testler icin ozaman bidaha konusayim

Teşekkurler canim cevplarin icin doktorada soylemistim ama testlere güvenme dedi sadece bakalim demedi 1 sene gecmeden pek arastrmiyolarmis bakalim 3.gunu gidicem testler icin ozaman bidaha konusayim
Rica ederim ne merak edyorsan sor canım

Kızlar ovulasyon testinin hamililkte gösterdiğini okumuştum adetin 12 13 14 günü çift çizgi yakalamuştım fakat şimdi adetime 5 gün var tekrar yaptım çizgi tekrar çıktı sizce var mıdır gebelik nolur cevap verin

Eklentiler

• image.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım pek inanma bu tezi çürüten çok kişi var çünkü hayırlısı olsun zaten yumurtlamdan sonra ve önce biraz silik çıkyor

Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla bi gebelik test yap bakalım

bu ay ovulasyon testini deneyeyim dedim şuan 19.gündeyim hala kopkoyu çizgi göremedim saatleri de tutturamadım gerçi de 17.00de yapıyordum hep sonra 10.00a döndüm ama bi türlü c ve t çizgisi eşit değil

bu ay ovulasyon testini deneyeyim dedim şuan 19.gündeyim hala kopkoyu çizgi göremedim saatleri de tutturamadım gerçi de 17.00de yapıyordum hep sonra 10.00a döndüm ama bi türlü c ve t çizgisi eşit değil
Devam et camım mevsimdeğişikliğinden belki geç yumurtluyorsun

mrb arkadaşlar bende bu ay ovülasyon testi aldım son adet tarihim 21 şubattı pco luyum bazen çok düzenli oluyor bazen birkaç gün gecikiyor bugün 18.gün ilk testi yaptım bozuk çıktı sanırım her yer kırmızı oldu az önce ikinciyi yaptım ikinci çizgi silik çıktı merak ettiğim ben yumurtlamış olabilirim pazartesi çok ağrım ve akıntı vardı yumurtlamadan sonra yapıldığında ikinci çizgi silikte olsa oluyor mu yoksa daha yumurtlamadım mı? anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz?

Evet canım yumurtlamdan önce ve sonra silik çıkabilir

sağol canım.

o ağrı olduğunda çatlamış demek oluyorsa eğer ben çatlamadan 9 saat önce ve çatladıktan 7 sat sonra ilişki yaşadım.
erkek bebek var gönlümde , rabbim hayırlı görür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…