- 17 Temmuz 2012
- 528
- 105
- 323
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.381
Adetin biter bitmez bsla canımbilmiyorum ya ne zor işlermiş :S daha önceki aylarda düzenli yapıyodum yıne net göremiyodum ama bu ay bekledim 14. günü bidahaki ay düzenli test yapayım bidaha bakalım
Hayıryumurta çatlamasa adet oluyomu peki düzenli
Rica ederim ne merak edyorsan sor canımTeşekkurler canim cevplarin icin doktorada soylemistim ama testlere güvenme dedi sadece bakalim demedi 1 sene gecmeden pek arastrmiyolarmis bakalim 3.gunu gidicem testler icin ozaman bidaha konusayim
Canım pek inanma bu tezi çürüten çok kişi var çünkü hayırlısı olsun zaten yumurtlamdan sonra ve önce biraz silik çıkyorKızlar ovulasyon testinin hamililkte gösterdiğini okumuştum adetin 12 13 14 günü çift çizgi yakalamuştım fakat şimdi adetime 5 gün var tekrar yaptım çizgi tekrar çıktı sizce var mıdır gebelik nolur cevap verin
Yumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla bi gebelik test yap bakalımKızlar ovulasyon testinin hamililkte gösterdiğini okumuştum adetin 12 13 14 günü çift çizgi yakalamuştım fakat şimdi adetime 5 gün var tekrar yaptım çizgi tekrar çıktı sizce var mıdır gebelik nolur cevap verin
Daha geçmedi ya çok sabırsızımYumurtlamadan 12 gun gecmisse sabah ilk idrarla bi gebelik test yap bakalım
Devam et camım mevsimdeğişikliğinden belki geç yumurtluyorsunbu ay ovulasyon testini deneyeyim dedim şuan 19.gündeyim hala kopkoyu çizgi göremedim saatleri de tutturamadım gerçi de 17.00de yapıyordum hep sonra 10.00a döndüm ama bi türlü c ve t çizgisi eşit değil
inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yumurtlamayı öğrenmenin başka bi yolu yok muDevam et camım mevsimdeğişikliğinden belki geç yumurtluyorsun
Doktorla birlikte takip et canım :):)inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum yumurtlamayı öğrenmenin başka bi yolu yok mu
bu ay öyle yapıcam artık bi doktora görünmek lazım.cvpların için tşk ederim canım :)Doktorla birlikte takip et canım :):)
Rica ederim :):)bu ay öyle yapıcam artık bi doktora görünmek lazım.cvpların için tşk ederim canım :)
Evet canım yumurtlamdan önce ve sonra silik çıkabilirmrb arkadaşlar bende bu ay ovülasyon testi aldım son adet tarihim 21 şubattı pco luyum bazen çok düzenli oluyor bazen birkaç gün gecikiyor bugün 18.gün ilk testi yaptım bozuk çıktı sanırım her yer kırmızı oldu az önce ikinciyi yaptım ikinci çizgi silik çıktı merak ettiğim ben yumurtlamış olabilirim pazartesi çok ağrım ve akıntı vardı yumurtlamadan sonra yapıldığında ikinci çizgi silikte olsa oluyor mu yoksa daha yumurtlamadım mı? anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz?
Evet canim catladiginda sıvı akinti gelir ama onunde ped varsa anlamazsin.Peçete felan kullansan daha iyi anlarsin.Çatlama olmadan ya c ile eşit koyulukta olmasi gerek yada c den daha koyu olmasi gerek.Tam koyulasmadan acildiysa acildiysacatlamaya çalışmış ama catlamamis demek.Akintidanda eminsen catladigina ozaman o yapamadigin zaman zarfinda catlama olup olmadiginida anlarsin zaten
bu ay olmazsa nisanda 3 gün peşpeşe deneriz :)rica ederim canım.
aslında drum 3 gun pespese ilişki önerdi bana ama ben yapamıycam hafif bi yaram var o agrı yapıyor.millet tek ilişkiyle hamile kalıyor.o kadar kasmak istemiyorum kendimi.hayırlısı Allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?