- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.401
Erkek bebek istiyorsan 3 gün pes peşe yapma canım.En koyudan sonra hafif siliklesmeye başladıysa tamamdır.Tek iliskiyle cok kisi hamile kaldıbu ay olmazsa nisanda 3 gün peşpeşe deneriz :)
İnsallah olur canım.Tek iliskiyle alakasi yok baska sorun var demekki.iliski sonrası kalca altina yastik koyarak 1 saat bekledinmi?Rahim duvarinda güçsüzlük varsa tutmaz.Bagisiklik sisteminde zayiflik varsa tutmaz.Aşırı stres yaparsan tutmaz. .yok canım ben tek ilişkiyle kalamadım.
kaç aydır deniyorum.
doktor yumurtan çok yeni çatlamış dedi 3-5 saat sonra hemen ilişkiye girdik olmadı
12 saat sonra denedik diğer ay olmadı
başka ay yumurtan çatlamak üzere dedi denedik olmadı
eşimin sperm değerleri normal dedi
normal morfoloji % 47
benim tüm hormon testlerim normal
bu ay eşime pharmaton + evicap + zinco aldım bu üçünü kullandı
2 kez de ilişki denedik
bakalım rabbim yazdıysa olur inşallah
yarım saat beklesek olmuyor muu?İnsallah olur canım.Tek iliskiyle alakasi yok baska sorun var demekki.iliski sonrası kalca altina yastik koyarak 1 saat bekledinmi?Rahim duvarinda güçsüzlük varsa tutmaz.Bagisiklik sisteminde zayiflik varsa tutmaz.Aşırı stres yaparsan tutmaz. .
selam canımben yarın yapmaya devam etmeyim mi o zaman 5 martta ilişki olmuştu adetlerim 29-32 arasında tekrarlıyor ocağın 23nde olmuştum sonra 21 martta oldum 1 tane kızım var 2.5 yaşında ikinciyi düşünüyorum kısmet olursa eylülveevren canm sen bu konuda deneyimlisin sanırım tavsiyelerine ihtiyacım var
En az 1 saat beklemek lazim canım.Tecrube konuşuyor...yarım saat beklesek olmuyor muu?
İnsallah olur canım.Tek iliskiyle alakasi yok baska sorun var demekki.iliski sonrası kalca altina yastik koyarak 1 saat bekledinmi?Rahim duvarinda güçsüzlük varsa tutmaz.Bagisiklik sisteminde zayiflik varsa tutmaz.Aşırı stres yaparsan tutmaz. .
Yumurtlamadan 12 sonra normal evdede yapsan çıkıyor canımselam canım
bizimde 5 mart :)
rabbim ikimizde bu ay erkek evlat nasip eder inşallah.
benim normal 26-27-28 günde bir olur regl.
bu ay 18 şubatta regl oldum akşam saat 17:00 de
normalde 1 mart gibi yumurtlamam lazımdı. ama yumurtlamadım.
4 mart akşamı çift çizgi çıktı
5 mart sabah çok koyuydu sabah ilişki oldu uzun süre yattım kalkmadım.
sonra test yaptım pik olmuştu t çizgisi c den çok koyuydu ve sancım başladı sağ kasığımda
saat 17:00 gibi sancımdan duramadım yattım bacaklarımı karnıma doğru çektim biraz uyudum.
akşam 22:00 gibi tekrar yaptım test t çizgisi yine koyuydu ama c den daha açık diyebilirim.yani bir önceki kadar koyu değildi o gece tekrar ilişki oldu.
şimdi beklemedim. 17 marttı bekliyorum.yumurtlamadan sonraki 12.gün kanda çıkıyor :)
En az 1 saat beklemek lazim canım.Tecrube konuşuyor...
Yumurtlamadan 12 sonra normal evdede yapsan çıkıyor canım
Pkoluysan folic asit olarak inofolic toz olanlardan günde bir tane içmeni tavsiye ederim arkadaşmda senin gbiydi bi ay içinde onun sayesinde hamile kaldı bi kaç tAnıdığımın ole oldu belki vesile olurum diye yazmak istedim bende bekliyorum 4 gn snra adet günüm eğer hamile olmazsa bende kullanıcam inofolic kesinlikle işe yarıyormrb arkadaşlar bende bu ay ovülasyon testi aldım son adet tarihim 21 şubattı pco luyum bazen çok düzenli oluyor bazen birkaç gün gecikiyor bugün 18.gün ilk testi yaptım bozuk çıktı sanırım her yer kırmızı oldu az önce ikinciyi yaptım ikinci çizgi silik çıktı merak ettiğim ben yumurtlamış olabilirim pazartesi çok ağrım ve akıntı vardı yumurtlamadan sonra yapıldığında ikinci çizgi silikte olsa oluyor mu yoksa daha yumurtlamadım mı? anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz?
oy oy desene bizim iş kazı kazana döndü bu ay.eşimde pek tutmaz beni o halde .En az 1 saat beklemek lazim canım.Tecrube konuşuyor...
Insallah tutar canim belli olmazoy oy desene bizim iş kazı kazana döndü bu ay.eşimde pek tutmaz beni o halde .
Canım ben narkozlu cektirmiştim en iyisi o..agrı esiğim cok dusuk goze alamadım ki senin cok agrılı olmuş narkozlu cektirayrıca bu ay ki gibide çok ay denedim.
çift çizgi günü , öncesi sonrası ama nasip olmadı nerdeyse 2 sene olacak
Bu ay başka bir doktora gideceğim tedavi için.
kızımda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalmıştım , olmadı bu ay rahim filmi çektireyim.
Çok acım olmuştu çekilirken bir daha tövbe diyordum ama demek ki büyük konuşmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?