Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

yok canım ben tek ilişkiyle kalamadım.
kaç aydır deniyorum.
doktor yumurtan çok yeni çatlamış dedi 3-5 saat sonra hemen ilişkiye girdik olmadı
12 saat sonra denedik diğer ay olmadı
başka ay yumurtan çatlamak üzere dedi denedik olmadı
eşimin sperm değerleri normal dedi
normal morfoloji % 47
benim tüm hormon testlerim normal
bu ay eşime pharmaton + evicap + zinco aldım bu üçünü kullandı
2 kez de ilişki denedik
bakalım rabbim yazdıysa olur inşallah

ben yarın yapmaya devam etmeyim mi o zaman 5 martta ilişki olmuştu adetlerim 29-32 arasında tekrarlıyor ocağın 23nde olmuştum sonra 21 martta oldum 1 tane kızım var 2.5 yaşında ikinciyi düşünüyorum kısmet olursa eylülveevren canm sen bu konuda deneyimlisin sanırım tavsiyelerine ihtiyacım var

ayrıca bu ay ki gibide çok ay denedim.
çift çizgi günü , öncesi sonrası ama nasip olmadı nerdeyse 2 sene olacak

Bu ay başka bir doktora gideceğim tedavi için.
kızımda rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalmıştım , olmadı bu ay rahim filmi çektireyim.
Çok acım olmuştu çekilirken bir daha tövbe diyordum ama demek ki büyük konuşmamak lazım.

İnsallah olur canım.Tek iliskiyle alakasi yok baska sorun var demekki.iliski sonrası kalca altina yastik koyarak 1 saat bekledinmi?Rahim duvarinda güçsüzlük varsa tutmaz.Bagisiklik sisteminde zayiflik varsa tutmaz.Aşırı stres yaparsan tutmaz. .

tahmini yumurtlama hesaplamadan baktım son üç ay adet tarihlerini yazarak ortalama 29 günde adet oluyormuşum 07.03.2016 yumurtlama tarihiniz yazıyor geç mi kaldım gebelik bu ay olmaz mı

yarım saat beklesek olmuyor muu?

selam canım

bizimde 5 mart :)

rabbim ikimizde bu ay erkek evlat nasip eder inşallah.

benim normal 26-27-28 günde bir olur regl.

bu ay 18 şubatta regl oldum akşam saat 17:00 de
normalde 1 mart gibi yumurtlamam lazımdı. ama yumurtlamadım.

4 mart akşamı çift çizgi çıktı
5 mart sabah çok koyuydu sabah ilişki oldu uzun süre yattım kalkmadım.
sonra test yaptım pik olmuştu t çizgisi c den çok koyuydu ve sancım başladı sağ kasığımda

saat 17:00 gibi sancımdan duramadım yattım bacaklarımı karnıma doğru çektim biraz uyudum.

akşam 22:00 gibi tekrar yaptım test t çizgisi yine koyuydu ama c den daha açık diyebilirim.yani bir önceki kadar koyu değildi o gece tekrar ilişki oldu.

şimdi beklemedim. 17 marttı bekliyorum.yumurtlamadan sonraki 12.gün kanda çıkıyor :)

işte bu ay artık başka doktora gideceğim. tekrar testlerimi yaptıracağım

Yumurtlamadan 12 sonra normal evdede yapsan çıkıyor canım

Pkoluysan folic asit olarak inofolic toz olanlardan günde bir tane içmeni tavsiye ederim arkadaşmda senin gbiydi bi ay içinde onun sayesinde hamile kaldı bi kaç tAnıdığımın ole oldu belki vesile olurum diye yazmak istedim bende bekliyorum 4 gn snra adet günüm eğer hamile olmazsa bende kullanıcam inofolic kesinlikle işe yarıyor

Canım ben narkozlu cektirmiştim en iyisi o..agrı esiğim cok dusuk goze alamadım ki senin cok agrılı olmuş narkozlu cektir

Dogurganlık cok dustu.ilk cocugu olan ikincisi olmuyor.iki olanın üçüncü olmuyor.
Sen o guzel duyguyu yasamıssın inşaallah tekrar olur.
Bende 27 aydır ugrasıyorum.eşim varikosel amlt oldu 8 ay once.Bende sorun yok
Sadece bu ay d vitamini eksikliğim varmış ilac kullanıyorum.dahiliye drum gebelik olusmasını engeller dedi.canan karatayın gorusleride o yönde.
İnşallah vesile olur.eşimede l carnitine zinco evicap veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…