- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.029
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.421
Peki 1 saat boyunca kalcanda yastık ayaklar havada mı bekliyorsun.oyle cok yorucu oluyor.sen tam olarak hangi pozisyon yatıyorsunEn az 1 saat beklemek lazim canım.Tecrube konuşuyor...
Yok canim sadece kalca altina ince bi yastik koy 1 saat kalkma.Ben hep oyle yapiyomPeki 1 saat boyunca kalcanda yastık ayaklar havada mı bekliyorsun.oyle cok yorucu oluyor.sen tam olarak hangi pozisyon yatıyorsun
Banada dua edermisin canım
Spermlerin yumurtaya varmasi yarım saat bazende daha fazla süreyi buluyor diye okumustum bende.Oyuzden 1 saatBende 15 20 dakka yatiyordum sadece biyerde okumustum 5 dakkada en gec zaten olan oluyo ama demek tutunmasi icin mi daha fazla beklemek gerek
Canim yek çizgi negatif demek.Adetten sonra baslarsan yakalaman daha rahat olur.Tabi yumurtanda ve adet duzeninde herhangi bir sıkıntın yoksa...mrb kızlar ben dünde yazmıştım ovülasyon testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı bugünde yaptım tek çizgi var yani bu ne demek oluyor anlayan deneyimli arkadaş var mı?
6 gün kala iyi sonuç almışsın ben 5 gün kala yaptım bişey yoktu sabah ilk idrarla mı yaptın gebelik testine ve belirtilerin var mı benim kasıklarım çok ağrıyo rahimim sızlıyo ara sıra hiç böle olmazdıkızlar ben de ovulasyon testiyle ve tek ilişkiyle hamile kaldım bata 6 gün var bugün test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1792701
Maşallah Nasıl oldu ovülasyon testinde pozitifi görünce kaç saat sonra ilişki oldu hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah bir de hamile kalmak için mi yoksa erkek Bebek için mi kullandın merak ettimkızlar ben de ovulasyon testiyle ve tek ilişkiyle hamile kaldım bata 6 gün var bugün test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1792701
Evet canım ustteki pozitif alttaki negatiftir.Catlamamis.Catlamaya çalışmış ama catlamamis.Pihtilasma varsa gebeligin ilk 3 ayi aspirin tedavisi dr uygulayacaktir.Kurtasin uzerinden kac ay geçti?Benim bi sorum olacak kızlar.
Ben geçen yıl nisan aynında laboquick ovulasyon testi kullandım adet bitimden hemen sonra testi kullandım ve bittikten 3. gün kırmızı 2 çizgiyi yan yana gördüm o ay hamile kaldım. Ancak 1,5 aylıkken bebeğimin kalbi durdu. İlkti ama test yaptırdım malesef kan pıhtılaşmasından dolayı aldırdım. Şimdi 3 aydır kalmaya çalışıyorum olmuyor eşime belli etmesemde çok üzülüyorum.
Bilenlere sorum şu olacak ilk seferinde 2 kırmızı çizgiyi eşit kalınlıkta gördüm hamile kaldım geçen yıl ama Bu ayda yaptım ikisini gördüm ancak ikiside soluktu. Bir ara okuduğumda yumurta çatlamazsa böyle oluyor denmişti. Bilen var mı? Yani çatlamadığı oluyor mu ?
üstteki geçen yıl hamile kaldığım.
alttaki bu ay kalamadım regl oldum.
Eki Görüntüle 1792661
yok canım ilk akşam 4te yaptım öylesine yapmıştım baktım silik çıktı sonra test yanlış olabilir diye 7 de iki tane daha yaptım sonuç ikisi de silik. açıkçası hiç belirtim yok ama testleri yaptıktan sonra sol kasığımda ağrı başladı psikolojik olabilir.6 gün kala iyi sonuç almışsın ben 5 gün kala yaptım bişey yoktu sabah ilk idrarla mı yaptın gebelik testine ve belirtilerin var mı benim kasıklarım çok ağrıyo rahimim sızlıyo ara sıra hiç böle olmazdı
Hamile kalmak için kullandım çift çizgi 2 3 gün çıktı ama sabahları 10 da yapıyodum ve akşamları 11 de sabah çift çizgi grdüm akşam ilişki oldu ya olsun yeterki çok istiyorumMaşallah Nasıl oldu ovülasyon testinde pozitifi görünce kaç saat sonra ilişki oldu hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah bir de hamile kalmak için mi yoksa erkek Bebek için mi kullandın merak ettim
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin Insallahkızlar ben de ovulasyon testiyle ve tek ilişkiyle hamile kaldım bata 6 gün var bugün test yaptım böyle çıktıEki Görüntüle 1792701
çok teşekkür ederimHayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?