Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Allah razı olsun canım ilk bebek olcak Rabbimin izniyle o yüzden cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun yeter ki. ovulasyon testini öğlen 1de yapmıştım ilişki 7 saat sonra oldu. ama öncesinde bi 14 gün ilişki olmamıştı eşim rahatsız olduğu için. ertesi gün tekrar ovulasyon yaptığımda silikleşmişti sonra da bida ilişki dün oldu zaten.

14 gün ilişki olmaması etkilemiş bu durum ovülasyonla birleşince hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun

Hamile kalmak için kullandım çift çizgi 2 3 gün çıktı ama sabahları 10 da yapıyodum ve akşamları 11 de sabah çift çizgi grdüm akşam ilişki oldu ya olsun yeterki çok istiyorum
Yanlış yazdığını anladım cnm önemli değil Allahım sana da o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

14 gün ilişki olmaması etkilemiş bu durum ovülasyonla birleşince hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun
sağ ol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bak bu ovulasyon testlerim 6 yazan gün ilişki olmuştu

Eklentiler

• IMG_20160228_104722.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20160229_132832.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 84
sağ ol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bak bu ovulasyon testlerim 6 yazan gün ilişki olmuştu
Ben de yapıyorum ovülasyon testi bugün 12. günüm çizgi hala silik 28 günde bir adet oluyorum 14 e kadar yolu var bakalım sabırla bekliyorum testi yapmaya devam ediyorum

Ben de yapıyorum ovülasyon testi bugün 12. günüm çizgi hala silik 28 günde bir adet oluyorum 14 e kadar yolu var bakalım sabırla bekliyorum testi yapmaya devam ediyorum
ben de adet düzensizliği vardı canım 35 de bir olurdum son ay 29 da oldum. çörekotu bal tarçın kürü yedim belki de o erken yumurtlattı beni

ben de adet düzensizliği vardı canım 35 de bir olurdum son ay 29 da oldum. çörekotu bal tarçın kürü yedim belki de o erken yumurtlattı beni
Evet doğrudur cnm benimki gayet düzenlidir bu ay şu testler yüzünden stres yaptım galiba çatlayamadı hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim

amin canım Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bebişlerimize kavuştursun
Benim iki kızım var zaten Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin onlara şimdi 3. düşünüyorum Allah nasip ederse yumurtlama günü erkek Bebek şansını artırdığı için testle takip ediyorum hayırlısı olsun

aaa ne güzel Allah bağışlasın o zaman kızlarını. eşimin de içine erkek doğuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiç önemli değil

aaa ne güzel Allah bağışlasın o zaman kızlarını. eşimin de içine erkek doğuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunda hiç önemli değil
En doğrusunu Allah bilir ama bana da erkek gibi geliyor çünkü hem ovülasyon günü ilişki hem de 14 gün ilişki olmamış ve tek ilişki bu söylediklerim yüzde 70 erkek Bebek demek ama en doğrusunu Rabbim bilir

Evet canım ustteki pozitif alttaki negatiftir.Catlamamis.Catlamaya çalışmış ama catlamamis.Pihtilasma varsa gebeligin ilk 3 ayi aspirin tedavisi dr uygulayacaktir.Kurtasin uzerinden kac ay geçti?

Çok teşekkür ederim Sabirin cevap için. Kürtajın üzerinden 9 ay geçti. 3 aydır deniyoruz. 2 ay ovulasyonu çok yapamadım çünkü oluruna bırakmak istedim ama ordada kırmızı görmedim net. ancak önceden yumurtlama tarihim gibi düşündüm adetimden 3 gün sonra yaptık. sonra olmayınca bu ay düzenli yapayım dedim yine bittikten 4. gün bu alttaki iki çizgiyi gördüm ama diğeriyle karşılaştırınca soluktu. Neden çatlamamış olabilir acaba cumartesi doktoruma gitmeyi düşünüyorum. bana hamile kal dedi çünkü yumurtlalıkların iyi değil dedi. yaşım 31 çok üzülüyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama eltim hamile görümcem hamile arkadaşım hamile. etrafımda olmasalar bu kadar çok strese girmem ama herkeste sorunca sanki çocuğum olmuyormuş gibi çok rahatsız oldum. Bu konuda uzun yıllar bekleyenleri son 4-5 aydır daha iyi anladım.
Ben aspirin kullanıyorum eylülden beri ve folik asit kullanıyorum. Ocağı ben bekledim çünkü öğretmenim daha iyi olur diye düşümdüm bu tarihten sonra ama Rabbim nasip etmedi.
Ne diyim inşallah bu ay çatlar

Catlar canım Insallah merak etme.Dr git sorununu ogren ona gore yardimci olabilirim Allahin izniyle.Bazen sayfalari gözden kacirabilirim ozelden msj atarsin istersen canım...

Catlar canım Insallah merak etme.Dr git sorununu ogren ona gore yardimci olabilirim Allahin izniyle.Bazen sayfalari gözden kacirabilirim ozelden msj atarsin istersen canım...
teşekkür ederim. Özelden mesaj attım.

böyle bi ay çatlamayıp diğer ay ovulasyonda çatlayan var mı ? kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…