Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet senin biraz koyulaşmış benim ikinci çizgi hiç yok.. Belki senin bir iki güne tam koyulaşır
İnşallah koyulaşır benim genel de 14. gün çatlıyor yarından ümitliyim bakalım ne olcak sen kaç günde bir adet oluyorsun belki kaçırmışsındır ya da daha erkendir dönem dönem değişiyor

bitane kızım var bitane oğlum olsun istiyorum kısmetse hamile kalabilirsem
Benim de 2 kızım var benimde dileğim isteğim o yönde inşallah tuttururuz ikimizde bu ay tutturabilirsem inşallah Allah'ın izniyle neler yaptığımı anlatırım yarın 14. günüm bakalım nolcak hayırlısı S sabirin arkadaşımız var biz de ondan yardım alıyoruz Allah razı olsun ondan bir sorun olursa bence ona sor o bu konuda baya bilgili ondan öğrendiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz inşallah tek ilişkiyle hamile kalan arkadaşımız var şu an 8 haftalık cinsiyeti belli değil bizim topiğe gel istersen erkek Bebek istediğin için dedim orada yardımcı olurlar sana da linkini gönderiyim yaz bize

Kızlar ovulasyon testine başladım 29.gün adet olurum genelde bugun 15.gün test 10dk sonra pozitif oldu acaba bunu pozitif olarak düşünmelimiyim 13.gün çok silik 14.gün silikti kafam çok karıştı bilgisi olanlar lütfen cvp yazın

Testi at bakalım cnm ikisinin rengi de eşit olması lazım pozitif olması için testin bekleme süresi 10 dk zaten benim de 13. gün hala çizgi silik

Kızlar yumurta çatlarken kasıkta agrı batma oluyor testle beraber onuda dikkate alın.bazı kişilerde ikinci çizgi silik cıkabiliyormus forumda yazanlar vardı.
Birde aynadan akıntınıza bakın ıkınınca süt beyaz akıntı geliyor.

Atmaya çalıştım ama olmadı
Mesaj yazdığın bölümde cevapla yazısının yanında dosya yükle diye birşey var oraya tıklayıp telefonundan resmi seçip tam resim ya da küçük resim olarak ekliyorsun sonra da cevaplaya basıyorsun ayrıntılı anlattım cnm çünkü resim gönderirsen herkes görüp ona göre yorum yapar cnm umarım yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…