- 15 Ekim 2015
- 314
- 346
- 103
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.481
Bugün kaçıncı günü cnm eğer ilk bebekse ve cinsiyet önemli değilse bugünü değerlendir kesin yarın yine testi tekrarla ve at bize ama sanki yarın daha da koyulaşır bence bugünü ve yarını değerlendir yarın sabah testi yap eski yaptığınla karşılaştır t çizgisinde açılma olduysa çatlamış demektir sen yarı yap testi ikisini yan yana çek at cnm ama cinsiyet önemli değilse bugünü ve yarını kesin değerlendirTesekkurler canm sonunda atabildim yorumlarsanız çok sevinirim
Keşke dünü de değerlendirseydin ayrıca testi sabah 11 gibi yaparsan daha iyi ve kesin sonuç alırsın yalnız ilk idrar olmasın 2. veya 3. idrarla yap sabah daha net sonuç verir sabah 11 gibi yap testi at buraya ve bu günü kesin değerlendirBu arada test 15. güne ait bu gün 16.günüm
Allahım bir daha yaşatmasın inşallah cnm pıhtılaşma önemli bizim arkadaşta da aynısı vardı her gün kan sulandırıcı iğne kullandı 2. olduğunda dikkat et doktor kontrolünde olman lazım pıhtılaşma olduğu için yüksek riskli gebelik bölümüne gitmen lazım Allahım kolaylık versinTeşekkürler uyuyan güzel canm sagol ilgilendim dün ilişki olmadı ondan önceki gün oldu bu gün tekrar düşünüyoruz.Saat 17:00da yapıyorum son testimi yapacağım atarım resmini işşallah bu ay tutar Allah isteyen herkeze nasip etsin. Altı ay önce üç aylık bebegimi ikili taramaya gittiğimde öldüğünü ögrendim aldırmak zorunda kaldım erkekti acısı çok zor kan pıhtılaşması varmış çocuğum yok henüz cinsiyet hiç farketmez saglıklı doğsun yeter canm
Evet daha dikkatli olcam bu sefer çalışıyorum ve kahvaltıyla iki kupa çay içtim olurmuki en iyisi 2saat bekleyim bir buçuk gibi yapayım burda okuduklarım göre çizgiden bir gün sonra ilişki olsun yazmışlardı o aklımda kalmış bu günü bekleyim dedim işşallah geçmiş olmaz sen kullandınmı sonuç nasıl. Bu arada sagol allah kimseye yaşatmasınAllahım bir daha yaşatmasın inşallah cnm pıhtılaşma önemli bizim arkadaşta da aynısı vardı her gün kan sulandırıcı iğne kullandı 2. olduğunda dikkat et doktor kontrolünde olman lazım pıhtılaşma olduğu için yüksek riskli gebelik bölümüne gitmen lazım Allahım kolaylık versin
En az 3 saat hiç sıvı tüketmeden yapman lazım benim bugün 14. Gün çizgi daha tam koyulaşmadı anlamadım ben de bekliyorum sabırlaEvet daha dikkatli olcam bu sefer çalışıyorum ve kahvaltıyla iki kupa çay içtim olurmuki en iyisi 2saat bekleyim bir buçuk gibi yapayım burda okuduklarım göre çizgiden bir gün sonra ilişki olsun yazmışlardı o aklımda kalmış bu günü bekleyim dedim işşallah geçmiş olmaz sen kullandınmı sonuç nasıl. Bu arada sagol allah kimseye yaşatmasın
Silik çizgi negatif demek sen sabahları çok sıvı tüketmeden yapmaya devam et t ve c çizgisinin renginin aynı olması lazım pozitif en koyu olduğu zamandır bugün benim de 14. günüm çizgi daha tam koyulaşmadı beklemedeyim daha fazla bilen arkadaşlar da yorum yapacaktır benim bildikleri bu kadarMerhaba arkadaşlar, benim size birkaç sorum olacak. İlk kez ovulasyon testi yapıyorum. Adetim bittiği gün başladım. Bittiğinden beri de, ikinci çizgim silikte olsa çıkıyor, 5 dakika sonra bir miktar daha koyulasiyor. Normalde de adet bitimden itibaren yapanlarda ikinci çizgi çıkıyor mu acaba? Testlerimin resimlerini ekliyorum. Bakıp yorum yapabilen arkadaş olursa sevineceğim. Normalde adetlerim çok düzenli değildir. 1 haftayla 10 gün falan gecikir. Son birkaç aydır da hem miktarı, hem de kıvamı çok değişti zaten. Şehir değişikliği yaptığım için hem basınç hem de mevsim farkından diyorum ama yine de bilemiyorum. Geçen ay corekotu yağı kullandım, belki ondan zamanında geldi bu ay. Adet takvimine göre 24'ünde yumurtlamam gerekiyor ama şimdiden çizgiler böyle çıkıyor. Bilemedim. İlk testi akşam 10'da yapmıştım bu arada. Geri kalanı sabah hep. Mesajın aynısını başka bir konuya daha yazmıştım, burada da paylaşmak istedim. Belki yardım edecek biri olur.
Yaptım cnm tekrar silik çıktı büyük ihtimalle bu sabah yumurtam çatladı ay işşallah akşam geç olmaz ya şansım varmı acabaEn az 3 saat hiç sıvı tüketmeden yapman lazım benim bugün 14. Gün çizgi daha tam koyulaşmadı anlamadım ben de bekliyorum sabırla
Yaptım cnm tekrar silik çıktı büyük ihtimalle bu sabah yumurtam çatladı ay işşallah akşam geç olmaz ya şansım varmı acaba
Keşke dün değerlendirseydin yumurta bir gün canlı kalabiliyormuş ama silik çıktıysa dün çatlamış yüksek ihtimal sen şansını dene cnm belki tutar dünden önce ilişki olduysa tutabilir çünkü spermler sağlıklıysa 3 gün canlı kalıyor diye biliyorum inşallah tutarYaptım cnm tekrar silik çıktı büyük ihtimalle bu sabah yumurtam çatladı ay işşallah akşam geç olmaz ya şansım varmı acaba
Tutar inşallah cnm yumurtan çatlamış sen bugünü değerlendir yine de
Ben 28-29 günde bir adet oluyorum aynı durum bende de var şu anda akıntı ve ağrı hakkımızda hayırlısı olsunİşşallah sen kaç günde adet oluyorsun benim bu gün sag kasıgım felaket ağrıyor akıntı başladı yumurta akı gibi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?