- 20 Nisan 2015
- 57
- 95
- 3
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.501
ertesi gün diye biliyorumKızlar günaydın. Ovulasyon testinde cumartesi sabah çift çizgiyi gördüm yumurtlama ne zaman olur acaba bilgisi olan varmı
Yumurtlama akıntısı canım.benim yumurta catladıgı gun aynen boyle akıntım oluyor.günaydın arkadaşlar benden dün kesik süt gibi akıntı geldi hiç olmazdı normalde o gelen sperm mi acaba yaklaşık 8-9 gün önce ilişki olmuştu böyle bişey geldimi başınıza
Siliklesince ve sivi akıntı gelinceKızlar günaydın. Ovulasyon testinde cumartesi sabah çift çizgiyi gördüm yumurtlama ne zaman olur acaba bilgisi olan varmı
En sonki testi saat kacta yaptinMerhaba hanımlar benim ovulasyon testlerime de bir bakarmısınız ilk kez kullanıyorum nasıl yorumlayacağımı bilemedim en sondaki bu sabah yaptığım şimdi bu çift çizgimi demek oluyo yani akşama tekrarlıyımmı testi ama ateş takibi de yapıyorum ateşim yükselmedi aksine düştü ovulasyonumun da yarın olması gerek normalde Eki Görüntüle 1795039 Eki Görüntüle 1795039 Eki Görüntüle 1795040 Eki Görüntüle 1795041 Eki Görüntüle 1795042 Eki Görüntüle 1795044 Eki Görüntüle 1795045 Eki Görüntüle 1795046 Eki Görüntüle 1795047
inşallah tutar sağlıkla kucağınada alırısın normalde yumurtladığımız kasıklarımın ağrısından ve akıntımdan bilirim ama bu seferki hiç ağrım olmadan ve farklı bir akıntı olunca tedirgin oldumYumurtlama akıntısı canım.benim yumurta catladıgı gun aynen boyle akıntım oluyor.
Bu ay yumurta takibine gittim
Pazar günü çatlamış..şiddetli ağrıyla beraber beyaz akıntım vardı o günü degerlendirdik
P.tesi gittiğimde çatlamış dedi.bugunu ve yarını da degerlendir dedi.yani 3gün pespese ilişki önermişti.
Banada dua edin kızlar son 10 gün..
Göğüslerimde çok agrı var yüzüstü bile yatamıyorum.kasıkta ara sira sancı ve seffaf akıntım bazen de beyaz akıntım var.
İnşallah bebişlerimin belirtisidir.
İki yumoşum vardı ikiside tutmuştur inşallah amiiiiiin
Burda ki herkes ayrıca dualarımda
Bugün saat 11 civarıydı yaptığımdaEn sonki testi saat kacta yaptin
Son 3 saat herhangi bir sivi tüketmeden saat 8 de tekrar yap canım atarsin.Tan pozitif olmamış.Eger son 3 saat sivi tukettiysen etkiler yok dikkt ettiysen demekki halen pozitif olmamış.Bugün saat 11 civarıydı yaptığımda
Yok dikkat ediyorum zaten tekrar yapıcam akşama testi atıcam buraya yine bakalmSon 3 saat herhangi bir sivi tüketmeden saat 8 de tekrar yap canım atarsin.Tan pozitif olmamış.Eger son 3 saat sivi tukettiysen etkiler yok dikkt ettiysen demekki halen pozitif olmamış.
Aynısı bende de var hatta dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ve ilişki oldu şimdi antibiyotik verecek diye doktora da gidemiyorum bence önce tedavi ol ben de baya kötüyüm ama ilişki olduğu için korkularım var ilaç kullanamıyorumtam ovulasyon testine başlayacaktım çok kötü grip oldum şimdi doktora gitsem antibiyotik verecek gitmesem iyileşmem uzayacak gerçi ilk denemede hamile kalırmıyım ve o kadar erken dönemde ilacın bebeğe zararı olur mu hiç bilmiyorum napmalıyım sizce
Ben dün sabah ovülasyon testinde pozitifi gördüm ve dün gece ilişki oldu 12 gün sonra test yapıcağım daha çok var pek ümidim yok ama yapıcağım yine de emin olmak için senin ne zamanuyuyangüzel sen gebelik testi yapcakmısın aşağı yukarı regl tarihlerimiz yakın
Canim pozitif olmuş.İstersen gece 11 gibi tekrarla testi.Cinsiyet farketmiyorsa degerlendir istersenArkadaşlar testi tekrarladım işte bugünkü sonuçlarım lütfen yardım bu test pozitifmi demek bugün ilişki olmalımı dün olmuştu sorun yaratırmı ? Eki Görüntüle 1795391 Eki Görüntüle 1795392
Yok canım cinsiyet hiç farketmez sağlıkla kucağıma alayım bu sefer başka bişey istemiyorumCanim pozitif olmuş.İstersen gece 11 gibi tekrarla testi.Cinsiyet farketmiyorsa degerlendir istersen
İnsallah canım.Gun aşırı yap ozaman.Yok canım cinsiyet hiç farketmez sağlıkla kucağıma alayım bu sefer başka bişey istemiyorum
Cinsiyetidemi ayarlayabiliyosunuz nasil oluyo o???Yok canım cinsiyet hiç farketmez sağlıkla kucağıma alayım bu sefer başka bişey istemiyorum
Ya ben pek bilmiyorum ama silikleştikten sonra erkek olabiliyomuş falan diye okumuştum geçen bi konudaCinsiyetidemi ayarlayabiliyosunuz nasil oluyo o???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?