Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba hanımlar benim ovulasyon testlerime de bir bakarmısınız ilk kez kullanıyorum nasıl yorumlayacağımı bilemedim en sondaki bu sabah yaptığım şimdi bu çift çizgimi demek oluyo yani akşama tekrarlıyımmı testi ama ateş takibi de yapıyorum ateşim yükselmedi aksine düştü ovulasyonumun da yarın olması gerek normalde

günaydın arkadaşlar benden dün kesik süt gibi akıntı geldi hiç olmazdı normalde o gelen sperm mi acaba yaklaşık 8-9 gün önce ilişki olmuştu böyle bişey geldimi başınıza
Yumurtlama akıntısı canım.benim yumurta catladıgı gun aynen boyle akıntım oluyor.
Bu ay yumurta takibine gittim
Pazar günü çatlamış..şiddetli ağrıyla beraber beyaz akıntım vardı o günü degerlendirdik
P.tesi gittiğimde çatlamış dedi.bugunu ve yarını da degerlendir dedi.yani 3gün pespese ilişki önermişti.
Banada dua edin kızlar son 10 gün..
Göğüslerimde çok agrı var yüzüstü bile yatamıyorum.kasıkta ara sira sancı ve seffaf akıntım bazen de beyaz akıntım var.
İnşallah bebişlerimin belirtisidir.
İki yumoşum vardı ikiside tutmuştur inşallah amiiiiiin
Burda ki herkes ayrıca dualarımda

Slm kizlar ovulasyon testi alicam netten bilgi verirmisiniz bana 20 li paket var mesela bu bir aylikmi oluyo icinden 20 tane kitmi cikiyo anlamadim laboquik diye bi test var o nasil

En sonki testi saat kacta yaptin

inşallah tutar sağlıkla kucağınada alırısın normalde yumurtladığımız kasıklarımın ağrısından ve akıntımdan bilirim ama bu seferki hiç ağrım olmadan ve farklı bir akıntı olunca tedirgin oldum

tam ovulasyon testine başlayacaktım çok kötü grip oldum şimdi doktora gitsem antibiyotik verecek gitmesem iyileşmem uzayacak gerçi ilk denemede hamile kalırmıyım ve o kadar erken dönemde ilacın bebeğe zararı olur mu hiç bilmiyorum napmalıyım sizce

Aynısı bende de var hatta dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ve ilişki oldu şimdi antibiyotik verecek diye doktora da gidemiyorum bence önce tedavi ol ben de baya kötüyüm ama ilişki olduğu için korkularım var ilaç kullanamıyorum

uyuyangüzel sen gebelik testi yapcakmısın aşağı yukarı regl tarihlerimiz yakın
Ben dün sabah ovülasyon testinde pozitifi gördüm ve dün gece ilişki oldu 12 gün sonra test yapıcağım daha çok var pek ümidim yok ama yapıcağım yine de emin olmak için senin ne zaman

Arkadaşlar testi tekrarladım işte bugünkü sonuçlarım lütfen yardım bu test pozitifmi demek bugün ilişki olmalımı dün olmuştu sorun yaratırmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…