- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.521
Sanırım henüz negatif ama yarın tekrarla benim de dün böyleydi bugün akşam net çift çizgiyi gördümKızlar bu testi aksam 6 da yaptım bakar mısınız pozitif mi negatif mi
Tamam canım çok sagolSanırım henüz negatif ama yarın tekrarla benim de dün böyleydi bugün akşam net çift çizgiyi gördüm
Şimdi doktordan geliyoruz dayanamadım artık ymurtlaman olunca bırak ilaçları dedi hayırlısı artık sanada Allah şifa versin canımAynısı bende de var hatta dün ovülasyon testinde çift çizgiyi yakaladım ve ilişki oldu şimdi antibiyotik verecek diye doktora da gidemiyorum bence önce tedavi ol ben de baya kötüyüm ama ilişki olduğu için korkularım var ilaç kullanamıyorum
Rica ederimTamam canım çok sagol
Amin cnm sana da geçmiş olsun tez Zaman'da iyileşiriz inşallah ben baya kötüyüm ağrı kesiciyle idare ediyorum mecbur içtim kötüydümŞimdi doktordan geliyoruz dayanamadım artık ymurtlaman olunca bırak ilaçları dedi hayırlısı artık sanada Allah şifa versin canım
Canım ben narkozlu cektirmiştim en iyisi o..agrı esiğim cok dusuk goze alamadım ki senin cok agrılı olmuş narkozlu cektir
Dogurganlık cok dustu.ilk cocugu olan ikincisi olmuyor.iki olanın üçüncü olmuyor.
Sen o guzel duyguyu yasamıssın inşaallah tekrar olur.
Bende 27 aydır ugrasıyorum.eşim varikosel amlt oldu 8 ay once.Bende sorun yok
Sadece bu ay d vitamini eksikliğim varmış ilac kullanıyorum.dahiliye drum gebelik olusmasını engeller dedi.canan karatayın gorusleride o yönde.
İnşallah vesile olur.eşimede l carnitine zinco evicap veriyorum
Yumurta catladiktan sonra 12. Gün yap canımselam kızlar
benim regl günüm normalde bugün.ayın 18 idi SAT.
BAT 15 Mart
ama ben şimdi yumurtladığım günü biliyorum , ona göre mi beklemeliyim.
yumurtlama günü + 14 gün mü ?
eğer öyleyse 20 Martı beklemem gerekecek.
bizim ilişki günümüz 6 Mart , yumurtlama günüm.ovu testi pik yaptığı gün
acaba idrarda test yapsam çıkar mı?
Yumurta catladiktan sonra 12. Gün yap canım
Belli 9lmaz herkeste ayni belirti olmayabiliyorbugün 10.gün. 2 gün bekleyeyim o zaman.
ama sanırım regl olacağım. 3 gündür tekrar yumurtluyorum gibi sancım var. ovu testi yaptım ama 2.çizgi hiç yok.
hamilemiyim desem , göğüslerimde hiç bir şey yok.ne ağrı ne sızı.
bu ay da olmadı sanırım
Belli 9lmaz herkeste ayni belirti olmayabiliyor
canım ya bende ikinci düşüğümü yaptım düşükten 44 gün sonra adet gördüm iki hafta sonra tekrar adet gördüm bu normal mi acaba içime kurt düştüben yaptım canım 2 tane ama yaklaşık 10 yıl önce
kist falan mı diye düşündümnormal benim de öyle olmuştu 3 ayda düzene girebilmişti anca ama için rahat olsun istersen bi kontrole git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?