Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bu testi aksam 6 da yaptım bakar mısınız pozitif mi negatif mi

Eklentiler

• P_20160314_205324_1_p.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 60
Şimdi doktordan geliyoruz dayanamadım artık ymurtlaman olunca bırak ilaçları dedi hayırlısı artık sanada Allah şifa versin canım

Şimdi doktordan geliyoruz dayanamadım artık ymurtlaman olunca bırak ilaçları dedi hayırlısı artık sanada Allah şifa versin canım
Amin cnm sana da geçmiş olsun tez Zaman'da iyileşiriz inşallah ben baya kötüyüm ağrı kesiciyle idare ediyorum mecbur içtim kötüydüm

teşekkürler canım.inşallah bebişine kavuşursun tez zamanda.

selam kızlar

benim regl günüm normalde bugün.ayın 18 idi SAT.
BAT 15 Mart
ama ben şimdi yumurtladığım günü biliyorum , ona göre mi beklemeliyim.
yumurtlama günü + 14 gün mü ?
eğer öyleyse 20 Martı beklemem gerekecek.
bizim ilişki günümüz 6 Mart , yumurtlama günüm.ovu testi pik yaptığı gün
acaba idrarda test yapsam çıkar mı?

Yumurta catladiktan sonra 12. Gün yap canım

Yumurta catladiktan sonra 12. Gün yap canım

bugün 10.gün. 2 gün bekleyeyim o zaman.
ama sanırım regl olacağım. 3 gündür tekrar yumurtluyorum gibi sancım var. ovu testi yaptım ama 2.çizgi hiç yok.
hamilemiyim desem , göğüslerimde hiç bir şey yok.ne ağrı ne sızı.
bu ay da olmadı sanırım

Belli 9lmaz herkeste ayni belirti olmayabiliyor

merhaba.. bir kaç gündür ovülasyon testleri hakkında yorumlarınızı okuyorum. Internet üzerinden sipariş verdim ve bugün ilk testi yaptım. Adetimin 13. günü. Aralık ayında 10 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Geçen ay ilk kez korunmadık ama olmadı maalesef. Bu ay ovülasyon testi ile ilerleyelim diye düşündüm. Testin fotoğrafını ekliyorum. Yorum yaparsanız çok mutlu olurum. Bazı yorumlar koyulaştığında ki gün ve ertesi gün birliktelik öneriyor. Bazıları bir sonra ki gün.. aklım karıştı biraz..
bir de ilk bebekse ve cinsiyet önemli değilse yazanlarınız var. cinsiyet ile ilgisini de açıklarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…