- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.541
Merhaba ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım cnm pozitif olması için c ve t çizgi rengi aynı koyulukta olması lazım ya da t çizgisinin daha koyu olması lazım testleri 3 saat sıvı almadan yaparsan daha net sonuç alırsın senin testin sanki daha da koyulaşıcak gibi sen garanti olsun diye 6 saatte bir yap çünkü koyulaşmaya başlamış en koyuyu gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir bence garanti olsun. Cinsiyetle alakasına gelince yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olursa erkek Bebek deniliyor ama en doğrusunu Rabbim bilir takdir onun. Yumurtanın çatladığını Nasıl anlıycaksın en koyuyu gördüğün Zaman testi 6 saatte bir yapacaksın ve 3 saat sıvı almadan çünkü testi etkiliyor eski yaptığınla karşılaştıracaksınız ve biraz silikleşmişse çatlamış demek ama akıntı da çok önemli yumurta çatladıktan sonra sıvı bir akıntı geliyor o akıntıdan sonra da ilişki olursa garanti olur bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdirkimse yok mu???
En doğrusunu Rabbim bilir bizimki sadece bir araştırmafotograflar yazının arasına karışmış...görüntü kirliliği için üzgünüm :)
Çok teşekkür ederim detaylı yorumun için canım ☺Merhaba ben bildiğim kadarıyla yardımcı olayım cnm pozitif olması için c ve t çizgi rengi aynı koyulukta olması lazım ya da t çizgisinin daha koyu olması lazım testleri 3 saat sıvı almadan yaparsan daha net sonuç alırsın senin testin sanki daha da koyulaşıcak gibi sen garanti olsun diye 6 saatte bir yap çünkü koyulaşmaya başlamış en koyuyu gördüğün gün ve ertesi günü değerlendir bence garanti olsun. Cinsiyetle alakasına gelince yumurta çatladıktan sonra tek ilişki olursa erkek Bebek deniliyor ama en doğrusunu Rabbim bilir takdir onun. Yumurtanın çatladığını Nasıl anlıycaksın en koyuyu gördüğün Zaman testi 6 saatte bir yapacaksın ve 3 saat sıvı almadan çünkü testi etkiliyor eski yaptığınla karşılaştıracaksınız ve biraz silikleşmişse çatlamış demek ama akıntı da çok önemli yumurta çatladıktan sonra sıvı bir akıntı geliyor o akıntıdan sonra da ilişki olursa garanti olur bildiklerim bu kadar umarım yardımcı olabilmişimdir
Rica ederim soru olursa sorabilirsin bilen arkadaşlarımız var ben de yeni bitti ovülasyon testi olayı arkadaşlarımız saolsun biraz bilgilendikÇok teşekkür ederim detaylı yorumun için canım ☺
Catlamak uzere demek canım.Gun asiri degerlendir.Azda olsa silinmeye basladiysa catladi demek oluyorKızlar lütfen cevap verin bugün çatlama iğneai vuruldum yumurtlama testini yaptım çift çizgi çıktı ilacun etkisindenmidir yoksa çatlamışmıdır
Iliski sonrasi 1 saat kalkma.Kalca altina ince bi yastik koy 1 saat kalkmaCatlamak uzere demek canım.Gun asiri degerlendir.Azda olsa silinmeye basladiysa catladi demek oluyor
Çok teşekkürler cevap için canımIliski sonrasi 1 saat kalkma.Kalca altina ince bi yastik koy 1 saat kalkma
Yumurtlama gunun bellimigünaydın
sabah ilk idrarla gebelik testi yapım. 2.çizgi yokhayalet çizgi bile yok bugün ovulasyon testimin pik yaptığı , akşamında çatladığı 12.gün bitti. yoksa yok demek. üzüldüm yine....zaten kasıklarım çok ağrıyor.yumurtam çatladığında da bu şekilde çok ağrı yaşamıştım.
bu ayda nasip olmadı.bakalım hangi gün regl olacağım.yumurtam saat olarak ne zaman çatlamış merak ediyorum.
Yumurtlama gunun bellimi
Canim hamileysende o agrilar oluyor.2 gun sonra birdaha yap testicanım şimdi bneim bu yumurtlama testlerime göre tam 14.gün sonra mı kanamam başlaması gerekiyor.
yani bu cumartesi mi ?
peki neden 5-6 gün önceden başladı acaba regl sancılarım , acaba kist filan mı oldu ?
Canim hamileysende o agrilar oluyor.2 gun sonra birdaha yap testi
Canım ben hiç ovu testi kullanmadım ama bu ay adetimin 10- 11. Günü kasıkta bıcak batması gibi agrılarım oldu.saniyelikti ama şiddetliydi.kistten şüphelendim acıkcası vw 11.gün dra gittim.dr 12 mm 2 tane yumurtam oldugu söyledi.şok oldum tabi.iki tane oldugu için o kadar belirgin agrılarım olmuş.gittiğim gün persembeydi haftasonu çatlar kesin dedi.pazar günü ilişki oldu.pztesi tekrar gittim yumurta dün çatlamış dedi.dünü degerlendirmen çok iyi olmuş pztesi salı da devam et dedi.peşpeşe yani..şu konudan emin olamıyorum bi türlü.
testin pik yaptığı gün yaşadığım sancı yumurtlama sancısımı , yani yumurta salındığı için rahime akan sıvıdan kaynaklı olan sancı mı ? yoksa yumurta daha da büyüdüğü için olan sancımı ?
Mesela ben geçmiş aylarda doktora gitmiştim.sabah çok sancım vardı yine test yapmıştım çok koyu pik durumdaydı. öğlen gibi doktora gitmiştim gece veya sabah çok erken çatlamış deyip sıvı alanı göstermişti. dolayısıyla çatlamış dediği zaman testim halen koyu pikti.
offf ne zor bu iş ya
Sen ignemi yapmıştın?Yok canim dun degerlendirsiyse yarin degerlendirKızlar lütfen cevap dün yaptığım ovulasyon testinde çift çizgi aynı koyuluktaydı bugünkünde t nün çizgisi daha belirgin Bugünü değerlendirmelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?