- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.561
Evet canım iğne yaptırmıştım iğnenin erkisimiSen ignemi yapmıştın?Yok canim dun degerlendirsiyse yarin degerlendir
Yok igne bi kac güne ancak çatlatıyor hemen catlatmaz yani.Yarin tekrar degerlendirEvet canım iğne yaptırmıştım iğnenin erkisimi
Kızlar lütfen biriniz bişi desin resimler için kafayı yicem az kaldı
14. Gün canımBugün kaçıncı günün
Gun asiri devam canım.Gec catlar çünküKizlar carsamba gunu catlama ignesi yapturdim o gun ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi persembe gunu t c den koyuydu cuma gunu yine oyle bugunde c t den koyu sizce bugunu degerlendirmelimiyim
6 günKizlarr size bir sorum var yumurtlama döneminde tutmuşsa eğer döllenme kaç gün içinde tamamlanıyor bilginiz varmi
2 numarayı gec saatte yapmışsın.Muhtemelen o gun ogleden sonra çatlama gerceklesmis canımEki Görüntüle 1799029
Kızlar ben anlayamadım yumurtlama olmuş ve çatlamışmı en sondaki bu sabah yaptığım yardımcı olur musunuz
Testide yap pozitif olunca degerlendir.2 3 güne anca çatlatıyorKızlar bir sorum olacak çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ovulasyon testi yapmalıyım sizce. Bu akşam iğne yapıcam. Ama doktorum pzartesi gününü değerlendir dedi herkes 36saat demiş ben anlamadım beni başından mı savdı. Ovulasyon testinden nasıl faydalanabilirim
2 numarayı akşam 6 da yaptım o geceyi ve bu sabahı çalıştık inşallah yakalamışızdır hayırlısı artık bekleyip göreceğiz2 numarayı gec saatte yapmışsın.Muhtemelen o gun ogleden sonra çatlama gerceklesmis canım
günaydın kızlar.
ben az önce regl oldum.tam 33.günümde , normalde 26-27 döngüm.
çok umutlanmıştım hamileyim diye.
ama şu var benim ovülasyon testim 5 martta pik yapmıştı.ve çok sancı çekmiştim.akşam 17:30 gibi.tam 16.gün regl oldum bu normal mi ? hani 14 gün sonraydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?