Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar adetim düzensiz, dr.3 ay boyunca adet göremezsen tharlusal kullan dedi. Adet 6 gün gecikince Tharlusal içtim, bugün kasıklarımda ağrı hissedince ovülasyon testi yaptım ve 2.çizgi epey koyulaşmış. Sizce yumurtlama oluyor mu? Yoksa tharlusal ın etkisi olabilir mi=

Kızlar benim 2 gün de kop koyu çıktı ne demek sizce bu? Klomen kullanmıştım bu ay. Çatlamıyor mu acaba? Üstteki 13. Gün, altında 14. Gün, onun altı 15. Gün. Günün aynı saatlerinde yaptım. 28 günde bir adet görüyorum. Ve şuanda kan geliyor ve testte silikleşme olmadı. 15. Gündeyim ve acaba ilişki için uygun mu bilemiyorum. Kan gelmesinden korktum. Bayağı geliyor. Yardım edin

Eklentiler

• image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 105
Kizlar carsamba gunu catlama ignesi yapturdim o gun ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi persembe gunu t c den koyuydu cuma gunu yine oyle bugunde c t den koyu sizce bugunu degerlendirmelimiyim

Kizlarr size bir sorum var yumurtlama döneminde tutmuşsa eğer döllenme kaç gün içinde tamamlanıyor bilginiz varmi

Kızlar ben anlayamadım yumurtlama olmuş ve çatlamışmı en sondaki bu sabah yaptığım yardımcı olur musunuz

2 yazan ilk yaptığımda öyle dağınık değildi sonradan oldu ayrıca çizginin rengi koyu ama ince pozitifmi oluyor

Kızlar bir sorum olacak çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ovulasyon testi yapmalıyım sizce. Bu akşam iğne yapıcam. Ama doktorum pzartesi gününü değerlendir dedi herkes 36saat demiş ben anlamadım beni başından mı savdı. Ovulasyon testinden nasıl faydalanabilirim

Testide yap pozitif olunca degerlendir.2 3 güne anca çatlatıyor

günaydın kızlar.

ben az önce regl oldum.tam 33.günümde , normalde 26-27 döngüm.
çok umutlanmıştım hamileyim diye.
ama şu var benim ovülasyon testim 5 martta pik yapmıştı.ve çok sancı çekmiştim.akşam 17:30 gibi.tam 16.gün regl oldum bu normal mi ? hani 14 gün sonraydı.

günaydınn. bende de aynı şekilde oldu. ovulasyon pozitif cıktıktan 17 gun sonra adet oldum. herkeste 14.gün olmuyormuş.

Kizlar gunaydin.
Bu ay yumurtam catlamiyor. 13 14 15 16 gunler yaptım testi. 28 gunde bir oluyordum ama...
2 nolu testte pozitif gorup digerlerinde negatife dogru yol almam gerekiyordu.
Asiri igrenc bel agrim var.
Kac aydir test kullaniyorum hic boyle bir sey basima gelmemisti...
Offf :/

Eklentiler

• 20160321_113712.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…