Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Catlama suresi uzamış sadece normaldir.

Catlama suresi uzamış sadece normaldir.

Sabirin mesajin icin cok tesekkurler :)
Ben senin hamile oldugunu bilmiyordum, hayirli olsun diyeceğim ama yarilamissin. Hic gormediysem demek ki :) allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Sence benim adet dongumu nasil etkiler bu? 28 gun surmez di mi bu sefer?

Yokya etkilemez inşallah.Tesekkur ederim canim darisi sizlerde inşallah.

Canım nerelerdesin sen ya çatlicak inşallah sabret

Kızlar t çizgisi c den daha belirgin saat 12 de yaptım fotosunu da paylaşıyorum. Ne zaman çatlar yumoşlarım bu arada dün gece saat 20:00de de ovitrel iğne yaptım ilk defa. Testi de bu ay 2. Kullanışım henüz çözemedim

Eklentiler

• image.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 77
Aksama ya da sabaha çatlar canım

Hepimizin Rabbim gönlüne göre versin inşallah kızlar hamişlerimizde hayırlısıyla alsın bebeklerini kucaklarına sağlıkla inşallah ikinci çocuğum olcak olursa eğer ilk gibi panik heyecan bende

Keske kuzum nerde ya ama gebe kalsamda sizibırakmam :):) erkek bebek istiyorum ben inşaallah Allahım nasip eder. Busebeple erkek bebek bekleyenler sayfasındayım canım bekleriz seni

Gebe kaldigimda ben de buraya kosmustum ya. Devami gelmedi tabi
Ben de erkek istiyorum ama kiza da hayir demem

Gebe kaldigimda ben de buraya kosmustum ya. Devami gelmedi tabi
Ben de erkek istiyorum ama kiza da hayir demem
Evet hatırladm ama inşaallah busefer gebe kalırız ve sağlıklı bsekildme alırız kucağımıza canım. Tabiki önemli olan sağlıklı bi evladımız olsun erkek kız farketmez ama gönlümüzde bu var Allahım gönlümüze göre versin inşaallah canımm. Aminn :):)

Kızlar yardım edin nolur 19 unda ovulasyon testi pozitif oldu öncesi sonrası 3 gün ilişki oldu dün yaptım tekrar çok silik çizgi vardı bu sabah tekrar denedim 2 dakikada çok koyu çizgi çıktı tekrar mı yumurtluycam şimdi ne demek bu çok kafam karıştı neden böyle oldu ki

Çift yumurtlama olabilir canım.Gene degerlendir hangisi tuttuysa artik.Gün aşırı tabi

Gebelik olsa çıkmaz dimi bu kadar kısa sürede 3 gün oldu daha gebelik olunca ovulasyon testi pozitif çıkıyor diye duymuştum
Yok canım adetten geçse oda kimisinde çıkıyor.Bende mesela çıkmadi.Hem 6.gun tutunma gerçekleşiyor.Yani daha döllenme olmussa bile yolculuk asamasindadir canım

Kızlar ovulasyon testi ilk pozitifi gördükten sonra ne zaman düşmeye başlat iki gündür pozitif de ne zaman çatlar bilemedim. Ben bir de iğne oldum 2 gün önce ama hala pozitif test

Kizlar bana yardimci olun kafam allak bullak, 1 mart adetin ilk gunu 15 mart sali gunu catlatma ignesi oldum. Dr 16/17 mart carsamba persembe gunu iliski dedi biz 15/16/17 ve 21 mart uyguladik 21 mart pazartesi gunu yaptigim ovu.testi yine pozitif niye boyle anlamadim. Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…