- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.581
Catlama suresi uzamış sadece normaldir.Kizlar gunaydin.
Bu ay yumurtam catlamiyor. 13 14 15 16 gunler yaptım testi. 28 gunde bir oluyordum ama...
2 nolu testte pozitif gorup digerlerinde negatife dogru yol almam gerekiyordu.
Asiri igrenc bel agrim var.
Kac aydir test kullaniyorum hic boyle bir sey basima gelmemisti...
Offf :/
Catlama suresi uzamış sadece normaldir.
Yokya etkilemez inşallah.Tesekkur ederim canim darisi sizlerde inşallah.Sabirin mesajin icin cok tesekkurler :)
Ben senin hamile oldugunu bilmiyordum, hayirli olsun diyeceğim ama yarilamissin. Hic gormediysem demek ki :) allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Sence benim adet dongumu nasil etkiler bu? 28 gun surmez di mi bu sefer?
Canım nerelerdesin sen ya çatlicak inşallah sabretKizlar gunaydin.
Bu ay yumurtam catlamiyor. 13 14 15 16 gunler yaptım testi. 28 gunde bir oluyordum ama...
2 nolu testte pozitif gorup digerlerinde negatife dogru yol almam gerekiyordu.
Asiri igrenc bel agrim var.
Kac aydir test kullaniyorum hic boyle bir sey basima gelmemisti...
Offf :/
Aksama ya da sabaha çatlar canımKızlar t çizgisi c den daha belirgin saat 12 de yaptım fotosunu da paylaşıyorum. Ne zaman çatlar yumoşlarım bu arada dün gece saat 20:00de de ovitrel iğne yaptım ilk defa. Testi de bu ay 2. Kullanışım henüz çözemedim
Canım nerelerdesin sen ya çatlicak inşallah sabret
Keske kuzum nerde yaBi kac sayfa geriye gidip seni aramistim.
Goremeyince "allaaah hamile kaldi yazmiyo artik" moduna girmistim ^-^
Keske kuzum nerde yaama gebe kalsamda sizibırakmam :):) erkek bebek istiyorum ben inşaallah Allahım nasip eder. Busebeple erkek bebek bekleyenler sayfasındayım canım bekleriz seni
Evet hatırladmGebe kaldigimda ben de buraya kosmustum ya. Devami gelmedi tabi
Ben de erkek istiyorum ama kiza da hayir demem
Sabır sabır :):)Bu ayda olmadı kızlar
Umutlar nisana devretti
Çift yumurtlama olabilir canım.Gene degerlendir hangisi tuttuysa artik.Gün aşırı tabiKızlar yardım edin nolur 19 unda ovulasyon testi pozitif oldu öncesi sonrası 3 gün ilişki oldu dün yaptım tekrar çok silik çizgi vardı bu sabah tekrar denedim 2 dakikada çok koyu çizgi çıktı tekrar mı yumurtluycam şimdi ne demek bu çok kafam karıştı neden böyle oldu ki
Gebelik olsa çıkmaz dimi bu kadar kısa sürede 3 gün oldu daha gebelik olunca ovulasyon testi pozitif çıkıyor diye duymuştumÇift yumurtlama olabilir canım.Gene degerlendir hangisi tuttuysa artik.Gün aşırı tabi
Yok canım adetten geçse oda kimisinde çıkıyor.Bende mesela çıkmadi.Hem 6.gun tutunma gerçekleşiyor.Yani daha döllenme olmussa bile yolculuk asamasindadir canımGebelik olsa çıkmaz dimi bu kadar kısa sürede 3 gün oldu daha gebelik olunca ovulasyon testi pozitif çıkıyor diye duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?