- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.601
Benim de aynı oldu iğne vurulmadım ama 19 da pozitifti sonra silikleşti bu sabah yine pozitif oldu çift yumurtlama olabilir dedi arkadaşlarKizlar bana yardimci olunkafam allak bullak, 1 mart adetin ilk gunu 15 mart sali gunu catlatma ignesi oldum. Dr 16/17 mart carsamba persembe gunu iliski dedi biz 15/16/17 ve 21 mart uyguladik 21 mart pazartesi gunu yaptigim ovu.testi yine pozitif niye boyle anlamadim. Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
Bende gebeliktir diye umutlanmıştım ama döllenme 6 günde tamamlanıyormuş ama senin olabilir belkiEvet canim okudum azonce ama ben sali gunu igne oldum cuma dr gittim 2 yumurtanda catlamis dedi. Eger kalan catlamamis yumurta olsaydi soylerdi diye dusunuyorum onun icin kafam cok karisti. Carsamba gunu catladi cunku akintim ozaman geldi carsambadan sayarsak 6.gunum gebelik gibi bi durum olsa cikmaz herhalde ovu.testinde bukadar erken dimi. Valla herseyden birseyler cikartir oldum artik
Canim catlatma ignesi hemen catlatmiyor zaten.Demekki senin yeni catliyacak her ihtimale karsi dwgwrlwndir derimKizlar bana yardimci olunkafam allak bullak, 1 mart adetin ilk gunu 15 mart sali gunu catlatma ignesi oldum. Dr 16/17 mart carsamba persembe gunu iliski dedi biz 15/16/17 ve 21 mart uyguladik 21 mart pazartesi gunu yaptigim ovu.testi yine pozitif niye boyle anlamadim. Dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim
15 martta igne oldum 17 martta kontrole gittim 2 yumurtanda catlamis dedi.21 martta yine pozitif olunca sasirdim, dr konusmasina gore yumurtalar catladi hatta ekranda banada gosterdi. Cok uzattim belki ama elimde degil iste herseyden pay cikartiyorum kendimceCanim catlatma ignesi hemen catlatmiyor zaten.Demekki senin yeni catliyacak her ihtimale karsi dwgwrlwndir derim
Ozaman cift yumurtlama olabilir15 martta igne oldum 17 martta kontrole gittim 2 yumurtanda catlamis dedi.21 martta yine pozitif olunca sasirdim, dr konusmasina gore yumurtalar catladi hatta ekranda banada gosterdi. Cok uzattim belki ama elimde degil iste herseyden pay cikartiyorum kendimce
Pco lu olan vardi kaç tane ama dogal yollarlan tedavi oldu ve maşallah hem pco gitti hem yumurtasi çatladı.Igneyle catlatipta tutmayanlarda var yani.Insallah seninki tutarKizlar Bende pkoluyum.1 yil doldu bgn dr.a gittim agnucaston verdi 3 gün sonra adet olacakmisim (tharlusal kullandim) . Adetin 2.günü az dozda catlatma ignesi yapcakmis. hsg çekildim geçen ay tüpler de açık. Aranızda pkolu olup catlatma ile hamile kalan varmı. Sevgiler hepinize..
Pco lu olan vardi kaç tane ama dogal yollarlan tedavi oldu ve maşallah hem pco gitti hem yumurtasi çatladı.Igneyle catlatipta tutmayanlarda var yani.Insallah seninki tutar
İyim canım doktor işlerıyle ugrasıom doktora gıttım pko cıktı bende klomen basladım sen napıosunebruserkan ne yapyorsun canım seninde sesin çıkmıyor
Valla canım Bogurtlen kökü kürü bir mucize diyebilirim.Birçok kişi,Kim kullandiysa ilk ay pco su gitti.Hatta bi arkadaş kontrole gittiginde dr şaşırmıştı kendiliginden nasıl olurda gider diye...Yumurtalarinida erkenden çatlatır söyliyeyim...Dr. 3 ay daha bekletmististi beni doğal yolla olsun diye ama olmadı. Benimde stresten catlamiyor zaten normalde düzensizliği m vardi ama bu kadar değildi. Ari sütü polen bal karışımı aldım a101'den. Başka ne yapabilirim kii
Eltimin kızı 3 tane igne yaptı catlatti ama tutmadı.Bunu tavsiye ettim.Kullandığı ertesi ay hamile kaldıDr. 3 ay daha bekletmististi beni doğal yolla olsun diye ama olmadı. Benimde stresten catlamiyor zaten normalde düzensizliği m vardi ama bu kadar değildi. Ari sütü polen bal karışımı aldım a101'den. Başka ne yapabilirim kii
Nasil yapılıyor bu kur anlatirmisinizValla canım Bogurtlen kökü kürü bir mucize diyebilirim.Birçok kişi,Kim kullandiysa ilk ay pco su gitti.Hatta bi arkadaş kontrole gittiginde dr şaşırmıştı kendiliginden nasıl olurda gider diye...Yumurtalarinida erkenden çatlatır söyliyeyim...
Ah be bende devam edyorum iste napim. Böğürtlen kökü iç benceİyim canım doktor işlerıyle ugrasıom doktora gıttım pko cıktı bende klomen basladım sen napıosun
Böğürtlen Kökü Kürü:Nasil yapılıyor bu kur anlatirmisiniz
Son 3 saat sivi tuketmemen lazım.Tukettiysen etkiler...Kızlar merhaba test sonuçlarıma bakabilir misiniz acaba? 24 saat arayla yaptım. Normalde ikinci çizgi 3-4 dakikada silik şekilde çıkardı. Bunlarda hemen çıktı. Şu an 18. günümdeyim. Takvime göre de bugündü yumurtlamam.
Son 3 saat sivi tuketmemen lazım.Tukettiysen etkiler...
Sivi akinti gelir catlama olunca.Akşam degerlendirin canim yetisirsin 8inşallah3 saatten fazladır sıvı tüketmiyorum. Uyandıktan sonraki ikinci idrarla yapıyorum. Hatta geçtiğimiz akşam meraktan sıvı tüketerek denedim yine ikinci çizgi koyu çıktı. Akşamları spora gittiğim için sıvı tükettiğimden ötürü test yapamıyorum genelde. Adetimin bitisinden beri yapıyorum, ilk kez bu son 24 saattir T koyu çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?