- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.621
sabirin olgun yumurta kaç günde çatlıyor canım 2 gündür test pozitif silikleşmiyor bu ayki 2. yumurtlamam ayrıca yani öyledir inşallah başka bi sorun yokturSivi akinti gelir catlama olunca.Akşam degerlendirin canim yetisirsin 8inşallah
Cok tesekkurler canimBöğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak yarım saat kaynat. Soğumaya bırak. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşalt ve buzdolabında sakla.Adetin ilk günü Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı iç.15 gün devam et.Tam gecmediyse birdahaki adet tekrarla.Ama mutlaka geçecektir Allahin izniyle.
Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeri dengeler
Yumurta kalitesine gore değişir.36 saate kadar catlama gerçekleşir ama tutarmi Allah bilir.Tembellik oldumu catlama gecikir.Benimki bi kaç saat icinde catladi mesela...Insallah tutturursun canımsabirin olgun yumurta kaç günde çatlıyor canım 2 gündür test pozitif silikleşmiyor bu ayki 2. yumurtlamam ayrıca yani öyledir inşallah başka bi sorun yoktur
Elebette.Hic bir yan etkisi yok.Faydasi olur zarari olmaz yaniböğürtlen kökü kürünü herkes uygulayabiliyor mu bu ay sonuç negatif olursa uygulamak istiyorum
çatlamasını sağlayabileceğim bir kür var mı bal tarçın çörek otu duymuştum bilgin var mı canım kusura bakma çok soru soruyorum yaYumurta kalitesine gore değişir.36 saate kadar catlama gerçekleşir ama tutarmi Allah bilir.Tembellik oldumu catlama gecikir.Benimki bi kaç saat icinde catladi mesela...Insallah tutturursun canım
Bogurtlen kürü....Tam okumadin heralde.Faydalarını felançatlamasını sağlayabileceğim bir kür var mı bal tarçın çörek otu duymuştum bilgin var mı canım kusura bakma çok soru soruyorum ya
Canım inşallah sifa olur deniycem ama suan klomen kullanoyorum doktora sordu corekotu bal tarcın yapabilir miyim die oda yap dedi bogurtleni de kullansam sorun olur mu kiAh be bende devam edyorum iste napim. Böğürtlen kökü iç bence
Merhaba canım bogurtlen kokunu bende kullanmak istiyorum bende pko var nasıl kulanıcam bu ay klomen kullanıyorum tedaviye basladım ayrıca corekotu bal tarcın yapıyorum bogurtlenıde kullansam sorun olur muBogurtlen kürü....Tam okumadin heralde.Faydalarını felan
Canım zaten bu kür yumurtayı çatlatyor tadı biraz acı içine bal ekleyebilirsin yararı fazlaCanım inşallah sifa olur deniycem ama suan klomen kullanoyorum doktora sordu corekotu bal tarcın yapabilir miyim die oda yap dedi bogurtleni de kullansam sorun olur mu ki
Tmm canım bende yapıyım o halde dun ogrendım pko oldugumu sok oldu cunku ben duzenli adet olan biriyim pko diyince duzensız addt geliodu aklıma ama bu turlusude olabiliomus demek ki Allahtan gelio bşy diyemem insallah isteyen herkes hayırlı saglıklı bebişimize kavusuruz.:))Canım zaten bu kür yumurtayı çatlatyor tad biraz acı içine bal ekleyebilirsin yararı fazla
İnşaallah canım. Yani yumurtan kiste dönüşyor ama adetlerin duzenliTmm canım bende yapıyım o halde dun ogrendım pko oldugumu sok oldu cunku ben duzenli adet olan biriyim pko diyince duzensız addt geliodu aklıma ama bu turlusude olabiliomus demek ki Allahtan gelio bşy diyemem insallah isteyen herkes hayırlı saglıklı bebişimize kavusuruz.:))
İnsallah duzenim bozulmaz bıde bunu yapıyım derdi veren Allah dermanını mutlaka vermiştir hayırlara vesile olur ınsallah tatlımİnşaallah canım. Yani yumurtan kiste dönüşyor ama adetlerin duzenli
İnşaallah canımİnsallah duzenim bozulmaz bıde bunu yapıyım derdi veren Allah dermanını mutlaka vermiştir hayırlara vesile olur ınsallah tatlım
Pconu giderir insallah.Fazla ilaclari karustirma yanetki yapar sonraMerhaba canım bogurtlen kokunu bende kullanmak istiyorum bende pko var nasıl kulanıcam bu ay klomen kullanıyorum tedaviye basladım ayrıca corekotu bal tarcın yapıyorum bogurtlenıde kullansam sorun olur mu
Doktor klomen ıle bal tarcını kullnabilirsin dedi ama bogurtlenı yrnı ogrendım onu soramadım napsam kullanmasam mıPconu giderir insallah.Fazla ilaclari karustirma yanetki yapar sonra
Bogurtle farkli bir ilactir.Dr verecegi 3 ilac8 birden icinde barindiriyor canım.Kem kist felan vs varsa iyilestiriyor.Yumurta kalitesini artırıyor.Rahim duvarini güçlendiriyor.Ve çatlatıyor canımDoktor klomen ıle bal tarcını kullnabilirsin dedi ama bogurtlenı yrnı ogrendım onu soramadım napsam kullanmasam mı
O zaman salı gunu kontrolum var canım bu arada onu da soruyum peki kaynatıcam ama ne kadar suya ne kadar bogurtlen koku koyucam ınsallah şifa olurBogurtle farkli bir ilactir.Dr verecegi 3 ilac8 birden icinde barindiriyor canım.Kem kist felan vs varsa iyilestiriyor.Yumurta kalitesini artırıyor.Rahim duvarini güçlendiriyor.Ve çatlatıyor canım
Bunlar negatif sanırım canım c ile aynı renk olması gerek biraz daha bekle benceMerhaba kızlar.. Ovulasyon testlerim bunlar.. adetin 5. günü başladım testi yapmaya 9. gün koyulaştı bugün 10. gün silikleşti.. akıntım yok şeffaf. ama hafif sarı-kahve bi lekelenmem oldu ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?