Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar 3gun once t cden koyuydu siliklesmeye basladi sizce hala calismaya devam etmeliyim acemiyim ovulasyon testinde dosya boyutu buyuk diye yukleyemiyorum testimi

O zaman salı gunu kontrolum var canım bu arada onu da soruyum peki kaynatıcam ama ne kadar suya ne kadar bogurtlen koku koyucam ınsallah şifa olur
Yzmistimya detaylı.Diger sayfalarda bak.Dr bilmez canim sorma doktora.Adetin ilk günü baslaman gerek bu küre ve ilk aydada iyilesirsin Allahin izniyle.Adetin gectiyse bekle bidaki adetin basinda basla

Kızlar çatlatma iğnesi oldum pazar günü 3akşamdır ovulasyon testim pozitif acaba yumurtam çatlamadımı . İğne ile çatlamama olabilir mi 19mm idi yumurtam doktorum bir gün donra iğne yapmdedi yani 20mm olmuştur iğne yaptığımda

O halde bu ay onuda yapiyorum. agnucaston+arı sütü bal polen+ böğürtlen kürü. Dr.da catlatma uygulayacak. Ins. bu ay olur.

O halde bu ay onuda yapiyorum. agnucaston+arı sütü bal polen+ böğürtlen kürü. Dr.da catlatma uygulayacak. Ins. bu ay olur.
Canim bunu kullanacaksan catlatma ignesi yapmana gerek yok zaten buda çatlatıyor.Ama yumurta kalitesi yeterli seviyede degilse catlasada tutmaz bilgin olsun.Oyuzden adetin ilk günü kullan diyorum.Yumurta kalitende artar.Bu ay tutmasa adetin ilk günü bunu kullanmaya başla 11.gun çatlar buyuk ihtimal.10.günde de catlattigi olmuş yani

adetin ilk günü başlıyorum. . kaç gün kullanacağım. bikaç gün içinde adet göreceğim zaten tharlusal içtim. bissürü yumurtam var yine catlamayi bekleyeen (

adetin ilk günü başlıyorum. . kaç gün kullanacağım. bikaç gün içinde adet göreceğim zaten tharlusal içtim. bissürü yumurtam var yine catlamayi bekleyeen (
Kuruduktan sonra başla teste çünkü erken catlayabilir.Bi arkadasta öyle olmustu.ilacı 15 gun iç.Erken catlarsa zaten bırakırsin

Kizlar bi bakarmisinz bugun yaptigim test (alttaki)dunkine göre daha koyu cikti dahada koyulasmasimi gerekiyo c çizgisine gore biraz daha silik yinede t çizgisi

Yzmistimya detaylı.Diger sayfalarda bak.Dr bilmez canim sorma doktora.Adetin ilk günü baslaman gerek bu küre ve ilk aydada iyilesirsin Allahin izniyle.Adetin gectiyse bekle bidaki adetin basinda basla
Tmm canım adetim bitmek üzere bi daha ki aya yapıyım bu ay sogan kürü yapıyım o zaman sagolasın canim

Benım bu ay 6 ayım canım doktora gittim 2 gun once ogrendım pko oldugumu ondan onceki doktorum soylemedı bile nasıl doktorsa onlar hayret bişi bana klomen 50 mg verdi salı kontrolum var bende pko var ama adetlerım düzenli cok sukur yumurtlama yok herhaldd yumurta rezervimde iyiymiş cok sükür inşallah olur bu ay isteyen herkesin hayırlısı olsun hakkımızda senin adetın düzenli mi

Benimde duzenliydi 8 yil ara verdigim için kontrol amaçlı gittim homor tahlili yapti dedi gebelik hormonlarin yuksek çıkmış hamile kalamazsin tedavi ol dede ilac verdi.Geldim ilacini almadim bile.Araştırdım gebelik hormonu stresten yukselebiliyormus.Bizde 10 günlük bi memleket tatili yaptık döndük hamileydim.Senin gebelige engel baska şeydir bence pco degil.Pco duzensizlik yapar.Sen bak buay gebe kalmazsan asetin ilk günü bunu kullan Allahin izniyle hemen hamile kalirsin

Ay valla mı canım ya cok sevindim suan bu sozlerine Allahım bebişini saglıkla kucagına almanı nasıp etsin bizede inşallah o günleri göstersin karından ultrason ile baktı ve pko var dedi ama bilmiom ki aceba yok mu pko diğer doktorum alttan baktı bşy dememişti ama ben sormadığım için mi demedi ki bilemedim şimdi ben yinede yapım obur aya allah ızın verirse

Bende birkez adetim gecikti hic olmazdi gittim acaba kazayla hamilemi kalmisim diye.Desi yumurtanda 22 mm kist var.Esimle oyle uzuldukki anlatamam.Netten arastirdimki yumurta catlamaya calismis ama catlayamamis ondan oyle olmus.14.gun mutlaka edet görülür siye okudum.Benimde 13 geçmişti.Sonuclarimi alip hemen ozele gittim ayni gün durumu ve teshisi anlattim sonuckari verdim.Ultrasyon muayenesi yapti dedi biz buna kist diyemeyiz.23 mm gecerse kist igtimali verilir.Yumurtan catlayamamis ondadir dedi.Bekle adet olursun dedi.Geldim eve ertesi sabah kalktimki adet oldum.Ondan sonra tekrar duzene girsi cok şükür.O ay sinavlarim felan vardi ondan stres yaptim heralde.Ama dr lar insani psikolojikmen mahvediyorlar valla.Hic takma dr.Hamile kalmasan bidaki ay benim kürü yap görürsün faydasini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…