Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnşallaj canım bughm sogan kurune baslıycam oda pko yu geciriomus adet olursam da ınsallah olmam hamiş kalırım cunku klomen kullanıom eger olursam taktir boyleymiş deyip senin küre baslıycam canım cok sagolasın yardımcı oldugun icin

Evt dahada koyulasmasi gerek...
Merb canm bisey daha sorcam sana tecrubelisin belli bu konudatesti bu sabahta tekrarladim daha silik cikti testi yaparken neye dikkat etmem gerekiyo ilk defa yapyorm bunlari 2 saat sivi almiyorum bide sabahlari yapiyorum aksami yapmak gerk

Merb canm bisey daha sorcam sana tecrubelisin belli bu konudatesti bu sabahta tekrarladim daha silik cikti testi yaparken neye dikkat etmem gerekiyo ilk defa yapyorm bunlari 2 saat sivi almiyorum bide sabahlari yapiyorum aksami yapmak gerk
2. idrarla sbah hiç sıvı almdan yap canım

Sabah ilk idrarını yap sonra 3 yada 4 saat hiç sıvı alma idrar da yapma azcık sıkışıyosun ama yapcak bişi yok öyle yap testi canım ilk 5 ya da 10 dakikada çıkan sonucu dikkate al

Sabah ilk idrarını yap sonra 3 yada 4 saat hiç sıvı alma idrar da yapma azcık sıkışıyosun ama yapcak bişi yok öyle yap testi canım ilk 5 ya da 10 dakikada çıkan sonucu dikkate al
Bende onceki yaptiklarimi sabah idraryla yaptim dun yaptigimi aksam dedigin gibi yaptim daha koyu cikti digerlerine gore inşallah kaçırmamisimdir yumurtlamayi,bu testler haricinde yumurtlama oldugunda kasik agrisi ve yogun akintida belirtiymis sizdede oluyomu bu belirtiler

Evet canım akıntı ve ağrı oluyor yumurta çatladığında

Ilk idrar olmamasina dikkat et ve son 2 3 saat sivi tüketmeden yap.Sabahlari 10 dan sonra en iyi sonuç çıkar.Koyulasmaya basladiginda gunde iki kez yani 6 saat arayla yapmalisin

Ilk idrar olmamasina dikkat et ve son 2 3 saat sivi tüketmeden yap.Sabahlari 10 dan sonra en iyi sonuç çıkar.Koyulasmaya basladiginda gunde iki kez yani 6 saat arayla yapmalisin
2. idrarla sbah hiç sıvı almdan yap canım

ben de cok anlamıyorum bu testten
bana da yardımcı olur musunuz
ben de bugun ılk defa yaptım 2. idrarımla ama bol su içiyorum onu yanlıs yapmısım sanırım
tek çizgi cıktı ve kopkoyu idi
bu çizgının koyu olması ne anlama gelıyor

önemli olan t deki çizgi canım c deki hep koyu oluyor zaten 3 saat hiç sıvı almadan denersin bi dahaki sefere

önemli olan t deki çizgi canım c deki hep koyu oluyor zaten 3 saat hiç sıvı almadan denersin bi dahaki sefere

Teşekkür ederim
Benim daha ilk denemem bu testi
çocuk yapmak ne kadar zor işmiş yahuu

Millet tek seferde kaza ile hamile kalıyor ,sanki bir mucize

Birsey daha sorabilir miyim
T deki çizgi o güne yaklastıkca daha da koyulaaıyor mu

evet canım koyulaşıyor yaklaştıkça ve o gün c ile aynı koyulakta hatta daha koyu oluyor bu durum bazen 2 gün sürüyor benim 3. gün çatlamıştı 2 gün üstüste çok koyu çıktı

evet canım koyulaşıyor yaklaştıkça ve o gün c ile aynı koyulakta hatta daha koyu oluyor bu durum bazen 2 gün sürüyor benim 3. gün çatlamıştı 2 gün üstüste çok koyu çıktı

çok teşekkür ederim
:)

Selam kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alayım diyorum

10 adet ovu + 6 adet gebelik testi = 17 tl

alayım mı 10 adet yeterli mi?

marka laboquick?

bana da bir yardım edin size zahmet :)

Selam kızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi alayım diyorum

10 adet ovu + 6 adet gebelik testi = 17 tl

alayım mı 10 adet yeterli mi?

marka laboquick?

bana da bir yardım edin size zahmet :)
Adetin duzenlimi eğer duzenliyse ve bi tek bu ay içinse yeter 11 veya 12. gün bslarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…