Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ben 40 lı olanını aldım 5 adet de gebelik testi vardı içinde 38 tl gg den aldım 20 lisi de vardı ama kendime güvenemedim kalamazsam bi daha ki ay da kullanırım hamile kalırsam birine veririm diye düşündüm

Kızlar bi sorum olacak
Ben her ay ovulasyon doneminde sol kasıgımda agrı hissediyorum
Sağ kasıgımda ise çok nadir.bu hep soldan yumurtladıgımı mı gosteriyor?
Rahim filmi de cekildi hiçbir problem gözükmüyor.merak ettim dogrusu sizlerde nasıl?

Benimde genelde sağ taraf ağrır ama benim bildiğim sağ ağrırsa soldan sol ağrıtsa sağdan yumurtluyoruz

Benimde genelde sağ taraf ağrır ama benim bildiğim sağ ağrırsa soldan sol ağrıtsa sağdan yumurtluyoruz
Hımm ilk defa duydum..tesekkurler canim. dra gidersem sorayım bu durumu suphelendim acaba sag yumurtalık calısmıyo mu diye ama butun testlerim normal o da imkansız sorayım dedim size

Selam hanımlar bende 2.5 ay önce ovulasyon testiyle hamile kalmıştım ama 1 martta kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ilk gebeligimdi şimdi ilk adeti bekliyorum testlerimi hazırladım bile insallah baslicam birdahaki ay Rabbim tekrar hamile Kalmayi ve kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Sabah ilk idrarını yap sonra 3 yada 4 saat hiç sıvı alma idrar da yapma azcık sıkışıyosun ama yapcak bişi yok öyle yap testi canım ilk 5 ya da 10 dakikada çıkan sonucu dikkate al
Canım benim adet düzensizliği var ama adet öncesi çok şişiyorum sol tarafım çok ağrıyor ovulasyon testim var yapıyorum hiç çift çizgi olmuyor yapmadığım kür kalmadı artık hiç umudum kalmadı çift çizgi için önerisi olan var mı

Kizlar acil yardim yalvarim 30 aralikta histerokopi oldum 1 mart adet. 15 mart catlatma ignesi. 25 mart yani bugun azonce lavaboda farkettim serce parmagim kadar pembe akinti gelmis adetime 1 hafta var. Ayrica gunde 3 tane progestan 100 mg kullaniyorum. Yalvaririm yardim edin nedir bu simdineden pembe akinti geldi

Afferin
Canim doğrudur bu teori ozaman doktor bana solda 3yumurtan var sagda yumurtan yok dedi hep sagim agridi bende acaba yumurtami oluşuyor dıye düşünüyordum
Teori degil canim gercektende öyledir.Benimde sagdan yumurtam çatladı ama solum hep agridi ve sol tarafta tuttu.Bebek hep solda

Afferin

Teori degil canim gercektende öyledir.Benimde sagdan yumurtam çatladı ama solum hep agridi ve sol tarafta tuttu.Bebek hep solda
Canim yanlis anlasilma olmasın diye diyorum.Afferin yazisi nerden gelmis bilmiyorum kusura bakma yanlis yazilmis heralde...

Arkadaşlar yeniden merhaba, bugün sabah ovu testi yaparken ovu'yla beraber gelen gebelik testlerinden de yaptım bir tane. Bat'a 9 gün var ama çok silik de olsa ikinci çizgi çıkmış. Testi yapıp bırakıp gittiğim için ne kadar zamanda çıktı bilmiyorum. 2-3 saat sonra falan baktım ben. Testlerde bekledikçe kendiliğinden koyulaşma oluyor mu? Bir de yumurtlamadan sonra halen ovu'da T çizgim koyu çıkıyor. Umutlanmak da istemiyorum ama.

(Dun gece yazdim kimse dusuncesini payladmadi inanin uyuyamdm sabaha kadar)Kizlar acil yardim yalvarim 30 aralikta histerokopi oldum 1 mart adet. 15 mart catlatma ignesi. 25 mart yani bugun azonce lavaboda farkettim serce parmagim kadar pembe akinti gelmis adetime 1 hafta var. Ayrica gunde 3 tane progestan 100 mg kullaniyorum. Yalvaririm yardim edin nedir bu simdineden pembe akinti geldi

ya lütfen hemen beklentiye girme. Bende her pembe akintida bekliyordum sonuç negatif olunca üzülüyorum. Biraz daha bekle lütfen.. yerleşme olabilir, adet kanamasının başlangıcı olabilir herşey. azcık sabır. .

Cnm ben bildiğim kadarıyla yazıyım yumurta çatlayıp döllendikten sonra yuvalanma ve yerleşme 10 günü buluyor yerleşme kanaması olabilir inşallah öyledir kesin öyledir demiyorum cnm en doğrusunu Rabbim bilir ama baya işlem geçirmişsin pembe akıntı geldikten 2 gün sonra gebelik testi yap çünkü yerleştikten iki gün sonra beta hcg ancak yükselir sen pazartesi günü test yap cnm varsa çıkar inşallah ama kan testi daha garanti çünkü gebelik testleri adet geçmeden yapılınca hatalı sonuç verebiliyor en garantisi kan

Cevap icin tskrler canim, yok umutlanmiyorum cunku yikilmak istemiyorum, sadece ilk defa boyle birsey yasadim ve cok merak ettim canim
Umarım gönlündeki olur pazartesi ye kadar adet olmazsan kan ver bence ben de hiç yaşamadım ama bildiğimi yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…