- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.701
Hayirlisi olsun canım.15 numaralı yi nezaman ve saat kacta yaptin?S sabirin Günaydın arkadaşım. Yazdıklarını takip ediyorum ve bu ay denemeye karar verdim ovu testi pozitif olana kadar ilişki olmayıp pozitif çıkınca ilişki olacak. Gel Gör ki pco yum ben. Kendim yumurtluyorum ama zamanı çok belirsiz geçen ay 18. gün ondan önceki ay 26. gün oldu yumurtlama. Bu ay da testlerle devam ediyorum. 15. gün bugün testler aşağıda ikinci çizgi koyulasti ama hala eşit değil akşama testi tekrarlayayım. Sen de bir yorum yaparsan sevinirim. Bilen arkadaşlar da yorum yaparsa çok sevinirim Eki Görüntüle 1803576 Eki Görüntüle 1803577 Eki Görüntüle 1803578 Eki Görüntüle 1803579
Arkadaşım yanlış anlamadıysam sağ tarafta yazan saatler herhalde ve ona göre erken saat diliminde yaptıkların daha koyu çıkmış. Bir de saat aralıkları çok sık geldi bana. Ilki koyu çıkınca 6-8 saat sonra yapmak ideal. Kendimden yola çıkarsam benimkilerde de normalde (yumurtlama olmadan önce) ikinci çizgi belirgin oluyor ama t çizgisi daha geç koyulaşıyordu. Yumurtladigim zaman ise T çizgisi C ile eşit zamanda belirdi giderek ve C'den daha koyu bir hâl aldı. Geç saatlerde sık aralıklarla yaptıklarının idrarın seyrelmesine yorumluyorum ben. Benim bat'ıma 8 gün var, epey de sıvı tukettigim hâlde yumurtlamam geçmiş olmasına rağmen test üzerinden zaman geçince senin koyu olanlarla hemen hemen aynı renkte çıkıyor hâlen. Herkesin Lh seviyesi aynı olmuyor ama o yüzden sabah ve akşam iki kere kontrol etmeye devam etmek daha sağlıklı oluyor.
Yorumunuz için teşekkür ederim benin adetim aslında çok düzenlidir 28 günde bir akşam 7:00-7:30 arası ama üç ay önce bir düşüğüm oldu ve artık olsun istiyorum onun için testle takip edeyim dedim aslında bu gün yumurtanın çatlaması gerekiyordu doktorum klonen verdi benim acalemden yarın kontrolüm var ama o da haftasonu çatlaması lazım demişti bunların hiç birinde artık sıvı almadım sinirden bi çift çizgi bi tek çizgi çıkıncaArkadaşım yanlış anlamadıysam sağ tarafta yazan saatler herhalde ve ona göre erken saat diliminde yaptıkların daha koyu çıkmış. Bir de saat aralıkları çok sık geldi bana. Ilki koyu çıkınca 6-8 saat sonra yapmak ideal. Kendimden yola çıkarsam benimkilerde de normalde (yumurtlama olmadan önce) ikinci çizgi belirgin oluyor ama t çizgisi daha geç koyulaşıyordu. Yumurtladigim zaman ise T çizgisi C ile eşit zamanda belirdi giderek ve C'den daha koyu bir hâl aldı. Geç saatlerde sık aralıklarla yaptıklarının idrarın seyrelmesine yorumluyorum ben. Benim bat'ıma 8 gün var, epey de sıvı tukettigim hâlde yumurtlamam geçmiş olmasına rağmen test üzerinden zaman geçince senin koyu olanlarla hemen hemen aynı renkte çıkıyor hâlen. Herkesin Lh seviyesi aynı olmuyor ama o yüzden sabah ve akşam iki kere kontrol etmeye devam etmek daha sağlıklı oluyor.
Canim resimlere göre sagdaki rakamlar da saattir heralde yumurtlaman olmamış.Yumurtan catlamaya hazırlanmış ama tam boyuta ulaşamadığı için catlayamamis...28 gunde bir oliyorsan 13 14.gunler catlamasi gerekirdi.Tembellik var gibi.Bu ay catlamasa bidaki ay tekrar testlere devam et çünkü bu ay bu yumurtan catlamazsa bidaki ay diger yumurtan catlayabilir.En iyi sonucu almak için sabah 11 gibi yap.Koyuyu yakaladigin gün 6 saatte bir testi tekrarla.Gunde 2 3 tane gerekmiyor yazıktır testlerine
15 bugün saat 2 gibi yaptım ikinci idrar ileHayirlisi olsun canım.15 numaralı yi nezaman ve saat kacta yaptin?
Son 3 saat sivi tuketmeden birdaha tekrarlasaydin testi.Bayağı koyulasmisti bugece olmasa yarin olur inşallah.Yarın 10.30 11 gibi sıvı tuketmeden tekrar yap.15 bugün saat 2 gibi yaptım ikinci idrar ile
Canım sıvı tüketmeden baya 5-6 saatlik idrarla tekrarladım o da böyle. Sence pozitif mi daha var mı pozitif olmasına. Sanki eşit değiller değil miSon 3 saat sivi tuketmeden birdaha tekrarlasaydin testi.Bayağı koyulasmisti bugece olmasa yarin olur inşallah.Yarın 10.30 11 gibi sıvı tuketmeden tekrar yap.
Negatif.Daha var.Yarin sanah 11 gibi tekrarlaCanım sıvı tüketmeden baya 5-6 saatlik idrarla tekrarladım o da böyle. Sence pozitif mi daha var mı pozitif olmasına. Sanki eşit değiller değil mi Eki Görüntüle 1803720
Canım normalde t çizgisi c den daha koyu veya esit olması lazım.Biz hep laboquick kaset tipi kullanıyoruz cubuklardan hic kullanmamışim.Ama senin sol taraftaki cizgi büyük ihtimal t cizgisidir ozaman daha var yapmaya devam et canım.esit koyulukta olmasi lazım.Sabahlari 11 gibi yap ve son 3 saat sıvı alma.Sivi alirsan negatif cikmaya devam eder çünküKeşke bana da bir yorum yapsaydiniz
Canım normalde t çizgisi c den daha koyu veya esit olması lazım.Biz hep laboquick kaset tipi kullanıyoruz cubuklardan hic kullanmamışim.Ama senin sol taraftaki cizgi büyük ihtimal t cizgisidir ozaman daha var yapmaya devam et canım.esit koyulukta olmasi lazım.Sabahlari 11 gibi yap ve son 3 saat sıvı alma.Sivi alirsan negatif cikmaya devam eder çünkü
Kacirmissin ozaman.Adet bitiminde başla testlere.Yalnız benim bat 1 nisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?