- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.263
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.721
Ovulasyon testi adete yakın dönemde gebelik varsa bunu saptayabilir mi arkadaşlar. Bazıları saptar diyor ama benim mantığım almadı
Yorumunuz için teşekkür ederim benin adetim aslında çok düzenlidir 28 günde bir akşam 7:00-7:30 arası ama üç ay önce bir düşüğüm oldu ve artık olsun istiyorum onun için testle takip edeyim dedim aslında bu gün yumurtanın çatlaması gerekiyordu doktorum klonen verdi benim acalemden yarın kontrolüm var ama o da haftasonu çatlaması lazım demişti bunların hiç birinde artık sıvı almadım sinirden bi çift çizgi bi tek çizgi çıkınca
Canim daha iyiyi konuya hakim olanlar vardr onlar daha iyiyi aydinlatr ama bende çok yaşıyorum onu normalde cizgi cikmiyor ama test durunca 2.cizgi silikte olsa belirginlesiyoArkadaslar merhaba.ben 20 ocakta dusuk yaptim ilk adetimi 13 martta oldum.26 martta ovulasyon testi kullanmaya basladim yani adetimin 13.gunu basladim teste.14.gunku test sonucum ilkin silik cizgiydi ama bu sabah testleri yan yana koyunca 14.gunun cizgileri koyulasmis birbirine esit renk almis.bu testi pozitif mi kabul edecem negatif mi
Ben simdi doktoruma da sordum ondan cevap bekliyorum bakalim ne diyecekCanim daha iyiyi konuya hakim olanlar vardr onlar daha iyiyi aydinlatr ama bende çok yaşıyorum onu normalde cizgi cikmiyor ama test durunca 2.cizgi silikte olsa belirginlesiyo
Bende sordum bende çift cizgi pek goremedim dedim pek dikkate alma yanilma payi yuksek onlarda vs dedi bana seninki.ne diyecek bakalimBen simdi doktoruma da sordum ondan cevap bekliyorum bakalim ne diyecek
1 hafta daha beklerseniz garanti olur çıkan sonuçGunaydinkizlar bugun catlama ignesindn sonra 13.gunum pko olduhum icin bir hafta on gun gcikiyordu adetim sizce testi ne zaman yapmaliyim
Şuanda 6 haftalık gebeyim ve bende ovu testiyle öğrendim gebeliğimi ama yumurtanın çatladığı günkü gibi çok koyu bir renk çıkması lazım hemde sıvı kısıtlaması falan da olmadanOvulasyon testi adete yakın dönemde gebelik varsa bunu saptayabilir mi arkadaşlar. Bazıları saptar diyor ama benim mantığım almadı
Bende silik çıktı yeni yaptım. Gebe değilim o zaman büyük ihtimalleŞuanda 6 haftalık gebeyim ve bende ovu testiyle öğrendim gebeliğimi ama yumurtanın çatladığı günkü gibi çok koyu bir renk çıkması lazım hemde sıvı kısıtlaması falan da olmadan
Silik çıkışta şu an 6 haftalık hamile arkadaşımız var canım çok da güvenmeBende silik çıktı yeni yaptım. Gebe değilim o zaman büyük ihtimalle
Baya bi silik çıktı valla benim bilemedimSilik çıkışta şu an 6 haftalık hamile arkadaşımız var canım çok da güvenme
Kaç gün var bat a canımBaya bi silik çıktı valla benim bilemedim
Senle batımız aynıydı hiç yaptın mı ovulasyon testiSilik çıkışta şu an 6 haftalık hamile arkadaşımız var canım çok da güvenme
5-6 gün var dahaKaç gün var bat a canım
Yok yapmadım erken diye yumurtlamam geç oldu çünkü 24 Mart ta çift oldu gerçi ama ilkinde tuttuğunu sanmıyorumSenle batımız aynıydı hiç yaptın mı ovulasyon testi
Ben 18 martta çift çizgiyi gördüm gerçi ben de tuttuğunu sanmıyorum ama ümit dünyasıYok yapmadım erken diye yumurtlamam geç oldu çünkü 24 Mart ta çift oldu gerçi ama ilkinde tuttuğunu sanmıyorum
Selam canım birkeresinde benimde adete yakın ovulasyon testim neredeyse eşit çıktı dedim acaba hamilemizin akşamına adet oldum sonraki ay adete 2 gün kala gebelik testi yaptım hamileydim ovulasyon testinizde denedim yine pozitifti ama yumurtlama günündeki gibi koyu değil kimisine çok koyu oluyo diyo hatta negatif çıkan bile varmış burda okumuştum bnm 11. Haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum maalesef bu ay adetten sonra tekrar başlıcam Allah yardımcımız olsun dualarımızı duysun inşallahOvulasyon testi adete yakın dönemde gebelik varsa bunu saptayabilir mi arkadaşlar. Bazıları saptar diyor ama benim mantığım almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?