Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ovulasyon testi adete yakın dönemde gebelik varsa bunu saptayabilir mi arkadaşlar. Bazıları saptar diyor ama benim mantığım almadı

Ovulasyon testi adete yakın dönemde gebelik varsa bunu saptayabilir mi arkadaşlar. Bazıları saptar diyor ama benim mantığım almadı

hamileyken de lh hormonu artıyormuş diyorlar ama kişiye göre değişiyor canım yanılma payı var güvenilmez negatif çıkıpta hcg testi pozitif olan var

Çatlama iğnesi vuruldunuz mu yoksa duruma göre bugün mü vurulacaksınız? Ben de daha 6 ay önce klomen kullanmıştım. Doktorum yumurtalarının gelişimi güzel. Çatlatma iğnesine gerek yok kendiliğinden çatlar dedi. Birden fazla yumurta gelişimde çoklu gebelik olabiliyormuş çatlatma iğnesi yüzünden. O ay benim çatlamadı, üzerine bir de kist oldu. Daha adetim yeni yeni düzene bindi diyebilirim. Umarım, takibiniz güzel geçer arkadaşım.

Arkadaslar merhaba.ben 20 ocakta dusuk yaptim ilk adetimi 13 martta oldum.26 martta ovulasyon testi kullanmaya basladim yani adetimin 13.gunu basladim teste.14.gunku test sonucum ilkin silik cizgiydi ama bu sabah testleri yan yana koyunca 14.gunun cizgileri koyulasmis birbirine esit renk almis.bu testi pozitif mi kabul edecem negatif mi

Arkadaşlar yumurta çatlama takibi nasil oluyor çarşamba günü gidicem doktorada ben istedim doktor sen bilirsin istersen gel dedi aklimda kalsin istemiyorum sonra pisman olurum falan doktorlara kalsa hicbisey arastrmadan 1 sene deniliyo

Canim daha iyiyi konuya hakim olanlar vardr onlar daha iyiyi aydinlatr ama bende çok yaşıyorum onu normalde cizgi cikmiyor ama test durunca 2.cizgi silikte olsa belirginlesiyo

Gunaydinkizlar bugun catlama ignesindn sonra 13.gunum pko olduhum icin bir hafta on gun gcikiyordu adetim sizce testi ne zaman yapmaliyim

Şuanda 6 haftalık gebeyim ve bende ovu testiyle öğrendim gebeliğimi ama yumurtanın çatladığı günkü gibi çok koyu bir renk çıkması lazım hemde sıvı kısıtlaması falan da olmadan

Şuanda 6 haftalık gebeyim ve bende ovu testiyle öğrendim gebeliğimi ama yumurtanın çatladığı günkü gibi çok koyu bir renk çıkması lazım hemde sıvı kısıtlaması falan da olmadan
Bende silik çıktı yeni yaptım. Gebe değilim o zaman büyük ihtimalle

Selam canım birkeresinde benimde adete yakın ovulasyon testim neredeyse eşit çıktı dedim acaba hamilemizin akşamına adet oldum sonraki ay adete 2 gün kala gebelik testi yaptım hamileydim ovulasyon testinizde denedim yine pozitifti ama yumurtlama günündeki gibi koyu değil kimisine çok koyu oluyo diyo hatta negatif çıkan bile varmış burda okumuştum bnm 11. Haftada kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum maalesef bu ay adetten sonra tekrar başlıcam Allah yardımcımız olsun dualarımızı duysun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…