- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.741
Kızlar ovulasyon testi ile gelen gebelik testlerimi kullanıyım dedim bugün. Çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Hcg testi yaptım. Hcg vucuttan 7günde çıkıyor sanırım. Yardım olun nolur heyecanlndım sizce gebelik var mı
Ayy var var :)Kızlar ovulasyon testi ile gelen gebelik testlerimi kullanıyım dedim bugün. Çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Hcg testi yaptım. Hcg vucuttan 7günde çıkıyor sanırım. Yardım olun nolur heyecanlndım sizce gebelik var mı
İnsaallah vardırcanım banada var gibi geldiKızlar olumluysa eğer denediğim her şeyi sizle paylaşıcam dua edin hepimizin kucakları dolsun inşallah minik meleklerle... Bu ay farklı bir ley denedim olmuşsa eğer bütün topiklere yazıcam
Inşallah canim bende 16mart catlama yaptirdim ama adet olcak gibiyimYarın sabah kan vericem kızlar inşallah meleğim tutunmuştur bana
Verdinmi ??Yarın sabah kan vericem kızlar inşallah meleğim tutunmuştur bana
Sonuc pozitif.Gun asiri degerlendir canimEki Görüntüle 1805441 Arkadaşlar bi bakarmısınız iki gündür böyle çıkıyor sonuç ne acaba
Birkaç gün daha dene belki de geç yumurtlayacaksın. Aynı testten bende de var adetim 30 günde filan.. 14.gün çift çizgi çıktıbende lipoquick aldım iki gündür deniyorum 29 günde bir olan adetim geçen ay 31 gün oldu iki gündür yapıyorum hep negatifya bari yumurtlama testi pozitif görsem bu gün 15. gün akşam 22.00 da yapıyorum sıvı almıyorum susuzluktan ölücem onu bile test yapana kadar içmiyorum 13. ve 14. gün hep negatif testlerin hatalı olma olasılığı nedir yumurtlamıyorsan adet nasıl oluyorum? offf ne karman çorman iş laborant olacam şu bebek yüzünden bide negatifi gördükçe çöpe attım herkes yazmış güngün bide bu ay olmazsa olmaz durumundayım ama beynimin arka planı sürekli dürtüyor beni
ya canım ben sözde kafama bile takmıcamtım ama sıkıntı benim 30 yaşında olmam bide yumurta tembelli stress dün 2 tane havuç yedim sırf bişeyler çıksın dıye yok yok artık bende testleri biriktircem ya ileriki aylar için belki bi açıklayıcı olur hem istemeyip hemde takıntı yapmış durumdayımBen beş gün önce yumurtalar çatladı zannediyordum
Yumurtlamana az var canım erkek istiyorsan siliklesince ilişki olsun kız istiyorsanız simdiden ilişki olsunEki Görüntüle 1805441 Arkadaşlar bi bakarmısınız iki gündür böyle çıkıyor sonuç ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?