Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar ovulasyon testi ile gelen gebelik testlerimi kullanıyım dedim bugün. Çatlatma iğnesinden sonraki 9.günüm. Hcg testi yaptım. Hcg vucuttan 7günde çıkıyor sanırım. Yardım olun nolur heyecanlndım sizce gebelik var mı

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 66
Canım istersen iki gün sonra bir daha dene çok heyecanlanma ama var gibi gözüküyor ama 12. Gün kesin belli olur

Ayy var var :)

Kızlar olumluysa eğer denediğim her şeyi sizle paylaşıcam dua edin hepimizin kucakları dolsun inşallah minik meleklerle... Bu ay farklı bir ley denedim olmuşsa eğer bütün topiklere yazıcam

Kızlar olumluysa eğer denediğim her şeyi sizle paylaşıcam dua edin hepimizin kucakları dolsun inşallah minik meleklerle... Bu ay farklı bir ley denedim olmuşsa eğer bütün topiklere yazıcam
İnsaallah vardırcanım banada var gibi geldi

bende lipoquick aldım iki gündür deniyorum 29 günde bir olan adetim geçen ay 31 gün oldu iki gündür yapıyorum hep negatif ya bari yumurtlama testi pozitif görsem bu gün 15. gün akşam 22.00 da yapıyorum sıvı almıyorum susuzluktan ölücem onu bile test yapana kadar içmiyorum 13. ve 14. gün hep negatif testlerin hatalı olma olasılığı nedir yumurtlamıyorsan adet nasıl oluyorum? offf ne karman çorman iş laborant olacam şu bebek yüzünden bide negatifi gördükçe çöpe attım herkes yazmış güngün bide bu ay olmazsa olmaz durumundayım ama beynimin arka planı sürekli dürtüyor beni

Birkaç gün daha dene belki de geç yumurtlayacaksın. Aynı testten bende de var adetim 30 günde filan.. 14.gün çift çizgi çıktı

ya
Ben beş gün önce yumurtalar çatladı zannediyordum
ya canım ben sözde kafama bile takmıcamtım ama sıkıntı benim 30 yaşında olmam bide yumurta tembelli stress dün 2 tane havuç yedim sırf bişeyler çıksın dıye yok yok artık bende testleri biriktircem ya ileriki aylar için belki bi açıklayıcı olur hem istemeyip hemde takıntı yapmış durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…