Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canim ben gebelik öncesi 1 ay deneme yaptim.Pozitif ten sonra siliklestiya adet olana kadar oyle devam etti.Gebe kaldiktan sonra tekrarladim testleri aynen oyle hafif siluk gibi ayni çıkıyordu.Hatta hcg testim pozitif ciktiktan sonra tekrar denemek icin lh testi yaptim eskisi gibi hafif bi cizgi belirdi.Yani o hafif çizgi hep var.Ona takilma

teşekkürler aslında bu ay ben kendimi tanımak için bu testleri denedim çünkü testin doğruluk olayı benim bundan 4 ay sonramı etkileyecek çünkü çalışmaları ona göre yapıcam tabi böylece de ne kadar istemesemde kendimi baskılayacam bu da aslında çok benim bi işime yaramıyacak neyse işte umut fakirin ekmeği misali allah ne zaman yazmışsa ozaman olacağından tamamen allah bilir

iyi günler kızlar ben iki gün önce dayanamayıp reglime 4 gün kala test yaptım değer 0.1 çıktı ve çok üzüldüm birde kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntım vardı. testten sonra eve gelince ovulasyon testi yaptım ovu. testinde hemen beliren çift koyu iki çizgi belirdi ve çok şaşırdım acaba adete yakın olduğu için mi yoksa gebelik olduğu için mi ya da yeni mi yumurtladım diye kafam çok karıştı.. ovu. testini dün tekrarladım sabah yine koyuydu ama dün gece silik olduğunu gördüm.. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar..

Yumurtlamışsın canımdeğerlendirdinmui peki ??

Eğer dun yumurtladığın tutarsa 12 gün geçmesi lazım ama idrar testi için böyle kan için 1 hafta 10 gün beklesonuç garanti çıksın diyecanım

kızlar selamlar.. salı günü ovülasyon testi yaptım. resmini koymaya çalıştım mesaja. inşallah olmuştur. iki çizgi çıktı.
dün yaptım yeniden. ikinci çizgi silikleşmişti.
salıyı değerlendirdim. tutturmuş muyum sizce?

Eklentiler

• image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 73
inşallah canım ya.. kan testini ne zaman tekrarlasam
Canım kan testide yumurtlamadan en az 12 gun once olmasi gerek.Hatta geneberken dr lar net gebelik var demez.Çünkü degerler çok düşük çıkar.12 den once gidersen gebelik olsa bile net cikmaz haberin olsun...

Canım kan testide yumurtlamadan en az 12 gun once olmasi gerek.Hatta geneberken dr lar net gebelik var demez.Çünkü degerler çok düşük çıkar.12 den once gidersen gebelik olsa bile net cikmaz haberin olsun...
Pardon yumurtlamadan 12 gun sonra demek istemiştim...

Slm kizlar benimde bugun testlerim geldi.adetimin 8.gunundeyim.ne zaman baslasam acaba..subat 8 de adet oldum..mart 2 de oldum ve en son nisan 2 de oldum.

Slm kizlar benimde bugun testlerim geldi.adetimin 8.gunundeyim.ne zaman baslasam acaba..subat 8 de adet oldum..mart 2 de oldum ve en son nisan 2 de oldum.
12.günü başlaman normal canim.Saatlerine ve sıvı tuketimine dikkat ederek yapki iyi sonuç alabilesin.Değerlendirirken de erken gebe kalma yöntemlerini uygulamani tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…