- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #48.941
Canim ben gebelik öncesi 1 ay deneme yaptim.Pozitif ten sonra siliklestiya adet olana kadar oyle devam etti.Gebe kaldiktan sonra tekrarladim testleri aynen oyle hafif siluk gibi ayni çıkıyordu.Hatta hcg testim pozitif ciktiktan sonra tekrar denemek icin lh testi yaptim eskisi gibi hafif bi cizgi belirdi.Yani o hafif çizgi hep var.Ona takilmaya tabi ben gebelik negatif çıktığını umursamadım ama ovulasyon testinin hala pozitif olması hayret ettim çünkü 31. günü saat 11 de çift çizgi belirginken ayın 1 de çizgi silikleşmesi benim hesaplamalarıma göre ayın 26sında yaptığımda negatif veren ovulasyon testi şuanda negatif vermesi gerekmezmi yani yumurta işlevini yitirmiş olması lazım LH değerinin düşüp progestan hormonun artış göstermesi gerekir. yani normalde 26sında yaptığım gibi tek çizgi olmasını beklemiştim hatta gebelikle karşılaştırdığımda LH BGH ye göre silik ama belirli çizgi var demekki ovulasyon testi doğru göstermiyor
teşekkürler aslında bu ay ben kendimi tanımak için bu testleri denedim çünkü testin doğruluk olayı benim bundan 4 ay sonramı etkileyecek çünkü çalışmaları ona göre yapıcam tabi böylece de ne kadar istemesemde kendimi baskılayacam bu da aslında çok benim bi işime yaramıyacak neyse işte umut fakirin ekmeği misali allah ne zaman yazmışsa ozaman olacağından tamamen allah bilirCanim ben gebelik öncesi 1 ay deneme yaptim.Pozitif ten sonra siliklestiya adet olana kadar oyle devam etti.Gebe kaldiktan sonra tekrarladim testleri aynen oyle hafif siluk gibi ayni çıkıyordu.Hatta hcg testim pozitif ciktiktan sonra tekrar denemek icin lh testi yaptim eskisi gibi hafif bi cizgi belirdi.Yani o hafif çizgi hep var.Ona takilma
Yumurtlamışsın canımdeğerlendirdinmui peki ??iyi günler kızlar ben iki gün önce dayanamayıp reglime 4 gün kala test yaptım değer 0.1 çıktı ve çok üzüldüm birde kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntım vardı. testten sonra eve gelince ovulasyon testi yaptım ovu. testinde hemen beliren çift koyu iki çizgi belirdi ve çok şaşırdım acaba adete yakın olduğu için mi yoksa gebelik olduğu için mi ya da yeni mi yumurtladım diye kafam çok karıştı.. ovu. testini dün tekrarladım sabah yine koyuydu ama dün gece silik olduğunu gördüm.. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar..
canım peki oluyor mu böle durumlar yani adete bir kaç gün kala... evet değerlendirdim canmYumurtlamışsın canımdeğerlendirdinmi peki ??
Tabi olabilir canım ama adetine az varmış insaallah tutar canımcanım peki oluyor mu böle durumlar yani adete bir kaç gün kala... evet değerlendirdim canm
inşallah canım ya.. kan testini ne zaman tekrarlasamTabi olabilir canım ama adetine az varmış insaallah tutar canım
adet olmazsam bat ımda inşallah gebelik olmuş olur zaten belki bat ım 9 nisanEğer dun yumurtladığın tutarsa 12 gün geçmesi lazım
İnsaallah tutar canımadet olmazsam bat ımda inşallah gebelik olmuş olur zaten belki bat ım 9 nisan
İnsaallah tutmustur bugünü de değerlendirmelisinbencekızlar selamlar.. salı günü ovülasyon testi yaptım. resmini koymaya çalıştım mesaja. inşallah olmuştur. iki çizgi çıktı.
dün yaptım yeniden. ikinci çizgi silikleşmişti.
salıyı değerlendirdim. tutturmuş muyum sizce?
Canım kan testide yumurtlamadan en az 12 gun once olmasi gerek.Hatta geneberken dr lar net gebelik var demez.Çünkü degerler çok düşük çıkar.12 den once gidersen gebelik olsa bile net cikmaz haberin olsun...inşallah canım ya.. kan testini ne zaman tekrarlasam
Pardon yumurtlamadan 12 gun sonra demek istemiştim...Canım kan testide yumurtlamadan en az 12 gun once olmasi gerek.Hatta geneberken dr lar net gebelik var demez.Çünkü degerler çok düşük çıkar.12 den once gidersen gebelik olsa bile net cikmaz haberin olsun...
12.günü başlaman normal canim.Saatlerine ve sıvı tuketimine dikkat ederek yapki iyi sonuç alabilesin.Değerlendirirken de erken gebe kalma yöntemlerini uygulamani tavsiye ederim canımSlm kizlar benimde bugun testlerim geldi.adetimin 8.gunundeyim.ne zaman baslasam acaba..subat 8 de adet oldum..mart 2 de oldum ve en son nisan 2 de oldum.
Tsk cnm.sende bu testlemi hamile kaldin.12.günü başlaman normal canim.Saatlerine ve sıvı tuketimine dikkat ederek yapki iyi sonuç alabilesin.Değerlendirirken de erken gebe kalma yöntemlerini uygulamani tavsiye ederim canım
Evet canım.Ilk denememde Allahin izniyle.Tsk cnm.sende bu testlemi hamile kaldin.
Ne kadar sure olmadi peki..benim 2 yil oldu.Evet canım.Ilk denememde Allahin izniyle.
Herhangi bi sikintiniz varmı?Senin veya eşinin?Ne kadar sure olmadi peki..benim 2 yil oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?