Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar gunaydim.bende alicam internet uzerinden hangi.marka almaliyim.uygun olsun istiyorum bide guvenilir siteden almak.istiyorum önerilerinizi bekliyorum

40 adet aldım 5 tanede gebelık testım var 3 gun ıcınde gelıcekmıs adet bıtımınden sonramı yapmalıyım acaba umarım yardımcı olursunuz sızede cık soru sordum ama tesekkurler NEDMPS

Anormal degil canım.Aksine güzel.Semin hemen çatlamış demekki problem yok.Yavaş yavaş açılanlar da problem var.Normalde bikerede açılması gerek
Sagol canim cevp verdigin icin görduklerim hep oyle oldugu için başka birsey mi var dedim acaba belirsizlik icinde ilerlemek zormuş ya belli biseye bagli kalmak troit disinda bisi cikmadi cok sukur bende oda yuksekti doktor ayarlayamadi sanirim cok dustu simdide yukseltmeye calisiyorum bu surecte olur mu bilmiyorum ama esimde vitamin kullaniyo benim 3 aykullan gel demisti doktor troit cikinca birakmisti esim ilaclarda biraz pahali diye bi suredr iciyo ama 3 ay olmadi dun doktorum bakim esinin sonuclarina boyle ehh der gibi konustu sanki 3 ay icsin bakalim sonra goruselim dedi anlayan var mi esimin sonuclarini bulup atsam bu konuda :s

Valla ben pek anlamam ama esin aksatmasin.Bogurtlen kökü kurunun kadinlara faydasi oldugu gibi erkeklerede oluyor.Herhangi bir zarari yok oda kullansin birdahaki sonuclarda faydasi olmusmu goreceksin

Genelde gec catlayanlarin tutmuyor zaten.Kalite yetersizliginden tembellikten catlasa bile gebe kalamauanlar cok var

Ne zaman istersen sor canım yardm ederim adetin bite bitmez bsla adet bitiminde
allah razı olsun sizden geldıkten sonra regl bıtımınden sonra baslıcam hemen ınsallah olur allah nasıp ederde cok heycanladım sımdıden allah hepımıze hayırlısıyla kavustursun civcivlerle bu arada memnun oldum tanıstımıza ıstanbulda yasıyorum 24 yasındayım 2.5 senelık evlıyım ılk denemem olucak ovulasyonla

Bendememnun oldm canım bende 20 yaşındayım benimde ilk olcak insaallah nasp eder Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…