Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Gun aşırı yapin...Yoksa sperm kalitesi zayıflar tutmaz...
Ay ne biliyim canım ben vicdan azabı cekıom yapmayınca :))) bide nette ovulasyon ile yapanlar 3 veya 4 gun ust uste calısıp tutturmuslar gercı hepsi hikaye rabbim ol derse olur

Ay ne biliyim canım ben vicdan azabı cekıom yapmayınca :))) bide nette ovulasyon ile yapanlar 3 veya 4 gun ust uste calısıp tutturmuslar gercı hepsi hikaye rabbim ol derse olur
Yok hergun olaz canım.Zahmetin boşa gitmesin Allah korusun.Gun aşırı devam et.Testin varsa catlayip catlamadigini anlarsın ordan

Gecen ay pozitif cikan testlerimi eklemistim yacanm buraya meger kimyasal gebelikmis guatir varmis bende yarin doktora gidicem bakalim ne diycek donustede bi test alir yaparim

Tüh ya insaallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın sende canım
ya canım biliyorsun bu ay ovulasyon testi yaptım son 3 gündür yapmıyordum.:) artık dedim bitmiştir pik 31 de yaptı 1 nde silikleşti. bugün yaptım ayın 6 si aynı anda gebelik testi yaptım gebelik negatif çıktı ama ovulasyon silik çizgi var. gerçi 9 gün var bat a böle olabilirmi?

Zaten çoğunlukla yumurtlama testi silik olyor rahat ol canımda çabuk belli olmaz zaten

Yumurtlamadan en az 12 gün gecmesi gerek

ya tabi ben gebelik negatif çıktığını umursamadım ama ovulasyon testinin hala pozitif olması hayret ettim çünkü 31. günü saat 11 de çift çizgi belirginken ayın 1 de çizgi silikleşmesi benim hesaplamalarıma göre ayın 26sında yaptığımda negatif veren ovulasyon testi şuanda negatif vermesi gerekmezmi yani yumurta işlevini yitirmiş olması lazım LH değerinin düşüp progestan hormonun artış göstermesi gerekir. yani normalde 26sında yaptığım gibi tek çizgi olmasını beklemiştim hatta gebelikle karşılaştırdığımda LH BGH ye göre silik ama belirli çizgi var demekki ovulasyon testi doğru göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…