Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovulasyon testlerim bunlar kızlar bugün napmalıyım sizce yumurtlama dönemi bitmiş midir?

Eklentiler

• kk.webp
    13 KB · Görüntüleme: 85
b
Bal tarcin çörek otu karışımindan başka bişey var mı uygulayabilecegim? Burda okumuştum bunu umarım faydası olur .
baska bisey denemedim canim ben zaten hepsini ayni ay yapma bence bu cok etkili geldi bana ve cevreme yaradi :) degisik kürler var sogan suyu incir havuc falan . ama once bunla dene istersen insallah olurda gerek kalmaz baska bir seye :)

b

baska bisey denemedim canim ben zaten hepsini ayni ay yapma bence bu cok etkili geldi bana ve cevreme yaradi :) degisik kürler var sogan suyu incir havuc falan . ama once bunla dene istersen insallah olurda gerek kalmaz baska bir seye :)
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi başka bir şeye gerek kalmaz :/ bunu yaparken aç tok fark eder mi ?

Bende 2 aydır clear blue kullanıyorum geçen ay hiç gülen yüz göremedim ama bu ay 1 gün oldu bende heycanla ay sonunu bekliyorum. Ama en iyi o demişti bana eczaneci

Bende 2 aydır clear blue kullanıyorum geçen ay hiç gülen yüz göremedim ama bu ay 1 gün oldu bende heycanla ay sonunu bekliyorum. Ama en iyi o demişti bana eczaneci
Evet en iyi o diyorlar ama ben artık ona inanmıyorum. Gecen ay kullandım iki gün üst üste gülen yuz gördüm günleri değerlendirdim fakat hamile kalmadım. İşin garip tarafı adetime 10 gün kala clearblue yanıp sönen gülen yuz gösterdi. . Gereksiz stres olarak görüyorum artık ov. Testleri bence 2 güne bir iliski dene canım sende olursa olur mantığında

İnşallah canim bende ilk kez gülen yüz gördüm çok heyecanlıyım Allahım herkese nasip etsin olmazsa zaten bende birakacam test işlerini artii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…