- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.761
Gecen ayda boyle oldu onun yuzune olmadi ama o zaman ilac kullanmamistim bakalim bu ay ne olacak bu ayda olmazsa artik ona da dedim swn dogurursun her seyle ben ugrasiyorum ayarliyorum bir sey cikartiyor isininde artik canima rak etti sozde bu ay tedavi icin izin alacakti pis patronu vermedi izin gene isimize comak soktu suan oyle sancim varki anlatamam kasiklarimda sanki tas gibi cok fena sanci cekiyorum onlar icin hava hoc artik dr bikti o catala oturmaktan biktim olmazsa bu ayda birakicam cunku tamamen bittim artik vucudum kaldirmiyor artik zaten kilomen ilac kulanmaya basladigim an sersem yapti beni iyneler haplar bir dunya hormon aldim adamin umrunda bile degil valla ne diyim allah buyuk her sey yaradanimin elinde artikvalla sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim şimdi o halde testte çift çizgiyi gördüğün gün değil ertesi gün ilişkiye gireceksin öyle mi ? birde bu spermcikler 36 saat yaşamıyor mu bizde ? offff aradaşım inşallah hamile kalırsın ve kalırız bende eşime inanılmaz kızgınım bildiğim günü değerlendiremedim
Hayir 3.ay hamile kaldim kimyasal gebelik yasadim. Akabinde 9 ay tekrar hamile kaldim ve kizimi aldim kucagima sukurler olsun. Ovulasyon testini gunde 2 kez ve dogru saatlerde yapmaniz durumunda piki yakalrsiniz kolaylikla. Degerlendirseniz bile tum gunleri hamile kalma ihtimaliniz her ay %25 tir. Daha 3.aydan sorunmu var diye dusunmek dogru bir yaklasim degil. Hamile kalabilmek malesef o kadar kolay olmuyor mucizeyi yakalamaya calisiyoruz. Egerki adet olursaniz devlet hastanesinde kadin dogumdan adetin 2 ve 5.gunleri arasinda randevu alip hormonlariniza baktirmanizi tavsiye ederim.Siz demi ovülasyon testi ni ilk kullandığınız ay hamile kaldiniz ben geçen ay kullandım hiç positif görmedim bu ay positif olan günleri değerlendirdik şimdi 5 gün var adetime karın ağrısı oluyo arada geri gidiyo ama ignelenme de var bu ay olmazsa acaba sorunmu var ben yeni evliyim 3 aydır çocuk istiyoruz
basla canimmm basla bence seninde 17. 18.gune falan denk gelebilir gibi geldi :) haber ver insallah bizeArkadaşlar merhaba denemede ilk ayımız çok heyecanlıyım ovülasyon yapmak istiyorum 32 günde bir adet oluyorum. 14. Günümdeyim. İlla adetin ilk günümü başlamak lazım yoksa bugün başlayabilirmiyim
Tamam canım sağol cevabın içiinbasla canimmm basla bence seninde 17. 18.gune falan denk gelebilir gibi geldi :) haber ver insallah bize
Ben Türkiye'de yaşamıyorum randevu almıştım kadın doktorundan 3 ay sonraya vermislerdi nihayet gun geldi pazartesi günü gidecem inşallah kotu bi sorun yoktur çok teşekkür ederimHayir 3.ay hamile kaldim kimyasal gebelik yasadim. Akabinde 9 ay tekrar hamile kaldim ve kizimi aldim kucagima sukurler olsun. Ovulasyon testini gunde 2 kez ve dogru saatlerde yapmaniz durumunda piki yakalrsiniz kolaylikla. Degerlendirseniz bile tum gunleri hamile kalma ihtimaliniz her ay %25 tir. Daha 3.aydan sorunmu var diye dusunmek dogru bir yaklasim degil. Hamile kalabilmek malesef o kadar kolay olmuyor mucizeyi yakalamaya calisiyoruz. Egerki adet olursaniz devlet hastanesinde kadin dogumdan adetin 2 ve 5.gunleri arasinda randevu alip hormonlariniza baktirmanizi tavsiye ederim.
Aynen en erken bulabildiğim bu gerçekten türkiye min herşeyi çok guzelUc ay mineden oyle ki ay valla biz cok sansliyiz o zaman her istedigimizde gidebiliyoruz gozunu seveyim turkiyemin
kızlar şafak 3dün çok az leke vardı ve belimin sağ tarafı ağrıdan kırılıyo gibiydi acaba diyorum acaba bu bi işaret mi göğüslerimde şuan sızlıyo her adet öncesi dönemde
İnşallah sonuç güzeldirkızlar şafak 3dün çok az leke vardı ve belimin sağ tarafı ağrıdan kırılıyo gibiydi acaba diyorum acaba bu bi işaret mi göğüslerimde şuan sızlıyo her adet öncesi dönemde olduğu gibi... offf test yapsammıki???
selam nasılsın başladın mı testeTamam canım sağol cevabın içiineczanelerde bulabilirmiyim bu testleri acaba
Canımm Eczanelere sordum ama yokmuş dün sipariş verdim netten ama yarına anca gelir. Bugün 16. günüm. Yumurtlama 19.gün kasıklarımda dün geceden beri ağrım var çok. Vajimde ıpıslak hissediyorum acaba çatladımı yumurtamselam nasılsın başladın mı teste
olabilir sen testi bekleme değerlendir yumurtlama günü bazen internet hesaplamaları ile aynı olmuyorCanımm Eczanelere sordum ama yokmuş dün sipariş verdim netten ama yarına anca gelir. Bugün 16. günüm. Yumurtlama 19.gün kasıklarımda dün geceden beri ağrım var çok. Vajimde ıpıslak hissediyorum acaba çatladımı yumurtam
Aynen canm bugünü değerlendircem bakalım test gelincede yaparım bakalım 19.gündeeolabilir sen testi bekleme değerlendir yumurtlama günü bazen internet hesaplamaları ile aynı olmuyor
canım benim ben oldu bitti şimdi adet bekliyorum 17-18 ocak idi bakalım 1 şubat adet olmam gerekiyor bekliyorum umarım olmam ....Sen nasılsın test yapıyomusun sende canımMITESERO
canım benim ben oldu bitti şimdi adet bekliyorum 17-18 ocak idi bakalım 1 şubat adet olmam gerekiyor bekliyorum umarım olmam ....[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?