Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ya şimdi doktora gittim meraktan çatlamışmı diye ama temiz herşey ama yumurta büyüme olmamış bu ay mut yok dedi. Acaba daha erkenmi olurmuki çok üzüldüüm

Her ay aynı olmuyomş yumurta büyümedende çatlama olabiliyomuş. Çok üzüldüm çok umutluydum bu ay

Bilmiyorumki insan doktora soru sormaktan korkuyo hiçbirşeyi net cevap vermiyolar anlamadım .yarın özele gidicem bakalım
canim bak benim 30 ile 32 gun arasi dongum. 18.gun yumurtam catladi . ama onceki ay daha erken olmustu catlama.hrr ay degisebiliyor ozellikle benim adetim duzensiz olabiliyordu bundan sanirim . vee yumurtanjn saglikla buyuyup catlamasi icin kesinlikle bal tarcin corek otu oneriyorum denendi.hemde cevremde duymustum oylesine yaptim .dusugun ustune hemennnn kaldim hamile.

selam bende bu ay hamile kalmaz isem deneyeyim gerçi yumurtada sorun yok sanırım ama olsun sağlıklı olsun :) nasıl tüketiyoruz....

adet olunca 2.gunu 1tatli kasigi bal 1cay kasigi tarcin 1cay kasigi corek otunu macun gibi yapiyosun ac karnina sabah ve aksamm yiyosun . 10gun boyunca. ve Allahin izniyle yumurtan buyuyor catliyor .... dene bence insallah olur♡

bu arada hayırlı olsun bebeğin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin benimde geçen sene 1 kaybım oldu kesesi büyümedi öldü 2 aylık idi bakalım sabırsız bekliyorum bu ay ne olacak .....

O kürü yaptım bu ay ama düzenli uygulamadım ara sıra yedim. Ama yumurtan olgunlaşmamış büyümemiş yani bu ay umut yok gibi dedi. Tem net anlayamadım aslında. Yumurta takibinemi başlasam bilmiyorum dondum kaldım stres oldum çok

adet olunca 2.gunu 1tatli kasigi bal 1cay kasigi tarcin 1cay kasigi corek otunu macun gibi yapiyosun ac karnina sabah ve aksamm yiyosun . 10gun boyunca. ve Allahin izniyle yumurtan buyuyor catliyor .... dene bence insallah olur♡

Bir dahaki ay mutlaka düzenli yapıcam teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…