- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #50.801
benimde sorun yoktu hamile kaliyordum ama saglikli mi bilemiyordum yumurtam .ben de yapmam dedim amann dedim bastaa .kimyasal gebelik falan yasadimmm . kanamam bitti bunu denedim . bebissin kesrsini ve kalp atisini gordum bakalim saglikla tutundu insaallah boyle gider :)selam bende bu ay hamile kalmaz isem deneyeyim gerçi yumurtada sorun yok sanırım ama olsun sağlıklı olsun :) nasıl tüketiyoruz....
adet olunca 2.gunu 1tatli kasigi bal 1cay kasigi tarcin 1cay kasigi corek otunu macun gibi yapiyosun ac karnina sabah ve aksamm yiyosun . 10gun boyunca. ve Allahin izniyle yumurtan buyuyor catliyor .... dene bence insallah olur♡
bekle bakalim canim eger olmamissa da duzenli yap bunu ... insallah gonlunuzcee olsunBir dahaki ay mutlaka düzenli yapıcam teşekkür ederimm
benimde sorun yoktu hamile kaliyordum ama saglikli mi bilemiyordum yumurtam .ben de yapmam dedim amann dedim bastaa .kimyasal gebelik falan yasadimmm . kanamam bitti bunu denedim . bebissin kesrsini ve kalp atisini gordum bakalim saglikla tutundu insaallah boyle gider :)
aynen canim insallah gerek bilr kalmaz bu ay :)inşallah bu ay hamile kalmışımdır ama kalmadı isem deneyeceğim bakalım zarar yok nasıl olsa....
yapmam miii:) hemde 30tanr aldim her gun yaptim :)amin amin amin inşallah dualrım seninle umarım sorunsuz alırsın kucağına :) ovulasyon testi yaptın mı sen
yapmam miii:) hemde 30tanr aldim her gun yaptim :)
canim benim 18.gunumdu . 21 aralik koyu oldu test. 22 siliklesti . benim 21gece 22sabah 23sabah degerlendirdik.sorması ayıp değilse hangi gün koyulaştı ve hangi gün ilişki oldu
canim benim 18.gunumdu . 21 aralik koyu oldu test. 22 siliklesti . benim 21gece 22sabah 23sabah degerlendirdik.
insallah canim zaten catladigini denk getirince 1seferde oluyor gerisiii yedek:) insallahhhh guzel haberlerini bekliyoruzzzzz♡benimde 17 koyulaştı 18 silikleşti 17-18 değerlendirdik ama bakalım inşallah olmuştur....
insallah canim zaten catladigini denk getirince 1seferde oluyor gerisiii yedek:) insallahhhh guzel haberlerini bekliyoruzzzzz♡
bide sperm 36 saat yaşadığını düşünürsek ama işte olmayınca olmuyorinsallah canim zaten catladigini denk getirince 1seferde oluyor gerisiii yedek:) insallahhhh guzel haberlerini bekliyoruzzzzz♡
etmem miii canimmm cok iyi bilirim o dusunceleriii ben de Rabbim kimseyi bebissiz birakmasin saglikla hayiirli evlatlar versin . dualarimmmmmmm seninleee ♡ayyyy inşallah yaaaa inşallah Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın inşallah dua et benim için :)
çok teşekkür ederim canım benim bende sana bol bol dua edicem bebeğine sağlıkla kavuşman için :)etmem miii canimmm cok iyi bilirim o dusunceleriii ben de Rabbim kimseyi bebissiz birakmasin saglikla hayiirli evlatlar versin . dualarimmmmmmm seninleee ♡
Allah razi olsun canim insalllahhhh.korku bitmiyor ki hamile kalsan eyvah kese ryvah kalp atisi eyvah iyi mi buyuyo mu.heppp endisee.Allah yuzumuzu guldursunçok teşekkür ederim canım benim bende sana bol bol dua edicem bebeğine sağlıkla kavuşman için :)
Allah razi olsun canim insalllahhhh.korku bitmiyor ki hamile kalsan eyvah kese ryvah kalp atisi eyvah iyi mi buyuyo mu.heppp endisee.Allah yuzumuzu guldursun
üzülme canım geç olsun sağlıklı olsun diye düşün bizde bekliyoruz bakalım ne zaman nasipse o zaman olacakBilmiyorumki insan doktora soru sormaktan korkuyo hiçbirşeyi net cevap vermiyolar anlamadım .yarın özele gidicem bakalım
Evet doğru diyosun artık akışına bırakıcam bakalımayrıca kesinlikle özele gitmek mümkünse tabi en mantklısı ilgi devlette sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?