Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evt ttalım yaa cidde acayip heyecanlıyım tutamıyorum kendimi evde test olsa çoktann yapmıştımm iiki yok
buarada lekelenme şeklinde açık kahve akıntılarım geldi ama geçti şimdilik bişi yok bilemiyrum cnm bnm inş hayırlısıyla güzel haberler alabilirim ama bugün test alırsam eğer ayrın ilk idrarla yaparım testi tabi o vakte kadar regl olmazsamm:Saruboceq:

nurberracım adeti geciktiyse bence bi test yap mutlaka belki silik de olsa çıkar ,zaten çıkmasada umudun devam eder ben olsam çoktan yapmıştımsırnaşık şeysırnaşık şey

cnm hiç sorma testte pozitifi görünce 2kat fazla umut ve 2kat fazla heyecan oluyoo inş hepimiz buay hamişş kalırız..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

amin canım, testte ilk kez iki çizgiyi görünce hamileymişim gibi sevindim. iki çizgiye hasret kalmak böyle bir şey galiba yerimseniben

evet bende görünce çok sevinmiştim eşimede gösterdim hatta nihayet 2 çizgi görebildim diye hatta oda sevindi ve itiraf etti ovulasyon yesti işe yaramaz diye düşünüyomuş sırf beni kırmamak için almış.ben çok sevdim bu testleri bu ay olmazsa öbür ay devam testlereehihoyyyt

inş gerek kalmaz canım :)
çift çizgiyi gördükten sonra devam ediyor musun testlere? ben dün yaptım, 2. silikleşmişti. bugün de yapmama gerek var mı sence?

ben tamamen tek çizgi olana kadar yaptım sonra bıraktım zaten 3.gün teke düşmüştü ama bazı kişilerde tam teke düşmeyip silik şekilde kalabiliomuş zaten çift çizgiden sonra vaginal şeffaf akıntı da kalmıyor dikkat edersen..

kızlar bende g.g ovulasyon testlerinde aldım..adetimin 3 gününden itaberen 5 gün serophone yumurtlama hapı kullandım..ovulasyon testlerimi adetimin 10 gününden itaberen yapıyorum benim eşimde kızdı.bu testler bişeye yaramıyor diye alma artık dedi..ama ben inatla yaptım.hep silikti .bugun adetimin 19 günü..ve tets baya bi belirginleşti..diğer çizgi ye yakın renkte...sizinde dediğiniz gibi çok sevindim çizginin çıkmasınahihoyyytallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kızlar...inşallah
daha öncede ovulasyon testlerinden deneme yapmıştım ama bukadar net çizgi çıkmıyordu serophone hapımdan dolayı erken yumurtlarım sanıyordum ama yine adetimin 20 gününde çizgi çıkmaya başladı:uhm::uhm::uhm:

canım lekelenme deyince iyice ümitlendim şimdi. sen dediğin gibi yarın sabaha kadar sabretmeye çalış, bakarsın Allah size bir tatil sürprizi gönderir :) inşşşşşş..

cnm yaa inşllah tatlım bakalım yarın sabaha dayanamıcam sanırım bugün akşama yaparım uff çok sabırsızı ben yaaa
neysee işte şimdilik kahve lekelenmeler yok onlar olunca reglimimn geleceğine işaret oluyo zaten ama genelde koyu renk kahve oluyolardı şimdi de peçeteye silince böle sarımsı beyaz akıntı var bide ufak pütür pütür beyaz akıntı geliyo mantar mı oldum Allah korusun yaa ama kaşıntı kötü koku falan bişi yok çok şükür inşş mantar değildirr :Saruboceq:

nurberracım adeti geciktiyse bence bi test yap mutlaka belki silik de olsa çıkar ,zaten çıkmasada umudun devam eder ben olsam çoktan yapmıştımsırnaşık şeysırnaşık şey

evt cnm yaa iannki bende duramyıorum alıp yapıcam inş bugün varsa belki çıkar silikte olsaa yoksada regl gelene kadar bekelmey devamtatlım aslında ben bilemiyorum günüm geçtimi gewçmedimi adetlerim biraz düzensiz yani 29da olduğumda oldu 35tede karışık ama ovulasyon testindeki pozitfilere göre günüm dündü hayırlıs olsun inşş cnm hepimiz için umarım hepmizi burdan güzel haberle r veririz birbirimize

bn koyu cizgiyi gorünce 4 gün ilşkiye giriyorum yumurta 48 saat kalıyormus catladıktan sonra koyu cizgiyide gördkten sonra 48 saat içinde catlıyormus o yüzden kacırmayım die 4 gün ara vermiyorum

kızlar inşallah sizlerden güzel haberler alırızda bizede umut oluropuyorumnanaktan bilirim adetine yakın kafayı yemeyii test yapsammı yapmasammı acaba çıkarmı..offf zor bu dönemlerr...şimdilik ben rahatım adetimin 19 günüdeyim yaklaştımı bende kurt varmış gibi dolanırımmm:hulya:

hayırlısı olsun cnm sen koyu günleri kaçırma ama sadece ovulasyon testine bağlı klamakta yanlış bence en güzeli gün aşırı çalışma tabi çok zor ama işte bizim yaramazlar uğraştırıyo bizleri birazcık gelsinler ben sorucam onlaraaa kaydirigubbakcemile

farancım benim adet döngün seninkisi gibi değişken bazen 30 gün bazen 33 gün bazende 35 oluyor..o yüzden ovulasyon teslerinin bizi çözmesi zor oluyorrr...
ya resim koymayı becerebilsem tetstimi koyarım ama eşim gelince akşam koymayı deneriz...

getirmek istemiyorum aslında cnm ama hep mantar için o şekilde söyleniyor ya akıntı şekli ne biliim inş değildirr.evt aslında düzensiz olması şuan günümn geçip geçmediğini bilmeme daha ii galibaa :) hayırlıs farncımm inşş hayırlıs haberler olsunn kocaman yazalım burdan hamileyimmm diyeee:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…