- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.601
canım benim, ne kadar heyecanlısın :) çok iyi anlıyorum seni, ben de her ay kendimle savaşıyorum test yapma konusunda.. istersen bugün bir test ile dene canım. şu an 2 gün gecikti değil mi?
daha önce hiç koyu renkte akıntı ya da kanama geldi mi canım? normal şartlarda adet olacak olsan biraz biraz gelmesi lazım.
ayy ben de sabırsızlandım şimdi :)
evt ttalım yaa cidde acayip heyecanlıyım tutamıyorum kendimi evde test olsa çoktann yapmıştımm iiki yok
buarada lekelenme şeklinde açık kahve akıntılarım geldi ama geçti şimdilik bişi yok bilemiyrum cnm bnm inş hayırlısıyla güzel haberler alabilirim ama bugün test alırsam eğer ayrın ilk idrarla yaparım testi tabi o vakte kadar regl olmazsamm:Saruboceq:
çok hoşsun canım :) Allahım bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine güzel bir sürpriz versin inş :)
benim de ov. testimde 2. çizgi silikleşmeye başladı. dün hala çok belirgindi ama bir öncesine kadar biraz silikti. bugün iyice silikleşir herhalde.
şimdilik sakin gibi görünüyorum, ama iki haftaya kalmaz heyecandan kendimi yemeye başlarım ben de
amin canım, testte ilk kez iki çizgiyi görünce hamileymişim gibi sevindim. iki çizgiye hasret kalmak böyle bir şey galibayerimseniben
inş gerek kalmaz canım :)
çift çizgiyi gördükten sonra devam ediyor musun testlere? ben dün yaptım, 2. silikleşmişti. bugün de yapmama gerek var mı sence?
canım lekelenme deyince iyice ümitlendim şimdi. sen dediğin gibi yarın sabaha kadar sabretmeye çalış, bakarsın Allah size bir tatil sürprizi gönderir :) inşşşşşş..
nurberracım adeti geciktiyse bence bi test yap mutlaka belki silik de olsa çıkar ,zaten çıkmasada umudun devam eder ben olsam çoktan yapmıştımsırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar bende g.g ovulasyon testlerinde aldım..adetimin 3 gününden itaberen 5 gün serophone yumurtlama hapı kullandım..ovulasyon testlerimi adetimin 10 gününden itaberen yapıyorum benim eşimde kızdı.bu testler bişeye yaramıyor diye alma artık dedi..ama ben inatla yaptım.hep silikti .bugun adetimin 19 günü..ve tets baya bi belirginleşti..diğer çizgi ye yakın renkte...sizinde dediğiniz gibi çok sevindim çizginin çıkmasınahihoyyytallah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın kızlar...inşallah
daha öncede ovulasyon testlerinden deneme yapmıştım ama bukadar net çizgi çıkmıyordu serophone hapımdan dolayı erken yumurtlarım sanıyordum ama yine adetimin 20 gününde çizgi çıkmaya başladı:uhm::uhm::uhm:
canım kötü şeyler getirme aklına. güzel şeyler düşünelim ki güzel olsın inş. adet düzensizliği aslında bir yandan iyi biliyor musun. doktorlar diyor ki rahim kendini bebeğe hazırladığı süre zarfında adet döngüsü düzensizleşirmiş. benzer sıkıntı bende de var. mesela bu ayın kaçında olacağımı tahmin dahi edemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?