Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

evet ikiside aynı markaydı pek bilmediğim için bu testleri aynısından aldım yine

canım geçen ay benimde başıma geldi benim 4 gün falan geçikti test yaptım silik çıktı sonra başka bi marka ile yaptım negatif çıktı ve ertesi gün adet oldum yani gebelik testleride bozuk olabiliyo

bol miktarda kuru inciri kesmeden, halis zeytinyağı da ekleyerek şişeye dolduruyorsun,öyle mi yaptın faran.? bi de inciri ikiye bölüp kaynatılanı da duydum.hangisini yaptın.yağın miktarı ne kadar acaba..?(eğer onu yaptıysan)

farancım ben de bu siteden öğrendim.eczanede satılıyormuş.aslında ağrılar için kullanılıyormuş. fakat gebelik sorunu yaşayan bazı hanımlar denemişler.yumurtlama günlerinde 2 gün filan kuyruk sokumuna yapıştırıp hiç çıkarmıyormuşsun.duş alırken çıkaranlar yeniden yenisini yapıtırmışlar.yakıyomuş bayağı.sıcak tutuyor sanırım.çatlamayı kolaylaştırıyor olabilir.deneyimleri okumak istersen arama yapabilirsin.3-5 lira filanmış.onuda yapıcamkötükedihüso

Son düzenleme:
bugüm adetimin 27. ovulasyonumun 11.günü wc ye gittiğ,mde akıntımla beraber bi miktar pembelik geldi sanırım yarın adet olucam. normalde 30 gndü siklusum aam geçen ay 28 gün sürmüştü bu ayda öyle olacak galiba .çook üzgünüm bu ayda olmadı umutlar bi dahaki aya artık ovulasyon testlerine devam

cnm inş öyledir ama geçen ayda aynı şeyleri yaşadım yarleşme kanamasıdır belki diye ümitlenmiştim ama 2gün devam etti ve ardına adetim geldi.normalde pek olmazdı öyle amaa stresten oluyo galiba inş devamı gelmez ve bebeğim benimledir.olmazsada napalım adet olduguma bile sevinir oldm artık ara sıra düzensizleşiyoda.Allahım nolur gelmesin kırmızılar:Saruboceq::Saruboceq:

ramiznurcum, ne yaptın canım, var mı durumlarda bir değişiklik?

günaydın faran henüz bi değişiklik yok sabah wc ye gittiğimde hiçbişe yoktu ne akıntı ne başka bişe ama adet olucam gibi hafiif sızı var karın alt kısmımda bide vücut sıcalklığımı ölçüyordum bugün 0.2 lik düşüş yaşadım malesef adet belirtileri baş gösterio gibi ama yinede ümidimi yitirmedim kırmızılar gelene kadar stresten ölcemçok takıyorum kafaya işyerimde olmasam tüm günümü wc de geçirirdim heralde gelen giden varmı diyeedelikafaduldendelikafadulden

günaydın faran ve ramiznur kızlar bende de gelen giden yok çok şükür:)aslında bebiş yoksa reglimin gelmesini istiyorum çünkü gecikmeside zor oluyo ama bi yandan da umutların devam ettiğini bilmek ii geliyo.bende sabahları ölçüyorum ateşimi ve regl olcağım gün mutlaka 36.4e düşüyo ama busabahta 36.7 çıktı önceki günki gibi inşş vardır bişiler kızlar yaaa okadar yoğun bi ay geçirdim ki olursa öyle süpriz olurki bana bide doğum günü hediyem olur inşş sizce bugün test yapsammı ovulasyondan sonraki 16.gün tabii testlere göre bakarsak
faran biliyoreurm belki diceksin çok acele ediyosun ama napiim canım yaa inan elimde değil acaba diyorum ya olmuşsa ya gelmişsee inşşş kızlar inş hepimizin bebeişleri gelmiştirr anneciklerinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…