Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

mrblar bu siteyi daha yeni keşfettim baya bi geç oldu ama sonunda gerçekten bilgi alabilicek güzel bi site ve şeker insanlar buldum =)danışmak istediğim şey bi çoğumuzun başına gelen şeyle aynı=) ben 28.mart.2010 da evlendim eşimi çocuk için kandırma çabalarım 1 ay sonra son buldu 16 nisanda regl oldum şu anda 3 günüm daha kaldı dün idrar testi yaptım 2 çizgi çıktı yalnız biri silikti çok heycanlandım ama ümitlenmek istemedim 1saat sonra tekrar yaptım sadece tek çizgi vardı sizce hamilemiyimdir ne yapmam gerekir tekrar test yapmalı mı yoksa 3 gün daha beklemelimiyim inş.bebiş vadırrr

can bende b, kere daha kullnamıştıma am çok düzgün değildi yani sanırım yanlış sonuç vermişt.buay doktor yumruta takibine çağırmıştı.12.gün gittim ve çatlamak üzere dedi bende eve gelince ovulsayon tesitinide bi deniim bakalım ne çıkıcak dedim ve pozitifi gördüm.ama bidaha gitmedim doktora çatlmama olmuşmu die.sanırım benmde buay erken oldu ovulasyon eğer çatlamışsa tabii yani bende hep daha geç düşünürdüm kadınların biyolojisi okadar değişkenkii inan anlamdım bende:)hayırlısı diyorum sadeceinş güzel haberlerle geliriz cnm yaa

canım hoşgeldin evkliliğin daha çok yeni maaşallah inşş istiyosanız ki sitiyosun bebeğin seninledir cnm.silikte olsa çöizgi çıkması gebelik olduğunu gösterir ama ikinci yaptığında çıkmaması kafamı karıştırdı bence kan testi en garanti sonuç yaptır rahatlarsın cnm inşş hamişsindirr

hoşbulduk çok sağol çok teşekkür ederim.3 gün daha bekleyip kan testi yapıcam çok heycanlıyım inşallah olur ya yüce rabbim tüm isteyenlere nasip etsin herkezin güzel güzel bebişi olsunn inşallah =)

inş cnm buarada benmde son regl tarihim 16 nisan hadi inşallah faranda sende bende güzel haberler veririz burdann

kızlar bügün adetimn 25. günü 16. gününde yumrtladım bugun meraktan yine yaptım yumurtlama testini slik 2. cizgi cıktı niye cıkmıs olabliri ki

ayyyy inşallah yaa öyle heycanlıyım ki günleri nasl geçircem diye düşünüyorum bi bilsem gerçekten var olduğunu dünyalar benim olur inşallah yanılma payı vardır testlerde heycanla bekliyorm =)=)=)

faran ben çıkıyorum cnm grşz inşallah sonra hadi bakalım Rabbim tüm isteyenelere sağlıklı hayırlı velatlar nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın içinde benmde inşşallah aeol tatlım dua ile

ben bu ayda treni kaçırdım.hayırlısı artık.29. günde regl oldum.nurberra ile aynı gün ovuasyonumuz.geçen ay 15 nisanda olmuştum.ben de incir kürü yapmayı düşünüyorum.Allah hepimize hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…