Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok sagol duyarlılığın için bilgilerin bize umut oldu bende bu ay ovulasyon testini ilk kez kullandım ve çift çizgiyi gördüğüm halde olmadıgebelik inş bu ay tekrar denicem..senin gebeliğini de kutlarım hayırlı olsun:CüvCüv:

ya kızlar bısı sorcam.ben gecen ay ovulasyon testı kullandım.12. gunde cıft koyu cızgıyı grdum.ama 8. gunumden ıtıbaren yapıskan akıntıyı gormustum boyle cektıkce uzayan.yumurtladıgımı anladım.ama bu ay oyle yapıskan akıntım yok gıbı.bugun 12. gunum oyle akıntım yok.dun ovulasyon testı yaptım cok cok sılık ıkıncı cızgı cıktı.gorunmuyordu bıle.sızce bu ay yumurtlamıycakmıyım.oyle olurmu.25 gunde adet oluyorum.bu aralar yumurtlamam gerekırdı.

bi gün öcesi ilşki en iyisi çünkü yumurta gelince spermler hazırda bekelemiş oluyo doğru zamanda ilişki olmuş merak etme..

kızlar benim bu yumurtlama tuhaflaştı yada ovulasyon testim şaşırdı napacağınıbilmiyorumkismile
cuma günü benim adetimin 20 günüydü testi akşam yaptım ikinci koyu çizgi çıktı ertesi gün yeniden yaptım çok koyu değildi..dün pazar günü tekrar testi yaptım ikinci çizgi açılmıştı ..bugun az önce yeniden testi tekraraladım ikinci çizgi kopkoyu oldu noldu anlamadım ben iki günde bir yumurtluyorummu acabaaabilmiyorumkismile
test koyu olduğundan beri ilişkide bulundukkafam karıştı galiba çalışmalara devam edeceğizzohaoldumsmile

ahhh ahh bu ay yumurtlamayıda kacırmadım iki gün oncesindende mola verdik olmuyo işte olmuyor yarın adet gliyo gmbür gümbürrrr test yaptım sabah tek c,zg, of ya y,ne olmadı 1 sene gecti dıs gebeligin üstünden gelsin artık cok kötüyümmm

çok teşekkür ederim. ben de kaç aydır deniyorum umutlarım tükenmeye başlamıştı ama sizin sakın tükenmesin. Allahtan hayırlısını diliyorsanız en uygun zamanda gelecektir meleklerimiz. Milyonlarca spermin arasından kolay mı bebişimizin bize ulaşması:)) inşallah en kısa sürede sizin de hamile haberlerinizi bekliyorum :CüvCüv:

kızlar, nurberra nerelerde acaba? onun durumu ne oldu, bilen var mı?

canım benim beni merak etmişsin teşekkür ederim ttalım ama bende bişi yok anırım buay reglime gelmedi ama 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif malesef hayırlıs ne diim ki bir yıl oldu ama meleğim gelmedi henüz dememkki vakti gelmedi Rabbim nezman ol derse ozaman olur.bugün sol gögsümde hiç hissetmediğim bi sızı hissettim umut değil artık çünkü olsa biliyorum testte çıkardı mutlaka olanlar silikte olsa görüyo testte ikinci çizgiyi benmki tam negatifti kısmet farancım senden güzel haberler gelir inşş

cnm üzülme bende çift çizgiyi yakaladım ama olmadı.rabbim daha nasip etmemiş demekki seninle aynu gün beklioduk adetlerimizi ama ben erken oldum 30günde bir olan adetim 27 ye düştü inş bidahaki aya umutlar bize bol bol çalışmak ve dua etmek kalıo hem adetin daha gelmediyse testte de çıkmamş olabilirolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar sorularım hep yanıtsız kalıyor burda, hiç cevap yazmıyorsunuz ki ben anneme bile söyleyemediğim şeyleri burda sizile paylaşıyorum.

Sorum şu idi, ben 12. ve 13. günler silik çizgi çıktı belli belirsiz normalde ondan sonra koyu çıkmaz mı benim hiç çıkmamaya başladı, artık tek çizgi var yumurtlamadım mı ben anlamıyorum li, yoksa o silik çizgiler yumurtladığım anlamına mı geliyordu bir yandan da soğan suyu içiyorum , hep akıntım olurdu soğan suyundan sonra akıntım da gelmez oldu ben de ters giden bişeyler var herhalde:gitme:

hadi hayırlısı olsun canım. inşallah tutar sen de öğrenirsin bir an önce.

canım sana bişey daha soracaktım unuttum.hani 11.gün ovulasyon testi yaptım dedin ya pozitif çıkmıştı oda onu sabah ilk idrarınlamı yaptın yoksa daha sonraki idrarınlamı?ben aynı zamanda ateş de ölçüyorum ve gerçekten 13.gün yumurtlamışım ff onayladı.yani bugün 4.günüm.1 hafta sonra ovulasyon testi yapayım diyorum en azından boşuna ümitlenmem bari.eğer ovulasyonda pozitifi görürsem gebelik testini yaparım.o yüzden sordum ne zaman yaptın diye.çünkü normalde o ilk idrarla yapılmıyo ama gebeliği anlamak için belki dedim ilk idrarla yapmışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…