- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.661
kızlar her hamilelikte yerleşme kanaması yaşanır mı? yani bu kanama hamileliğin kesin belirtisi mi? bir fikri olan var mı?
merhabalar.ben ovülasyon testinde çift çizgiyi 2 ve 3 nisanda gördüm. çift çizgiyi görene kadar 4 gün ilişki yaşamadık. çift çizginin 2.günü ve tek çizgiye düşen 4 nisanda oldu.sonraki 1 hafta yine hiç ilişkimiz olmadı. ocaktan beri denediğimiz için bu ay hiç umudum yoktu o yüzden kendimde hiç belirti de aramadım.ama ovülasyonun 10.günü yavaş yavaş göğüslerimde ara ara sızlamalar başladı.11.gün sabah gebelik testi yaptım ve silik çizgiyi gördüm. öyle tarif edilemez bir duygu ki Allah herkese yaşatsın inşallah.adetime 3 gün kala öğrendim hamile olduğumu.
bu topiği başından beri çok takip ettim. öğrenmek istediğim bilgileri çok aradım o yüzden birilerine bir faydam olursa ne mutlu bana. öncelikle arkadaşlar herşeyin bir zamanı var.Allahın ol dediği vakitte oluyor.geçen aylarda da yumurtlamayı tuturduğumuz halde olmadı.onun haricinde hamileyken adete yakın ovülasyon testleri gerçekten çift çizgi çıkıyor. geçen ay adetten 1 gün önceye kadar denedim tekti.ggden wondfo marka tesleri kullandım geçen ay da doğru günü tespit etti bu ay da.
Allah hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın.
kızlar her hamilelikte yerleşme kanaması yaşanır mı? yani bu kanama hamileliğin kesin belirtisi mi? bir fikri olan var mı?
cnm mrb her hamilelikte olmuyo yerleşme kanaması ama yasayanda cok fazla genelde ovulasyonu takip eden 6-8. günlerde olabilio...
peki canım şu konuda bir fikrin var mı? yumurtlama öncesi bir-iki günün de döllenmede çok önemli olduğunu duydum. ben bu ay 19. günümde yumurtladım. 18'inde temasta bulunduğumuz için o günü değerlendirmedik. 20 ve 21. sini de değerlendirdik. zaten testte de ovulasyondan 24 saat sonra ama 48 saat önce temasta bulunun yazıyor ya. buna göre acaba biz doğrusunu mu yaptık? ve bir gün önceki temasımız şansı artırır mı?
çok sagol duyarlılığın için bilgilerin bize umut oldu bende bu ay ovulasyon testini ilk kez kullandım ve çift çizgiyi gördüğüm halde olmadıgebelik inş bu ay tekrar denicem..senin gebeliğini de kutlarım hayırlı olsun:CüvCüv:
kızlar, nurberra nerelerde acaba? onun durumu ne oldu, bilen var mı?
ahhh ahh bu ay yumurtlamayıda kacırmadım iki gün oncesindende mola verdik olmuyo işte olmuyor yarın adet gliyo gmbür gümbürrrr test yaptım sabah tek c,zg, of ya y,ne olmadı 1 sene gecti dıs gebeligin üstünden gelsin artık cok kötüyümmm
canım benim, bende ov. şöyle olmuştu. önce hiç çizgi yoktu. sonra 2. çizgi silik silik belirdi, birkaç gün böyle gitti, sonra aniden kızardı. sonra yavaş yavaş silikleşti yine. acaba senin yumurtlama dönemin gelmedi de ondan mı kızarmıyor? bence testlere devam et canım, umarım en kısa zamanda çift çizgiyi görürüsn..[/QUOT
opuyorumnanaktan çok saol cvp için canımcım. Adet olmama 15 gün var daha yani heran koyulaşabilir mi diyosun. Ben silikten sonra koyulaşır sanıyodum ama ara verip mi koyulaşacak bilmiyorumkismile offf
hadi hayırlısı olsun canım. inşallah tutar sen de öğrenirsin bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?