- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.701
canım benim, lütfen öyle söyleme. birbirimizden başka kimlere anlatacağız duygularımızı. kimse bizi birbirimizden daha iyi anlamaz.canım ben senden inan çok ümitliyim. çünkü bir ara hafif kanamam geldi demiştin, hatırlıyor musun? hala devamının gelmemiş olması onun yerleşmeye işaret etmesi açısından çok önemli. bence bir-iki gün sonra testi tekrarlayalım. idrar testi kimisinde derhal veriyor sonucu, kimisinde ise bir hafta 10 gün geçmesi gerekiyor. nolur moralini bozma, bak eğer bebek varsa onu da üzersin :)
nolur pozitif düşünelim canım. en azından testte kırmızıları yakaladık, demek ki yumurtlama oluyor çok şükür. senden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki canım benim. inşşşş en kısa zamanda buradan hamileyim diye haykırmak nasip olur.
ben şu an beklemedeyim canım. daha günüme 10 gün falan var. bizde şöyle bir şey olmuştu. 2. çizgi tam kızarmadan bir gün önce temasta bulunmuştuk. tam kızardığı gün yapmadık. ertesinde 2 gün üst üste yaptık. bilmiyorum acaba tam kızardığı gün de mi yapmalıydık. ama testin üstünde yumurtlamadan 24 saat sonra yazıyor. o da çok aklımı karıştırdı benim. işte öyle canım. şimdi biraz pişmanım keşke o gün de yapsaydık diye. ama hayırlısı Allahtan. O ol derse olacak, yoksa takla atsam faydası yok :)
peki canım sen yerleşme kanamasıyla ilgili ne biliyorsun? ben araştırdım ama kafam karıştı. pekçok hamile bu kanamayı yaşadığını söylüyor. kimisi de şart değil diyor. ben de ov. dan beri bakıyorum ama böyle bir kanama mevcut değil henüz. henüz bunu beklemek için erken mi acaba? geçen perşembeydi benim ovulasyon.
Arkadaşlar merhaba size birşey soracağım yardımızı bekliyorum.İlk kez bu ay ov.testi kullanıyorum dün yaptım 3.yü saat 3 te koyuya yakın çıktı silik değildi,ara ara sızım da vardı eşim geç geldiği için 20:30 da yemek yedik ben saat 23:30 da tekrar yaptım tam 3 saate yakkın idrarla o da diğerine yakın koyulukta çıktı bugün hala test yapmadım yapsammı acaba ? ne dersiniz?
canım benim, lütfen öyle söyleme. birbirimizden başka kimlere anlatacağız duygularımızı. kimse bizi birbirimizden daha iyi anlamaz.canım ben senden inan çok ümitliyim. çünkü bir ara hafif kanamam geldi demiştin, hatırlıyor musun? hala devamının gelmemiş olması onun yerleşmeye işaret etmesi açısından çok önemli. bence bir-iki gün sonra testi tekrarlayalım. idrar testi kimisinde derhal veriyor sonucu, kimisinde ise bir hafta 10 gün geçmesi gerekiyor. nolur moralini bozma, bak eğer bebek varsa onu da üzersin :)
nolur pozitif düşünelim canım. en azından testte kırmızıları yakaladık, demek ki yumurtlama oluyor çok şükür. senden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki canım benim. inşşşş en kısa zamanda buradan hamileyim diye haykırmak nasip olur.
ben şu an beklemedeyim canım. daha günüme 10 gün falan var. bizde şöyle bir şey olmuştu. 2. çizgi tam kızarmadan bir gün önce temasta bulunmuştuk. tam kızardığı gün yapmadık. ertesinde 2 gün üst üste yaptık. bilmiyorum acaba tam kızardığı gün de mi yapmalıydık. ama testin üstünde yumurtlamadan 24 saat sonra yazıyor. o da çok aklımı karıştırdı benim. işte öyle canım. şimdi biraz pişmanım keşke o gün de yapsaydık diye. ama hayırlısı Allahtan. O ol derse olacak, yoksa takla atsam faydası yok :)
Arkadaşlar merhaba size birşey soracağım yardımızı bekliyorum.İlk kez bu ay ov.testi kullanıyorum dün yaptım 3.yü saat 3 te koyuya yakın çıktı silik değildi,ara ara sızım da vardı eşim geç geldiği için 20:30 da yemek yedik ben saat 23:30 da tekrar yaptım tam 3 saate yakkın idrarla o da diğerine yakın koyulukta çıktı bugün hala test yapmadım yapsammı acaba ? ne dersiniz?
ben hep saat 1 de felan yapıyorumm...normalde öğlenden sonra yapın diyorlar...
elinde kaçtane test var..çok varsa dene istersenn...ama idralini 4 saat tuttacaksın..4 saat sonra yapacaksın testinii.koyulaşmaya başladıyda yumurtlaman yakındır...
teşekkürler kızlar 10 adet testim var canım saat 3 te yapayım ozaman 1 bardak çay içtim kahvaltıda birşey olmaz heralde
bir bardak çaydan bişey olmaz hiç sıvı tüketmeyeceksiniz demiyorlar fazla tüketmeyin diyorlar idrarli inceltmeyin diye 3 de yap ama sonucu buraya yaz tamamıı:1rolleyes:10 tane iyi bayada varmış...diyer aya zaten kalmaz bitirisin.benim elimde 18 tane vardı bu ay şimdi ..elimde 3 tane kaldı:umursamaz:
preseed'i doktor kontrolunde mi alıyorsun canım?
hayır canım kendim aldım eşimde ileri hız düşüklüğü vardı oyüzden bunu kullanıyorum
bu ne işe yarıor canım
canım sana bişey daha soracaktım unuttum.hani 11.gün ovulasyon testi yaptım dedin ya pozitif çıkmıştı oda onu sabah ilk idrarınlamı yaptın yoksa daha sonraki idrarınlamı?ben aynı zamanda ateş de ölçüyorum ve gerçekten 13.gün yumurtlamışım ff onayladı.yani bugün 4.günüm.1 hafta sonra ovulasyon testi yapayım diyorum en azından boşuna ümitlenmem bari.eğer ovulasyonda pozitifi görürsem gebelik testini yaparım.o yüzden sordum ne zaman yaptın diye.çünkü normalde o ilk idrarla yapılmıyo ama gebeliği anlamak için belki dedim ilk idrarla yapmışsındır.
canım preseed sperm dostu sperm besleyici ayrıca tüp ulaşmasını sağlayan besleyen yaşamalarını uzun tutan bir jel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?