Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

farancım aynı zamanlarda adet olduk galiba benim de adet günüme 10 gün falan var (30 nisan da olmuştum) ben kırmızı çizgiyi yakalayamadım ama bence senin yaptığın doğru çünkü testte 24 ve 36. sattlerde. İnşallah rabbim büyük :Saruboceq: üst üste oluncada sperm sayısı azalıyo ben hissediyorum mesela gün aşırı olunca az oluyo 3 günde bir olunca çok oluyo yerimseniben

ben iki defa hamile kaldım ilkinde kanama felan yaşamamıştım...
ikinci hamileliğimde adetime yakın hamile kalmışım..adet olmamıştım zaten...adetimden 15 gün sonra hamilelik testinde çıkmıştı..hamilelik belirtilerim uyku yorgunluk bide iştahsızlık vardı başka bi belirti olmamıştı..daha sonra bebek 1 aylıkken kahve rengi kırmızya yakın kanamam olmuştu..öyle abartı kanama değildi..az az geliyodu..yani bende yerleşme kanaması 1 aylıkken oldu... bebek yerine yerleşiyor demişti..ama ikisinide kaybettim...inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz kızlar bilginiz olsun diye yazdımmm ...bunları...sormak istediğiniz bişey olursa cevaplarım..

Arkadaşlar merhaba size birşey soracağım yardımızı bekliyorum.ılk kez bu ay ov.testi kullanıyorum dün yaptım 3.yü saat 3 te koyuya yakın çıktı silik değildi,ara ara sızım da vardı eşim geç geldiği için 20:30 da yemek yedik ben saat 23:30 da tekrar yaptım tam 3 saate yakkın idrarla o da diğerine yakın koyulukta çıktı bugün hala test yapmadım yapsammı acaba ? ne dersiniz?

canım bugunde yap eger testın varsa. ama bugun saat 3 ten snra yap hergun aynı saatlerde yapmak gerekırmıs

canım sen ıkı gun once bırlıkte olmssun.spermler 48 -72 saat canlı kalabılıyorlar.sen daha ıyı yapmıssın 48 saat bekleyerek.cunku spermler 48 saatte yenılenıyorlarmıs ve kalıtesı artıyormus.oyle yapman daha ıyı.zaten rabbım verecekese bırkereyle bıle olur.bızde gecen ay gun asırı yaptık.yumurtlama zamanı hergun yaptıkta noldu.tutsa tutardı.negatıfı gordum yıne.bu ay 4 gunde bır yapıyoruz.bı cuma calıstık.bır de bugun.zaten bugun yada yarın gıbı yumurtlamam olur heralde.ben bugun ıkı cızgıyı gorsem de yarın yapmam.48 saat gecmesını beklerım yıne.nasıl olsa 1 gunlukler ıse yaramıyor.bakalım allahım ısteyen herkese saglıklı evlat versın amin

ben hep saat 1 de felan yapıyorumm...normalde öğlenden sonra yapın diyorlar...
elinde kaçtane test var..çok varsa dene istersenn...ama idralini 4 saat tuttacaksın..4 saat sonra yapacaksın testinii.koyulaşmaya başladıyda yumurtlaman yakındır...

teşekkürler kızlar 10 adet testim var canım saat 3 te yapayım ozaman 1 bardak çay içtim kahvaltıda birşey olmaz heralde

teşekkürler kızlar 10 adet testim var canım saat 3 te yapayım ozaman 1 bardak çay içtim kahvaltıda birşey olmaz heralde

bir bardak çaydan bişey olmaz hiç sıvı tüketmeyeceksiniz demiyorlar fazla tüketmeyin diyorlar idrarli inceltmeyin diye 3 de yap ama sonucu buraya yaz tamamıı:1rolleyes:10 tane iyi bayada varmış...diyer aya zaten kalmaz bitirisin.benim elimde 18 tane vardı bu ay şimdi ..elimde 3 tane kaldı:umursamaz:

ya ne bilim birşey yiyip içme dediler bilsem öle olacağını akşam düzgün yapardım neyse canım çok sağol saat 3 te yapayım ben ozaman sonucumu bildiririm size.sen çok kullanmışsın kaçıncı gün başladınki sen öyle?ilk kez mi yapıyorsun?ben preseed almıştım onunla 15 adet ov.testi 10 ad.gebelik testi gönderdiler :)))

yok ilk idrarla yapmadım. ikindi ya da akşama doğruydu ikisi de.10.gün anlaşılacak kadar yoktu. 11.gün daha farklıydı canım.

bızım ılerı hareketlı % 20 ,yavas hareketlı % 20 ,hareketsız % 40 cıktı.soldada varıkosel cıktı.benim hormon testlerım normal cıktı.bırtek rahım fılmı cektrmedım.onuda bıdahakı ay cektrcem.1 ay sonra yıne sperm testı yapcaz esıme.daha dusuk cıkarsa amelıyat dusuncez.degısme yoksa bıraz daha denıycez.rabbım bu ay verse keske bebısımı.keskeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…