- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.681
canım benim, benim de adetten sonra ancak 19 gün sonra kızardı. yani değişiklik gösteriyor. hem insandan insana hem de kişinin kendi geçirdiği dönemlere bağlı olarak. yani ben bu ay 19'unda kızardım diye önümüzdeki ay o gün kızaracağım diye bir durum söz konusu değil. istisnalar hariç tabi. sen testlere devam et canım, içini ferah tut, Rabbim çok bekletmez inş. bence senin kızarmak için vaktin var. öpüyorum :)
ayyyyyyy terapi yaptın bana sankiii ok canımı sıkmıcam:lepi:
elinde testin varsa hergünn yap bence canım..benimde hep silikti sonrasında koyulaştı...daha önceleri yaptığım ovulasyon testlerinde düşün adetime yakın yumurtlamıştım....bu yumurtlama günleri çokk değişken..birazda sabır lazımmm iştee.oda bizde yok...napalımmzemuszemus
canım bende gecen ay ovulasyon testinde 12. gun gordum cıft cızgıyı.buay ve bugun 12. gunum ama sılık ıkıncı czıgı.hatta bugunde ben yazmıstım bugun 12. gunum ama yapıskan akıntım yok yumurtlamıycakmıyım dıye.hala da ole seffaf yumurta akı gıbı akıntım yok.beyaz akıntım var ve hafıf yapıskan heralde bıkac gune kadar gorurum o seffaf yapıskan akıntyı.ve bugunkı testımde dune gore daha koyulasma oldu.sende teste ve calısmalara devam et.bence daha sonraki gunlerde koyulasır.bızde hareketlılık sorunu var bıraz. oyuzden 3 gundur calısmadık.bende bu cızgılere gore calısıyorum bu ay.yarın 4. gun olcak calısma yapcaz sonrada hangı gun cıft cızgı gorursem ogune yaparız.gecen ay ıkı gune yaptık yumurtlama donemınde de hergun yaptık 3 gun boyunca tutmadı.ya bız ne zaman hamıle kalcaz.ne zormus bebek sahıbı olmak.kımısı kolunu sallasa hamıle kalıyor.bız amuda kalkıyoruz yok yok yokkötükedihüsoalsanaalsanasmile
elinde testin varsa hergünn yap bence canım..benimde hep silikti sonrasında koyulaştı...daha önceleri yaptığım ovulasyon testlerinde düşün adetime yakın yumurtlamıştım....bu yumurtlama günleri çokk değişken..birazda sabır lazımmm iştee.oda bizde yok...napalımmzemuszemus
canım sen ne kadar zamandır denıyorsun.dr.a gıttınız mı testler ıcın
canım bende gecen ay ovulasyon testinde 12. gun gordum cıft cızgıyı.buay ve bugun 12. gunum ama sılık ıkıncı czıgı.hatta bugunde ben yazmıstım bugun 12. gunum ama yapıskan akıntım yok yumurtlamıycakmıyım dıye.hala da ole seffaf yumurta akı gıbı akıntım yok.beyaz akıntım var ve hafıf yapıskan heralde bıkac gune kadar gorurum o seffaf yapıskan akıntyı.ve bugunkı testımde dune gore daha koyulasma oldu.sende teste ve calısmalara devam et.bence daha sonraki gunlerde koyulasır.bızde hareketlılık sorunu var bıraz. oyuzden 3 gundur calısmadık.bende bu cızgılere gore calısıyorum bu ay.yarın 4. gun olcak calısma yapcaz sonrada hangı gun cıft cızgı gorursem ogune yaparız.gecen ay ıkı gune yaptık yumurtlama donemınde de hergun yaptık 3 gun boyunca tutmadı.ya bız ne zaman hamıle kalcaz.ne zormus bebek sahıbı olmak.kımısı kolunu sallasa hamıle kalıyor.bız amuda kalkıyoruz yok yok yokkötükedihüsoalsanaalsanasmile
canım ben akıntıdan anlamıyorum ama bu testlere çok güvenmiştim. beklicem napıyım
sahiden ya ne zaman hamiş olucaz ya yiter yaa yiter
var canım bir sürü test aldım nettensempatiksalakcinni düzensizmi senin adetlerin canım o yüzden mi yumurtlaman değişiyo. Benim pek düzenli olduğu söylenemezCADIARZU
ya kızlar benım adetım cok duzenlıydı bebek denemeden once yani korunurken ve bekarkende oyleydı.3 aydır denıyoruz.ılk denemede 8 gun gecıktı.ama sonuc negatıftı tabı.ıkıncı ayımda dua ettım allahım hamıle degılsem hemen adet olayım dedım.25. gunumde yanı herzamankı gununde oldum .aslında hanı dıyorlar ya adetınden oncekı 14 gunu cıkar yumurtlama gununu bulursun dıye alakasız bence.ben gecen ay 12. gunde gordum cıft cızgıyı 13. gundede yumurtlamıs olsam 25. gunden cıkarırsam 12 gun oluyor 14 gun degıl.bu ay da 14 yada 15. gunde yumurtlarsam ve yıne 25. gun adet olursam o zamanda arada 10 yada 11 gun olcak.
canım benim, lütfen öyle söyleme. birbirimizden başka kimlere anlatacağız duygularımızı. kimse bizi birbirimizden daha iyi anlamaz.canım ben senden inan çok ümitliyim. çünkü bir ara hafif kanamam geldi demiştin, hatırlıyor musun? hala devamının gelmemiş olması onun yerleşmeye işaret etmesi açısından çok önemli. bence bir-iki gün sonra testi tekrarlayalım. idrar testi kimisinde derhal veriyor sonucu, kimisinde ise bir hafta 10 gün geçmesi gerekiyor. nolur moralini bozma, bak eğer bebek varsa onu da üzersin :)
nolur pozitif düşünelim canım. en azından testte kırmızıları yakaladık, demek ki yumurtlama oluyor çok şükür. senden güzel haberler almayı o kadar çok istiyorum ki canım benim. inşşşş en kısa zamanda buradan hamileyim diye haykırmak nasip olur.
ben şu an beklemedeyim canım. daha günüme 10 gün falan var. bizde şöyle bir şey olmuştu. 2. çizgi tam kızarmadan bir gün önce temasta bulunmuştuk. tam kızardığı gün yapmadık. ertesinde 2 gün üst üste yaptık. bilmiyorum acaba tam kızardığı gün de mi yapmalıydık. ama testin üstünde yumurtlamadan 24 saat sonra yazıyor. o da çok aklımı karıştırdı benim. işte öyle canım. şimdi biraz pişmanım keşke o gün de yapsaydık diye. ama hayırlısı Allahtan. O ol derse olacak, yoksa takla atsam faydası yok :)
amin canım benim, işte hep böyle pozitif düşünelim. Rabbim bence bizi gerçekten bir bebek istiyor muyuz diye sınıyor. tam anlamıyla hazır olduğumuzda da gönderecek bebeklerimizi. her şer gibi görünende bir hayır gizlidir. inş sabredersek sefasını uzun uzun süreceğiz :)
tatilde güzelce dinle kafanı canım, hatta mümkünse hiç aklına getirmemeye çalış. biz de hafta sonu bir kaçamak yaptık, 2 günlük kısa ama çok güzel bir tatil yaptık. inan çok iyi geliyor insana. doya doya keyfini çıkar canım tatilinin. döndüğünde de güzel haberlerinle beni sevindir inş :)
peki canım sen yerleşme kanamasıyla ilgili ne biliyorsun? ben araştırdım ama kafam karıştı. pekçok hamile bu kanamayı yaşadığını söylüyor. kimisi de şart değil diyor. ben de ov. dan beri bakıyorum ama böyle bir kanama mevcut değil henüz. henüz bunu beklemek için erken mi acaba? geçen perşembeydi benim ovulasyon.
aminnn canım benim. ben kendime şu an itibariyle söz veriyorum, kesinlikle stres yapmıycam. olursa olur, olmazsa Allahın takdiri. stres oldukça düzenim iyice bozuldu. 28 günlük peryodum 33 güne çıktı. bence ilahi takdire bırakalım, Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak inş. ve biz de bu kadar çok beklediğimiz için bebeklerimizin kıymetini daha iyi bilicez inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?