Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ya kızlar benım adetım cok duzenlıydı bebek denemeden once yani korunurken ve bekarkende oyleydı.3 aydır denıyoruz.ılk denemede 8 gun gecıktı.ama sonuc negatıftı tabı.ıkıncı ayımda dua ettım allahım hamıle degılsem hemen adet olayım dedım.25. gunumde yanı herzamankı gununde oldum .aslında hanı dıyorlar ya adetınden oncekı 14 gunu cıkar yumurtlama gununu bulursun dıye alakasız bence.ben gecen ay 12. gunde gordum cıft cızgıyı 13. gundede yumurtlamıs olsam 25. gunden cıkarırsam 12 gun oluyor 14 gun degıl.bu ay da 14 yada 15. gunde yumurtlarsam ve yıne 25. gun adet olursam o zamanda arada 10 yada 11 gun olcak.

bencede yumurtlama gününü kestiremiyorsun hele internet hesaplayıcılarına hiç güvenmicenbayanssulusmile

firstheaven benim adetlerim bazen 30 günde bir bazen 35 günde bir oluyorumm..o yüzden yumurtlama günlerim değişkenn...
elinde test varsa hergün yap...koyu çizgiyi inşallah yakalarsın allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnn

faran slm cnm nasılsın?koyularıda yakaldın inş gebelik testinde de çift çizgiyi görmek nasip olur.bnm yaptığım testten sonra moralim çok bozuldu cnm sanırım yumrutam çatlamadı yada ne biliim işte tutmadı buayda henüz reglim gelmedi ama ateşim düştü bu sabah yani yakındır gerçi şimdi tekrar ölçtüm yüksekti yine ama normalde regl olcaksam mutlaka düşük çıkıyo bnm anlıyorum hemen o gün olacağımı neyse hayırlı diyip beklemekten başka bişi yapamıyorum.en son 21.günümde çalışma olmuştu inşş o tutmuştur ve geç döllenme olmuştur testttede ondan çıkmıyordur diye dua ediyorum ama bebeğim yoksa regl olmak istiyorum.sabah sabah başını şişirdim kusura bakam canım yaa

güzel sözlerin güzel dileklerin için çok saol arkadaşım yaa inşşah dediğin gibi hamileyim diye yazarım müjde veririm size bunu öyle çok sitiyorumki ve senden de duymayı tabiii
günü kaçırmışmıyımdır die hiç düşünüp keşke deme çünkü zaten bi gün öncesinde çalışma olmuş ve içerde bekleyen spermler var inşş bu daha önemli çünkü yumurta ömrü daha kısa inşş tutmuştur cnm hem sonraki iki günü de değerlendirmişsin çok güzel bencee hiçç kafana takam cnm.bende tatile gidicem 3 günlüğüne bakalım dönüşte hala olmamışsam yaparım test yoksada doktor yolu buayda takip yaptırcam geçen ay sadece bi gün gittim buay çatlayana kadar devam hihoyyyt inşallah hayırlı sonuçlar alırız.dediğin gibi tatlım yaa kimseyle paylaşamadıklarımızı konuşup rahatlıyoruz burda Allahım gönlümüxzdekini hakkımızda hayırlı yleyip tez vakitte nasip eylesin inşşş

inşallah canım bende öyle düşünüyorum inanıyrumki bizim duaya ihtiyacımız var ve bebek düşüneli beri daha çok dua etmeye başladım budda ihtiyacımmış demekki Rabbim en hayırlı tez vakitte inş nasip etsin hepimize sneinde tatil çok ii oluş çok sevindim cnm evt bende düşünmicem inş fısatım olmıcak ama reglim gelirsede hayırıs diyip yola devam

aslında çok bişi bilmiyorum ttalım yaa kimisini regle bi hafa varken oluyo kimisini regl zamanında oluyo anlayamıyorum.benm genelde kahve lekelenmem olur reglimin 12 17.günleri arası doktor bana yumrutlama kanaması o demişti yani çatlamayı haber veriyomuş sanırım inş
ama buay bende ovulasyon testinde koyu çizgiyi gördükten 8 gün sonra kanam oldu koyu kahveydi ve bi gün sürdü geçti ama ogün çok sıkıntılı bi günde yani strestende olmuş olaiblir die düşündüm çünkü yerleşme kanaması olsaydı gebelik testindede çıkması gerekirdi epey vakit geçti die düşünüyorum o kanamadan 8 gün sonra test yaptım çünkü negatifti.sen hiç düşünme çünkü herkeste olcak die bişi yok bence sağlıklı birer hamiş olalım inşş sağlıklı evlatlarımız olsun cnmmmm

kessinlikle sters en büyük etken atmamız laızm evt bende söz veriyorum kendime inşş aklımdan bukadar tkmıcam dağıtıcam kafamı inşş.Rabibm ol derse olur zaten

farancımm ben çıkyıorum cnm yarın yola çıkıcaz hazırlanayım grşz inş geldiğimde hayırlı haberler verir ve alırım aeol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…