Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sagol canım bakıcaz artık.sızın ne kadar oldu amelıyat olalı.amelıyattan once ne kadar denemıstınız pekı.degerlerınız de fark oldumu amelıyattan sonra.ck beklemesek de gelse artık bebısımız

canım biz 1.5 yıllık evliyken eşm ameliyat oldu evlendiğimizden beride istiyoruz 4 yıl oldu 2 aşılama yaptık fakat olmadı ( ameliyat öncesi 15 milyon ameliyat sonrası 113 milyon oldu ama 2 yıl içinde 113 milyona çıktı evicap falan verdi E vitamini ameliyat sonrası 6 ay kullandı ben hala bekliyorum olmadı bebeğimiz inş tez zamanda gelirler
aşılama falanda denemicem artık bi sorun yok oluruna bırakcam....boshayallersmile

canlarım bizde korunduk ilk yıl sonra bebişimiz hemen olur sandık. eşim bağırsaklarından rahatsızdı, kullandığı ilaçlar vardı. buradaki doktorların hepsi bana yüklendi. klomen ilaçları verdiler, oda meğersem 3 ay kullanılıyomuş ben 5 ay içtim.bu sefer kist oluştu bunu da gidermek için doğum kontrol hapı verdiler.buradaki doktorlar eşimin sperm testine çok iyi sorun yok diyolardı. buarada halen bebeğimiz olmuyo. ben de meraklanmaya başladım. eşimin kullandığı ilaçları internetten araştırdım. gece gündüz o hastalığı araştırdım. kendi doktoru da ankarada ibh'da. araştırmalarıma göre kullandığı ilaçlar sperm sayısını ve kalitesini düşürüyor. yani o spermlerle bebek olmasına imkan yok.eşime nasıl ısrar ediyorum gel gidelim ankaraya gel gidelim yok burdaki doktorlar testime iyi dediler diyo gitmiyo. neyse sonradan kayınvaldem gideceksin dedi gittik kiiiii doktoru evet bu ilaçların böyle bir yan etkisi var değiştirecez ilaçlarını dedi.ama dedi bu ilaçşarın etkisi çok büyük 6 ay korunacaksınız dedi çünkü ilaçlar kuvvetli olduğu için çocukta sakatlık yapar dedi. haydeeeeee. doktorların bana verdikleri o hormon ilaçlarına mı yanıyım, o kadar vakit harcadığıma mı yanıyım çıldıracam. şimdi eşim kasımdan beri farklı bir ilaç kullanıyor bu ilaçlar da git gide spermlerini iyileştiriyor allahıma şükür testleri iyi çıktı. şimdi de ben 5ay doğum kontrol hapı kullandığım için mi olmuyo acaba diye kendimi teselli ediyorum.
Velhasıl kelam 2,5 yıldır bir bebiş için uğraşıyoruz, allahıma dualar ediyoruz. elbette o yoktan var eder ama kullar sabırsız işte. ohhh içimi döktüm rahatladım yaa :)

hazelcim buarada adetlerim 29-30 günde bir oluyor.

kızlar bişey sormak istiyorum bende bu testleri anlamadım hiç tüp bebek tedavisi gördüm transferim yapıldı şuan6.günüm bugün meraktan şu ovulasyon testlerinden evde vardı bi yapayım dedim tek çizgi beklerken yine çift çizgi çıktı nasıl iş bu yumurtalar toplandı çatladı testmi bozuk acaba yoksa adetmi olcam yardım edermisiniz

sinemcım umutlandrmak ıstemıyorum ama bugunde bı arkadas yazmıs tup bebek yaptrdım 9. gunumde ovulasyon testım pozıtıftı ve hamıleyım dıye.belkı senınde oyledır.sen varsa testın yap yıne 9 yada 10. gununde de pozıtıfse hamıle olma ıhtımalın yuksek dıye dusunuyorum ama bazılarında bu olay tutmuyorda senın tup bebek oldugu ıcın sansın daha yuksek.hayırlısı.bızı de haberdar et olurmu.ınsallah hamıesındr

ah canım sende cok cekmıssın.rabbım ısteyen herkese versın tez zamanda.bende yenı anladım cok zormus cok

cnm cevabın için çok tşk ederim inşallah öyledir testim var evde ozaman ben hergün deneyim silik falan değil test baya belli ilk kırmızıya yakın renkte inşallah dediğin gibidir yani yumurtlama ihtimali sıfır oyüzden ya hamilelik yada test bozuk bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah dediğin gibi olur

helloooooo kızlar nasılsınız bugünnnn içim kıpır kıpır ama hava yağmurlu, işten de 4 gün izin aldım ama evden çıkamıyorum ki sağnak yağış hep, rüyamda ovulasyon testim çift çıkıyodu hadi inşallah, artık rüya anlayışım da değişti :) mucuk mucuk siziiiii

kızlar ben adetim bittikten sonra ateş ölçümüne başlamıştım. 36.5 civarıydı. yumurtlamaya yakın 36.1'e kadar düştü. sonra bi ara ölçmeyi bıraktım. son iki gündür 36.8. beklemediğim adetime bir hafta kaldı. bu değerleri yorumlayabilir miyiz?

canım yaa ben de evdeyim ama canım sıkılıyo evde çalışmak gibisi yokmuş. benim cumartesi pazar da tatil normalde iyi yani.

demek haftada bir anne oluyosun sen :CüvCüv: valla o da iyimiş, inşallah gerçek olacak bi gün merak etme laelaelaelaelae

bunu sormuştum şimdi yine yaptım silik çizgi var yine ama dünkü daha koyuydu bu sabah ilk idrarımla yaptım ondanmı acaba dün öğlende falan yapmıştım

cnm tşk ederim cevabın için ama ovulasyon testi yaptım ben gebelik testi değil onu merak ediyorum nie çift çizgi çıkıyor die inşallah dediğin gibi ikizlerim duruyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…