Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

denıyoruz canım kecıboynuzu kürü,pekmezi,bal-polen-arısutu-zencefıllı bal-ginseng bakalım ınsallah fayda eder.

inşallah ama yarar mutlaka.değerler çokmu düşük?eğer çok düşük değilse bu şekilde bile hamile kalabilirsin.kalan çok kişi var.bu ovulasyon testini bende geçen ay keşfettim çok güzel bişey en azından ne zaman çatladığını çatlayıp çatlamadığını öğreniyosun.işin şansa kalmıyo.

selam kızlar bişi sormak istiyorum ben 2 kez aşılama yaptırdım fakat olmadı bu ay adet gördüm yine adetlerim düzenli hiçbir sorunumuz yok eşiminde benim de ama 4 yıldır bebeğimiz olmuyor aşılamaylada olmadı bu ay bütün ümitlerim yıkılmışken bu ovülasyon testini gördüm burda acaba denesemmi diyorum yani bi faydası olurmu genelde adetin 15. günü falan yumurtluyorum ama kararsız kaldım bi fikir verirmisiniz alırsamda hangi marka daha ii ?? bilmiyorumkismile

canım cok dusuk degıl.degerler normalın ustunde ama hareket normalın bıraz altında.% 50 olmalıymıs bızım % 40 .dıgerlerı normal.ama varıkosel var.zaten o harekete etkı edıyormus.dr. % 70 sansınız var dedı. varıkosel amelıyatı olmadanda hamıle kalırsın dedı.ama bıraz uzun suruyormus.bızım zaten bu ay 3. denememız.belkı problem olmasaydı bıkac ay ıcınde kalırdım.benım ov. testını ıkıncı kullanısım bu ay

elfkaya bence dene .her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor.ben gecen ay 13. gunde yumurtladım.bu ay 15 yada 16. gunde yumurtlıycam heralde.

canım bırde preseed dıye bıısı duydunmu.spermlerın rahımde uzun sure kalmasını saglıyormus.kullananları okudum 2-3 ayda hamıle kalmıslar.ben ılerıkı aylarda alıp kullanmayı dusunuyorum

bu arada spermler rahımde ne kadar süre canlı kalabılıyor.

canım bence hiç bunu sorun etme.hiçde kötü değil.keçiboynuzuyla emin ol hareket %90 bile olur.daha senin için çok erken mutlaka olur.ama sen en azından ovulasyon testini kullanmaya devam etki işini şansa bırakma en azından çatladığı zamanı bilerek yaparsın.benim arkadaşım keçiboynuzu kürüne başladıktan 2 ay sonra hamile kaldı.sende bi problem yoksa kalırsın 1-2 aya kadar.

canımbenım hormon testlerım normal cıktı.adetım duzenlı.kist falanda yok.bır rahım fılmı cektrmek kaldı.o da ıyı cıkarsa bakıcaz artık.en azından kafam bıraz rahatlar.neden olmuyor dıye yedım kendımı

oda temiz çıkar inşallah.daha çok erken senin için bak ben 5 senedir uğraşıyorum.benim gibi olsan demek kafayı yerdin.5 senedir çekmediğim kalmadı.şimdi ovulasyon testiyle deniyorum.benim hormonlarımda biraz bozuk.şeker ilacı kullanıyorum işte biraz düzeldi.bakalım hayırlısı.

canım ılacla duzelıyor dıye bılıyorum hormonlar.sız gec mı farkettınız hormonlarda sorun oldugunu.duzelır canım hormonlar.

canım galiba eşinde varikosel var yanlış anlamadıysam benim eşimdede vardı öğrenince hemen ameliyat oldu sadece sol tarafında vardı ameliyat öncesi 15 milyon olan spermler ameliyattan 1-2 yıl sonra 113 milyon oldu dr bizede olur ama geç olur dedi bizde beklememk için ameliyatı kabul ettik
dediğin preseed diye şeyi hiç duymadım bilmiyorumkismile spermlerde sanırım 2- 3 gün kadın rahminde yaşıyor bildiğim kadarıyla
o dediğin şeyide araştırcam bende bi bakimbilmiyorumkismile

canım ılacla duzelıyor dıye bılıyorum hormonlar.sız gec mı farkettınız hormonlarda sorun oldugunu.duzelır canım hormonlar.

hormonlar için evet bu sene öğrendik ve ilaç kullanıyorum adetim falan düzeldi bakalım 2 aydırda ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.bu ay 13.gün yumurtladım son 8 gün sayıyorum bakalım nolacak.

Ben de bu aralar yumurtlama dönemlerindeim!Çalışmaları yapıoruz.Bakalım nolucak 1 haziran adetim.Olcak mı bakalım!Haberdar et bizi güzel haberlerinden..

Ben de bu aralar yumurtlama dönemlerindeim!Çalışmaları yapıoruz.Bakalım nolucak 1 haziran adetim.Olcak mı bakalım!Haberdar et bizi güzel haberlerinden..

ederim tabi etmezmiyim.sende ovulasyon testimi kullanıyosun.normalde yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra gebelik testinde çıkıyo biliyosun dimi.hatta 12.gün öğrenenlerde çoğunlukta.yani yumurtanın çatladığı dönemi biliyorsan adetini beklemene gerek yok.bende normalde 1 mayısta adet oldum.ama 27 mayısta öğrenicem inşallah ne olup bittiğini.13.gün yumurtladım da ben.

Ben ovulasyon testi yapmadım.Adetlerim düzenli.Tahmini yumurtlama zamanında önce ve sonra da gün aşıırı çalışşma var.Bir kere yapmıştım testen.Beklediğim zamanlarda çift çizgiyi 2 gün üst üstte gördüm.Sonra silikleşti.Sonra yapma gereği duymadım.Martta başladık çalışmaya.Bebek için!Nisanda yumurtlama zamanında eşim yoktu.Kaçırmış olabilirirz o zaman.Mayıs olmazsa hazirana bakıca.Ama hazirandaki adet döngümde tekrar ovulasyon testi yapıcam.Gecikmeden başladığımız ilk denemelerde tutturmak istiyoruz!1 yıl diyorlar ,inşallah daha erken mayıs ya da haziran gebe kalırım.Olmasa da geç deil ama sabırsızlanıo insan.Allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin inşallah..

Elfkaya evet canım varıkosel var.bızım suan sperm 1ccde 26 mılyon toplamda 91 mılyon cıktı.morfolojı % 75 cıktı hareket % 40 cıktı toplamda.ama ben dahada dusmesınden korkuyorum.bakalım 1 ay sonra nasıl cıkcak yaz tatılınde olur amelıyat o zaman. Eşin nerde amelıyat oldu canım.amelıyat parasıda ck pahalı ıyı bır dr. Da amelıyat.bız ınternette arastrdık.ısın ehlı bır dr. A yaptrmazsanız ve mıkrocerrahıyle yaptrmazsanız varıkosel tekrarlar dıyordu.teoman cem kadıoglu dıye capada bır dr. Varmıs.varıkoselde mıkrocerrahıyı o getrmsı mı oyle bısıler okuduk.ona bayagı guvendık amelıyat konusunda.yaptrrsak ona yaptralım dedık ama 4000 tl cokta pahalı.offf hic gerek kalmadan gelse bebısım yaa keske

kızlarrrrr allah rahatlık versin herkese
tatlı üyalar ballı şekerli, içinde bi canı daha olanlara ballı kaymaklı rüyalar olsun
allahım gecenin bu saatinde de kalpten sana ettiğimiz dualarımızı kabul et

canım preseed dıye topık varya.orda bayagı memnun kalan var.denemekten bısı olmaz.belkı yaralı olur.evet kuruluk yasyanlar ıcın ama onun bı ozellıgı de spermlerın hareketını sagalamak yanı ılerlemsını saglamak ve rahımde daha uzun sure kalmasını saglamakmıs.bende gecen gun duydum burdan.ne duyarsak denıyoruz.bakalım.

elfkayacım burda gebelık bolumunde preseed ıle ılgılı bı topık var.bılgı edınebılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…