- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.761
denıyoruz canım kecıboynuzu kürü,pekmezi,bal-polen-arısutu-zencefıllı bal-ginseng bakalım ınsallah fayda eder.
inşallah ama yarar mutlaka.değerler çokmu düşük?eğer çok düşük değilse bu şekilde bile hamile kalabilirsin.kalan çok kişi var.bu ovulasyon testini bende geçen ay keşfettim çok güzel bişey en azından ne zaman çatladığını çatlayıp çatlamadığını öğreniyosun.işin şansa kalmıyo.
canım cok dusuk degıl.degerler normalın ustunde ama hareket normalın bıraz altında.% 50 olmalıymıs bızım % 40 .dıgerlerı normal.ama varıkosel var.zaten o harekete etkı edıyormus.dr. % 70 sansınız var dedı. varıkosel amelıyatı olmadanda hamıle kalırsın dedı.ama bıraz uzun suruyormus.bızım zaten bu ay 3. denememız.belkı problem olmasaydı bıkac ay ıcınde kalırdım.benım ov. testını ıkıncı kullanısım bu ay
canımbenım hormon testlerım normal cıktı.adetım duzenlı.kist falanda yok.bır rahım fılmı cektrmek kaldı.o da ıyı cıkarsa bakıcaz artık.en azından kafam bıraz rahatlar.neden olmuyor dıye yedım kendımı
elfkaya bence dene .her ay aynı zamanda yumurtlama olmuyor.ben gecen ay 13. gunde yumurtladım.bu ay 15 yada 16. gunde yumurtlıycam heralde.
canım bırde preseed dıye bıısı duydunmu.spermlerın rahımde uzun sure kalmasını saglıyormus.kullananları okudum 2-3 ayda hamıle kalmıslar.ben ılerıkı aylarda alıp kullanmayı dusunuyorum
bu arada spermler rahımde ne kadar süre canlı kalabılıyor.
canım ılacla duzelıyor dıye bılıyorum hormonlar.sız gec mı farkettınız hormonlarda sorun oldugunu.duzelır canım hormonlar.
hormonlar için evet bu sene öğrendik ve ilaç kullanıyorum adetim falan düzeldi bakalım 2 aydırda ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum.bu ay 13.gün yumurtladım son 8 gün sayıyorum bakalım nolacak.
Ben de bu aralar yumurtlama dönemlerindeim!Çalışmaları yapıoruz.Bakalım nolucak 1 haziran adetim.Olcak mı bakalım!Haberdar et bizi güzel haberlerinden..
ederim tabi etmezmiyim.sende ovulasyon testimi kullanıyosun.normalde yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra gebelik testinde çıkıyo biliyosun dimi.hatta 12.gün öğrenenlerde çoğunlukta.yani yumurtanın çatladığı dönemi biliyorsan adetini beklemene gerek yok.bende normalde 1 mayısta adet oldum.ama 27 mayısta öğrenicem inşallah ne olup bittiğini.13.gün yumurtladım da ben.
Ben de adetime yakın gebelik testi yapmayı düşünüorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?