Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

ovulasyon testi gebelik varsa pozitif çıkıyor test ettim kızlar gerçi ben tüp bebekle hamiş oldum ama bilginiz olsun transferden sonra 9. gün pozitif çıktı ovulasyon testi ve hala elimde kalanları arada yapıyorum pozitif hep :)

farancım goguslerde şişme dolgunluk falanda varmı.bırde kasıklarda mink batmalar oluyormus.bunlarda varmı.senınkıler bıraz hamılelık belırtılerıne benzıyor.inşallah hamilesindir canım

canım herkeste tutmuyor.burda bazı arkadaslarda cıft cızgı cıktı ama hamılelık yoktu.ama bazılarında cıft cıkmıs ve hamıleydı.canım sen neden tup bebek yaptrdın ve nerde yaptrdın.zor bır surec mı.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.bıze de dua et ne olur

farancım inşallah hamişsindir yaaaa bilemiyorum en erken gebelik belirtisi ne zaman çıkar ki CADIARZU

kızlar az evvel kanal d de doktorum programını izliyordum, oradaki doktor bebeğin cinsiyetini tahmin etmek isterseniz babanın ailesine bakın dedi. Annenin bu konuda hiç bir katkısı olmadığı için. Babanın ailesinde erkek çoksa erkek kız çoksa kız çocuk oluyormuş. Araştırılmış bu.

farancım hiç koyu çizgiyi görmediğimi bi doktora sordum (doktor sitesinde, öneriririm, birebir doktora soru soruyosun) o da bu ay yumurtlamamış olabilirsin dedi iyimi? Bu ay da benden pas demek ki, :gitme: off off

bu arada sana da o siteyi tavsiye ederim. Doktorlar hemen yanıtlayamıyo ama yanıtlıyolar. Bir sürü doktor var prof dan opr. e kadar

teşekkürler canım bide ona bakayım yapmadığımız bişi kalmadı zaten bide onu deneyek nolcek boshayallersmile

canım varikosel olduğunda zaten sperm sayısı zaman geçtikçe düşüyor bizde o yüzden hemen yaptırdık iyikide yaptırmısız dr demişti bize olur ama geç olur ve şansınız düşer diye biz devlet hastanesinde yaptırdık ücretsiz ssk yla ve mikrocerrah falan deildi galiba normal bi ameliyat zaten sabah ameliyat oldu akşam üstü çıktık yürüyerek gayet kolay bi ameliyat bana sorarsan o kadar para harcamaya gerek yok çok basit bişi bu ama yinede sen bilirsin kafana nasıl yatarsa öle yap istersen bi devlet hastanesinede sorun derim

sagol canım bakıcaz artık.sızın ne kadar oldu amelıyat olalı.amelıyattan once ne kadar denemıstınız pekı.degerlerınız de fark oldumu amelıyattan sonra.ck beklemesek de gelse artık bebısımız

kızlar bi ay yumurtlayıp bi ay yumurtlamama gibi bişey olabilir mi yaaa

canım bugun kacıncı gunun.bak ben gecen ay 12. gunde gordum cıft cızgıyı bu ay 14. gunde gordum ve bugun 15. gunum.halada yumurtlamadıgımı dusunuyorum.hıssedıyorum cnku.bugun yıne test yapcam bakalım cızgı nasıl cıkcak.yanı bugunde ıkı cızgı cıkarsa 16. yada 17. gun bıle yumurtlayabılırım bu ay.ve ben normalde 25 gunde en gec 27 gunde adet olurum.ben bu kadar erken adet olupta 16. -17. gunde yumurtluyorsam senın adet sıklusunu bılmıyorum ama senınde daha gec olabılır yumurtlaman.elınde testın varsa devam et yapmaya.en azından aklında soru ısaretı kalmaz.ben dun gordum ama hala yapıyorum sılık cızgıyı gorene kadarda yapcam.
bayanlarda yılda 1-2 kez yumurtlama olmayabılıyormus.normalmıs bu.belkıde bu ay o ay tabı onuda bılemeyız canım hayırlısı artık.ınsallah en kısa zamanada gorursun cıft cızgıyı.

bu arada ben gecen ay ılk defa ıncır yedım ac karnına aklıma geldıkce gunde 2-3 tane falan.ve gecen ay yapıskan akıntımı gordum hemde 8. gunumde basladı.12. gunumde dedıgım gıbı cıft cızgıyı gordum.ama bu ay yemedım ve gecıktı yumurtlamam.bılmıyorum belkı ıncırın etkısıdır belkıde degılır.bunuda belırtıyım dedım

ah canım onu bende tam olarak bılmıyorum ıste.herhalde gostergsıdır.sonucta hıc cıft cızgı gormedım dıyende varya.bız gorunce heralde yumurtluyoruzdur.gecen ay gordum cıft cızgıyı .sonra adet oldum olmadı bebıs.dr.a gıttım adetımın 3. gunu hrmon tahlılı yaptrdım.ultrasonla baktı karnımdan kist falan yok dedi.yumurta catlamasa kiste dönüşmezmi.eger catlamadıgında kiste donusuyorsa ve kist yoksa catlamıstr dıye dusunuyorum.bence bu soruyu bır bılene sormak lazım.inşallah catlıyordur.senın kacıncı denemen

ya bende onu anlayamıyorum.benım bı arkadasımın bır oglu vardı ve o yıl tayın ıstemeyı dusunuyorlardı.bırgece dogum kontrol hapı almayı unutmus ve hamıle kaldı.oyuzden tayınde ısteyemedıler.sımdı ıkı oglu var.hemde dunya tatlısı.bayılıyrum ona.cok seker.hep dıyorum banada boyle cana yakın bı evlat versın.ve tabı en basta saglıklı bır evlat dıye.bızde 3 yıl korunduk.ama hapla degıl.esım korundu.oyuzden korunmayı bırakınca hemen olur sandık.bılsem hıc korunmazdım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…