- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.781
ovulasyon testi gebelik varsa pozitif çıkıyor test ettim kızlar gerçi ben tüp bebekle hamiş oldum ama bilginiz olsun transferden sonra 9. gün pozitif çıktı ovulasyon testi ve hala elimde kalanları arada yapıyorum pozitif hep :)
canım preseed dıye topık varya.orda bayagı memnun kalan var.denemekten bısı olmaz.belkı yaralı olur.evet kuruluk yasyanlar ıcın ama onun bı ozellıgı de spermlerın hareketını sagalamak yanı ılerlemsını saglamak ve rahımde daha uzun sure kalmasını saglamakmıs.bende gecen gun duydum burdan.ne duyarsak denıyoruz.bakalım.
elfkayacım burda gebelık bolumunde preseed ıle ılgılı bı topık var.bılgı edınebılırsın.
Elfkaya evet canım varıkosel var.bızım suan sperm 1ccde 26 mılyon toplamda 91 mılyon cıktı.morfolojı % 75 cıktı hareket % 40 cıktı toplamda.ama ben dahada dusmesınden korkuyorum.bakalım 1 ay sonra nasıl cıkcak yaz tatılınde olur amelıyat o zaman. Eşin nerde amelıyat oldu canım.amelıyat parasıda ck pahalı ıyı bır dr. Da amelıyat.bız ınternette arastrdık.ısın ehlı bır dr. A yaptrmazsanız ve mıkrocerrahıyle yaptrmazsanız varıkosel tekrarlar dıyordu.teoman cem kadıoglu dıye capada bır dr. Varmıs.varıkoselde mıkrocerrahıyı o getrmsı mı oyle bısıler okuduk.ona bayagı guvendık amelıyat konusunda.yaptrrsak ona yaptralım dedık ama 4000 tl cokta pahalı.offf hic gerek kalmadan gelse bebısım yaa keske
canım varikosel olduğunda zaten sperm sayısı zaman geçtikçe düşüyor bizde o yüzden hemen yaptırdık iyikide yaptırmısız dr demişti bize olur ama geç olur ve şansınız düşer diye biz devlet hastanesinde yaptırdık ücretsiz ssk yla ve mikrocerrah falan deildi galiba normal bi ameliyat zaten sabah ameliyat oldu akşam üstü çıktık yürüyerek gayet kolay bi ameliyat bana sorarsan o kadar para harcamaya gerek yok çok basit bişi bu ama yinede sen bilirsin kafana nasıl yatarsa öle yap istersen bi devlet hastanesinede sorun derim
kızlar bi ay yumurtlayıp bi ay yumurtlamama gibi bişey olabilir mi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?