- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.861
canım benim, ben adetin 3. günü itibariyle ölçmeye başladım, her gün bir kağıda not düştüm. sabah tam olarak aynı saatte (6:50) yaptım ben. yataktan kalkmadan hemen ölçüyorum. benim termometrem braun kulak içinden ölçeni. ilk başlarda 36.5 civarındaydı. yumurtlama öncesi 36.1'e kadar düştü. bu düşüş yumurtlamanın çok yakın olduğuna işaret ediyor. ov. testleri ile de teyit ediyoruz zaten, çift dikiş oluyor :)
sonra bir süre bıraktım ölçmeyi ihmalkarlık işte. son 4-5 gündür 37 ve üzeri çıkıyor. hiç altına düşmedi. adet öncesi düşmesi gerekiyor ama kaç gün önce düşüş başlar bilmiorum açıkçası. senin bir fikrin var mı canım?
kızlar merhaba, hala hiçbirimizden mutlu haber yok mu?
benim kasıklarımdaki ağrılar devam ediyor. ama ara ara sanki adet sancısına benzer ağrılarım da oluyor. günüm de yaklaştı. 5 gün falan var. ateş ölçümü de yapıyorum. henüz 37'nin altına düşmedi. yumurtlamadan önce 36.5 civarındaydı.
kafam çok karışıııık..
ya ben hiç anlamıyorum kızlar. benim görümcem 2. çocuk istiyorum dedi ve pat diye hamile kaldı. millet mi çok üretken biz mi çok pimpirikliyiz? zaten canım sıkılıyor, zırt pırt diyorlar siz hala istemiyor musunuz. sanki üstlerine vazifeymiş gibi. of offff
ben adetimin 3. günü başladım canım. ov. testinde 2. çzigi belirginleşmeye başlayınca bıraktım. aynısını adaçayı için de yaptım. sabah ve akşam yarımşar bardak içtim.
bence yumurtlamada çok büyük etkisi var. çünkü yumurtlama zamanı adet ağrısı gibi ağrılar hissettim. kasıklarımda kramplar vardı. daha önce hiç böyle hissetmemiştim. ve ov. testimde kırmızı çizgi çok düzenli bir şekilde belirdi. inş Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz canım.
ben bir de şunu fark ettim afedersin birkaç gündür sarımtrak bir akıntı var. normalde renksiz olurdu, şimdi ise sarımtrak. enfeksiyon olmasına ihtimal vermiyorum. acaba neye işaret ki bu?
çok doğru söylüyorsun canım, ben de kendimi ümitlendirmek istemiyorum hep sonu hüsran oluyorama bir yandan da aklım hep belirtilerde
kızlar merhaba....öncelikle Allah hepimize tez zamanda bebişlerimize hamile kalmayı nasip etsin dileyerek soruma geçiyim..
benim adet düzensizliğim var bu yüzden ovulasyon günlerimi hesaplayamıyorum ovulasyon testlerini merak ediyorum
gerçekten işe yarıyormu ,
hangi tip (idrar ,tükürük)testi önerirsiniz ve markası?
topik çok uzun olduğu için sayfaları tek tek okuyamadım ve sormak istedim arkadaşlar....
viyoleciğim, bizler strip şeklinde olanları kullandık. benimkisi core marka. CE belgeliydi. gittigidiyordan aldım. 20 tanesi 20 lira+gebelik testi hediyeli. bu testler sayesinde yumurtlama zamanını kaçırmıyorsun. her kişi her ay farklı zamanlarda yumurtladığı için normalde tahmin etmek çok zor. ben tavsiye ederim. dijital olanlar oldukça pahalı. ben deneme amaçlı ucuzlarında almıştım ve memnun kaldım canım
canım evet idrara batırıyorsun, o şekilde belli oluyor. birbirine eşit koyuluktaki iki çift çizgi pozitif sonuç demek. ikinci çizgi silik de olsa negatif. yani gebelik testinden bu şekilde ayrılıyor. ben yumurtlama tarihimle ilgili hiçbir fikre sahip olmadığım için adetim biter bitmez başladım. 18. ve 19. günlerde çift çizgiyi gördüm. sonrasında bıraktım. 3-4 gün önce bi denemek için yaptım tekrar, 2. çizgi silik çıktı. şimdi adetime 5 gün kaldı. inş hiç gelmez ve bebeğime kavuşurum.
amin canım, ağzın bal yesin :)teşekkür ederim faran bende bir alıp deniyim bakalım....inşallah gelmezde bebişine kavuşursun canım.....
nurberracım, doktorda yumurta takibi nasıl yapılıyor? ultrasonla mı yoksa vajinal muayene ile mi?
şunu çok merak ediyorum, hani benim mesela ov. testinde yumurtladığım ortaya çıktı ya 2 çift çizgi ile. ondan sonra çatlama gerçekleşmiş midir kesin? yani her oluşan yumurta çatlar mı? yoksa o şekilde kalması ihtimal dahilinde mi? ben doktora gittiğimde hiç kist yok, rahim çok temiz demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?