Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

saol cnm anlattıkların için
bende ölçtüm buay ama çok kararlı gitmedim yani ihmal ettimarada ama benim ateş sabahları 7 7.30 gibi kalkmadan ölçüyodum ve 36.7 36.8 arası değişiyodu reglime bi hafta kalaya kadarölçtüm hepböyleydi en son tatile gitmeden önce sabah ölçtüm 36.5e düştü anlamıştım zaten ama işte kabullenmek istemedim bide buay reglim 4 gün gecikti bnm sanırım hava değişimi falanda etkiledi.önceki aylarda da denemişimdir hep ateşim regl günümde düştü ben yumurtlama günü tahmini için kullanmak istiyorum doktorada gidicem yine pes etmek yok olucak bi gün inş sonrasında keşke gitseydim sdemek istemiyorum reglimin 12.günü görüncem amabu kez çatlamayıda takip etmesini isticem ovulasyon testim<yok zaten kullnamak istemiyorum daha yanıltıcı oluyo bana göre tatlım herşeyin hayırlısı inşşş

farancım naber nasılsın bugün bayanssulusmile malesef mutlu haber veren yok bugün de belki haftaya biz veririz ne dersin??laelaelaelaelae benim de senin gibi belim kasıklarım karnımın altı ağrıyo su torbasıyla oturuyorum ve aşırı gaz (çıkamayan tabilülülülülülü) hiç ateşimi ölçmedim ben. haftaya adet günüm hayırlısı ama adet öncesi böyle ağrılarım olmuyodu, üşüttüm herhalde bilemiorum, hamillelik belirtisi değil tabi bence boshayallersmile

uff sorma canım yaa işte zaten insanı en çok etkileyen o sorular oluyo bizimkiler sormuyolar ama beklediklerine eminim sonuçta illa bekleniyo o değil hiç alakasız insanların sorması sinirimi bozuyo ama napalım işte imtihan demkki böle.geçebilirz ve bebellerimize kavuşuruz inşallah bizlerde.
firsheaven ve senden güzel haberller ekliyorum cnm hadi hayırlısı olsun buarada sen incir kürünü nekadar uygulamıştın kaç gün yani tatlım

cnm ya bence hamişsin senn ne güzel belirtilerin var gerçi ben artık belirti falan inanmıyorum buay sol gögsüm öyle sızladıki çok değişikti ve okadar umutlandımki o ağrıdan sonra ama akıntı çok büyük haberci die biliyorum yani inşş ondandır cnm inşş yakında güzel haberlerini alıcazzz

çok doğru söylüyorsun canım, ben de kendimi ümitlendirmek istemiyorum hep sonu hüsran oluyor ama bir yandan da aklım hep belirtilerde

seni okadar ii anlıyorumki cnm yaa olsun belirilerin cidden çok benziyo hamillik belirtilerine yanii bilmiyorum ama bana ölee geliyoo farancımm inşş olcak buayy hüsrana uğramıcaksın tatlım
haberdar et mutlaka olurmu bide sen kaç aydır bekliyodun sanırım çok olmamıştı daha değilmi cnm o yüzden olmasada hiç sıkma canını inşş buay gelicekk

kızlar merhaba....öncelikle Allah hepimize tez zamanda bebişlerimize hamile kalmayı nasip etsin dileyerek soruma geçiyim..
benim adet düzensizliğim var bu yüzden ovulasyon günlerimi hesaplayamıyorum ovulasyon testlerini merak ediyorum
gerçekten işe yarıyormu ,
hangi tip (idrar ,tükürük)testi önerirsiniz ve markası?
topik çok uzun olduğu için sayfaları tek tek okuyamadım ve sormak istedim arkadaşlar....

cnm slm öncelikle güzel dilerklerin için duan için AMİNN diyorum
bende kullandım buay ama iki kez pozitif görsdüm cnm yaa o yüzden buay kullamıcam yani kafamı karıştırıyo bnm
bnmde reglim düzensiz o yüzden buay yine doktora gidip takip ettirebilirim die düşünüyorum.bilmiyorum yaa ama cidden zorlu bi süreç kullannalar hep memnnular cnm bence sende bi al dene gününü bilirsin en azından ben çubuk test kullnamıştım cnm idrarda ölçen

sanırım idrarla olan senin dediğin değilmi farancım....peki adetten sonra nezaman başlıyorsun kullanmaya ? bunlar kullan at şeklinde dimi? diğer adetine kadarmı kullanıyorsun ? kusura bakma çok soru soruyorum ama bu konuda hiçbir bilgim yokbilmiyorumkismile

teşekkür ederim faran bende bir alıp deniyim bakalım....inşallah gelmezde bebişine kavuşursun canım.....

cnm bende işte onu bilemiyorum yani bana kalırsa o testler sadece yumurta belli büyüklüğe gelince poizitif gösteriyo ama yumurtanın çatlamamış olma ihtimali var die düşünüyorum diğer türlü olsa ilk aydan bile tutabilirdi.buarada doktorda takip vajinal muayene ile malesef cnm ama çatlam olayını anlamk içinprogesteron testi yapılıyo kanda bende buay onları yaptırıcam nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…