- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.881
canım sen hangi yakadasın? ve hangi hastaneye gidiyorsun?
ben avrupa yakasında pekçok özel hastaneye gittim ama hiçbirinden memnun kalmadım. çok ilgisizler
nurberracım, doktorda yumurta takibi nasıl yapılıyor? ultrasonla mı yoksa vajinal muayene ile mi?
şunu çok merak ediyorum, hani benim mesela ov. testinde yumurtladığım ortaya çıktı ya 2 çift çizgi ile. ondan sonra çatlama gerçekleşmiş midir kesin? yani her oluşan yumurta çatlar mı? yoksa o şekilde kalması ihtimal dahilinde mi? ben doktora gittiğimde hiç kist yok, rahim çok temiz demişti.
peki canım, ne kadarlık bir gecikmeden bahsediyoruz? benim son üç aydır birkaç günlük gecikmelerim oluyor. bunları mı kastediyoruz?
ayy canım benim sakın gitme oraya. ben tüm kadın doğum personeli bayan diye 3-4 kez gittim oraya. ama her seferinde hayal kırıklığı ile ayrıldım. o kadar ilgisizler ki. sanki parayla değil de hayrına veriyorlar hizmeti. hele bir keresinde öyle bir doktora rast geldim ki. kadın niye geldin der gibi davrandı bana. hiçbir şikayetimi ciddiye almadı. ve sürekli laf soktu. sanki azarlanmaya gittim ben oraya
yok canımmm ne 1 günü 1 günlük gecikme herkeste olur, 4-5 gün gecikiyor çatlamazsa
canlarım ben çıkıyorum. dualarım her daim sizinle. nolur sizler de bana dua edin, hepinizi kardeşim gibi görüyorum :) hoşçakalııınnn..
canım benim :)
insan nasıl havaya giriyor değil mi? hayal etmesi bile güzel. inş en tez zamanda birbirimizden hayırlı haberler alırız..
canım ben de her adet olduktan sonra kendime söz veriyorum, bu ay kesinlikle stres yapmayacağım diye, ama ne zaman ki yeni adet tarihi yaklaşıyor, tüm sözlerimi unutuyorum
o kadar çok istiyorum ki bir bebeğimin olmasını. bu ay yumurtlamadan sonra çok belim ağrıdı, hala da ara ara ağrıyor. ama bazen de adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. kafam karmakarışıııık.
canım ov. testinde çift çizgiyi 18. gün gördüm. 12 mayıs idi. o günden bu yana 12 gün geçti. 4-5 gün önce bir kez denedim, silik çizgi çıktı. sonra da denemeye cesaret edemedim. sence denesem mi bu akşam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?