Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım sen hangi yakadasın? ve hangi hastaneye gidiyorsun?
ben avrupa yakasında pekçok özel hastaneye gittim ama hiçbirinden memnun kalmadım. çok ilgisizler

canım istanbulluyum ama orda değilim ben gittiğimde avrupa yakasında bi doktora gidicem ama ne yapıcam bilmiyorum eğer seninde tavsiye edebileceğin varsa çok sevinirm bana nisa hastanesini ii diyolar ama bilmiyorum inanki

farancım yumurtlasanda yumurta çatlamayabilir, çatlamadığı zaman da adetin gecikir, ben klomen kullandığım zamanklarda ilk ay doktor yumurtlamışsın yarın ve öbür gün ilişki dedi fakat daha sonra adetim gecikti gittim yumurtan çatlamamış kist olmuş dedi. Yani sözün kısası yumurtlarsın ama çatlamayabilir, çatlamazsa adetin gecikir ve kist oluşur.
Artık bu konuda uzmanlaştım çünkü 2.5 yıldır uğraşıyorum hamiş olayım diye.

canlarım ben çıkıyorum. dualarım her daim sizinle. nolur sizler de bana dua edin, hepinizi kardeşim gibi görüyorum :) hoşçakalııınnn..

cnm sölediğin ii oldu ya saol bi arkadaş daha demişti kötü die ama ii olarakta duydum neyse bende gitmrm ozamn aman yaa hepsi bi çeşit bu doktorların ilgi sitiyorum ben yaaa biraz araştırsınlar istiyorumçok mu şey istiyoruz ki Allah iilerle karşılaştırsın cnm memnun kaldığın olursa lüften banada söle olurmu cnm

yok canımmm ne 1 günü 1 günlük gecikme herkeste olur, 4-5 gün gecikiyor çatlamazsa

slm cnm ya yazdıklarını okudumda benm 12.günü doktor kontrolüm vardı gittim doktor yumruta çatlamak üzere demişti ve gönderdi bidahada çasğırmadı vee ben 36.günümde regl oldum sanırım bnm o yumurta çatlamadı çok sinir oldum buay düzenli takip isticem bakalım nolcak.başlarından hemen yolluyolar bi araştırmıyolar üzel güzel uff valla sıkıldım yaa hayırlısıyla kavuşlalm inş bizlerde bebbeklerimize cnm bnm de 1yıl oldu korunmasız ama hiç hamiş kalamadım sen 2.5 yıl dmişsin buarada gebelik oldumu hiç cnm bide doktor ne dedi hiç takip ettirdinmi

canlarım ben çıkıyorum. dualarım her daim sizinle. nolur sizler de bana dua edin, hepinizi kardeşim gibi görüyorum :) hoşçakalııınnn..

güle güle cnm Rabbim hepimize bu güzel duyguyu nasip etsin sende haftaya hayırlı haberler verirsin inş bizlere cnm aeoll dua ile:gitme:

mrb kızlar günaydın ben geldim nasılsınız haberleri takip ediyorum sürekli ve güzel haberleri bekliyorum, bende tekrar başladım ttestlere bugün 11.günüm geçen ay 16. gün görmüştüm çift çizgiyi bu ay nolacak bakalım,şu ana kadar çok rahattım gelip geçtigünler testlere bbaşlayınca beklenti içine girdim tekrar,neyseki yrn tatile gidiyoruz 6 günlüğne ii oldu stressiz ve çabuk geçer günler en azından,inş buay olacak bu iş Allah nasip ettiyse,kızlar dün ben yemek yaparken eşi yanımda internetten hep bebekle ilgili bişelere baktı şunu alrız bunu alrız deyip durdu garibim iyice heveslendi bende hamile gibi hissettim kendimi o öyle yapıncadelikafadulden

canım benim :)
insan nasıl havaya giriyor değil mi? hayal etmesi bile güzel. inş en tez zamanda birbirimizden hayırlı haberler alırız..

inşallah cnm ,düşünmesi bile güzel gerçekten ama bu ay çok rahtım stres yapmayacam inş çünkü çevreme bakıyorumda biz bu kadar çabalarken rabbim istedigine veriyor,en yakın arkadaşımın dış gebelikten tek tüpü alınmıştı ama korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar hamiş kaldı maşallah hemde gününe falan dikkat etmeden çalışma yapmışlar.benim kuzenimde adetine 4 gün kala korunmamışlardı adet yakın bişe olmaz diye tek seferde gebe kaldı ve 5yaşında kızı var şimdi,zamanı gelince veriyor rabbim stress yokk artık inş.ama bal tarçın arı sütü ve eşimede keçi boynuzu içiriyorum vede testlere devam tabi,çaba bizden takdir Allah tan

anlıyorum canım seni inş ben sözümde durabilirim bende gerçekten çok istiyorum bebişimin olmasıni , stres yapma inş bebeişin seninledir ovulasyonun kaçıncı günündesin test yapsan çıkmazmı ki silik de olsa bilmiyorumkismile

cnm çift çizgiymiş ne güzel inş bu sefer var sende bişeyler, 12. günde bazı kişilerde gebelik testi bile silik çıkabilio ama bence gebelik testi için erken de ovulasyon testini dene bence tek çizgi olsa bile önemli değil idrarını 4 saat tutmayı unuma haberlerini bekliyorum bu akşam yola çıkacaz gerçi ama saat 5 e kadar işyerindeyim ozamana kadar yapabilirsen,yaz mutlaka ne çıktığını ben bi ara bakarım bi yerlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…