Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım ilk başlarda korunduk daha sonrada bebiş istedik 1 yıl geçti olmadı doktora gittik eşimin de bi hastalığı var ikimizden de test istedi eşimin testine fena değil dedi ama bana klomen diye ilaç verdi 5 ay kullandım yumurtam çatlamadı kist oldu sürekli bi ay klomen bi ay doğum kontrol hapları derken 1 yıl da öyle geçti nerdeyse daha sonra eşimin hastalığından dolayı gebelik olmadığı tespit edildi ama bu arada olan bana oldu çünkü hormon ilaçları mahvetti beni. Alttan üstten her türlü ultrasona girdim yumurtalarım takip edildi hiç bir sorunum yok yumurtalarım gayet güzel oluşuyo çatlıyodu ama bu ilaçlar düzenimi alt üst etti bu yüzden de bu doktorlardan nefret ediyorum, eşimin ilaçları değişti şimdi sperm kalitesi falan düzelmeye başladı. en son 2 ay önce kistim geçince doğum kontrol hapını bıraktım şimdi bekliyorum işte ama haptan sonra hemen gebelik olmaz diyolar beklemelerdeyiz boshayallersmile

acaba ovulasyondan sonra tamamen silikleşmedimii ki benim tamamen silikleşmişti hiç ikinci çizgi yoktu çift çizgiden sonra[ yani silik de olsa},seninki nasıldı ovulasyon sonrası

anladım cnm sen yinede bi yap ferim ben inş oçizgi koyulaşmıştır olmazsada üzülme çünkü dedim ya arkadaşımın 17 günlükken çıkmadı idrarda hcg si 50 çıktı ama ,yani varsa süper olur tek çizgiyse beklemeye devam edersin şekerim

ovulasyon testi yap bence gebelik için erken ikiside aynı mantık ama ovulasyon testin varsa onu yap ,gebeliği adetin geçince yapman daha iyi olur gibi..

merhaba farancım,
evet dediğin gibi ne vicdansızlar var geçenlerde duymuştum apartman boşluğuna atmışlar yeni doğmuş bebeği Allah ıslah eylesin onları....
bana öyle geliyoki sende bişeyler var
inşallah kırmızıları görmezsin de bebişin yoldadır canım....

taa evet canım sınanıyoruz herhalde diye düşünüyorum, meleklerimiz de şımarıyolar gelmiyolar ama biliyolar gözümüzden sakınacağımızı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…