- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #7.901
slm cnm ya yazdıklarını okudumda benm 12.günü doktor kontrolüm vardı gittim doktor yumruta çatlamak üzere demişti ve gönderdi bidahada çasğırmadı vee ben 36.günümde regl oldum sanırım bnm o yumurta çatlamadı çok sinir oldum buay düzenli takip isticem bakalım nolcak.başlarından hemen yolluyolar bi araştırmıyolar üzel güzel uff valla sıkıldım yaa hayırlısıyla kavuşlalm inş bizlerde bebbeklerimize cnm bnm de 1yıl oldu korunmasız ama hiç hamiş kalamadım sen 2.5 yıl dmişsin buarada gebelik oldumu hiç cnm bide doktor ne dedi hiç takip ettirdinmi
canım işten eve saat 6 gibi falan dönüyorum. ondan sonra yaparım inş. yarın da mutlaka yazarım. ama ov. testine ne kadar güvenilir ki? silik çizgi sürekli çıkar, çünkü vücudumuzda lh hormonu her daim mevcut.
ama hayırlısı Allahtan, belli mi olur :)
firstheavenciğim, bizler böyle durumlarda dayanışmak için burdayız canım. ben de aynı durumdayım, son 5 gün ve ben o kadar daralıyorum ki.
hani haberlerde okuyoruz ya kadınlar yeni doğan bebekleri çöplere falan atıyorlar. diyorum Allahım onlara veriyorsun bize de ver. emanetin bilelim, üstüne titreyelim.
geçenlerde bir alışveriş merkezinde kadının biri çocuğunu bir köşeye sıkıştırmış nasıl vuruyor vicdansız. insanlar müdahale etti de kendine geldi. dedim senden bile anne oluyorsa Allahım elbet bir gün bizlere de verecek. biraz sabredelim canım, inş o gün geldiğinde harika anneler olacağız.
amin canım benim, Allah edilen dualar hürmetine göndersin bebeklerimizi inş.
emin olun, eğer öyle güzel bir haber alırsam önce eşime sonra sizlere haber vericem :)
firstheavenciğim, bizler böyle durumlarda dayanışmak için burdayız canım. ben de aynı durumdayım, son 5 gün ve ben o kadar daralıyorum ki.
hani haberlerde okuyoruz ya kadınlar yeni doğan bebekleri çöplere falan atıyorlar. diyorum Allahım onlara veriyorsun bize de ver. emanetin bilelim, üstüne titreyelim.
geçenlerde bir alışveriş merkezinde kadının biri çocuğunu bir köşeye sıkıştırmış nasıl vuruyor vicdansız. insanlar müdahale etti de kendine geldi. dedim senden bile anne oluyorsa Allahım elbet bir gün bizlere de verecek. biraz sabredelim canım, inş o gün geldiğinde harika anneler olacağız.
keratalar :)taa evet canım sınanıyoruz herhalde diye düşünüyorum, meleklerimiz de şımarıyolar gelmiyolar ama biliyolar gözümüzden sakınacağımızı :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?