- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.801
sevgili oğlak ve lightlife
kızlar siz nerden aldınız mikroskopu
ben eczanamizburada diye bir siteden aldım
ccanım bende yerine takmadan bekliyorum
ama ben tükürüğü az koyunca otlar çıkmıyor
çok koyunca çıkıyor
valla çok şaşkınım kullananlar arasında memnun olmayan yok
sanırım biz hala çözemedik ben kullanan bir arkadaş vardı ebruli22 ben ona mesaj
atayım çok memnundu CADIARZU
fertil shoptan aldım ben canım
bugünde testim yok denecek kadar silik çıktı yine ben bu ay yumurtlamıyorum büyük olasılıkla
yarın sabah ilk işim şunu yalamak olacak bakalım ot çıkcakmı hemen kurur zaten. sonrada 1 damla tükürerek yaparım..
ebruli22 benimde dkkatimi çekti memnunmuş geçmiş mesajlardan anladığım kadarı ile bu mikroskoptan.Bende msj atacaktım ama en son ağustosta girmiş siteye..
offf one ya...ama öyle olmazki...hangisine güvenecez...tükrüğüde çok koyunca kabarcıklar oluyo...sade yalayınca bişey çıkmıyo...ne yapacazkızlar bu sabah önce yaladım yaptım 1-2 noktadan başka bişey çıkmamış.. sonra 1 damla tükürdüm ve 1,5 saat sonra kurumuştu baktım ve ovuluasyon yok çıktı..
offf one ya...ama öyle olmazki...hangisine güvenecez...tükrüğüde çok koyunca kabarcıklar oluyo...sade yalayınca bişey çıkmıyo...ne yapacaz
bugün bende yaptım ot falan çıkmadı....belirsiz şekiller çıktı...zaten ovulasyon yokta çözmeye çalışıyorum aleti...hem tecrübe kazanmış olurum şekilleri tanırım diye yapıyorum...kocaman tükürük koymıcan 2 prinç tanesi kadar bişey koyucan işte..kabarcık oluşmuyo zaten sabahki tükürüğümde su gibi oluyo nedense :) sende de öyledir büyük ihtimalle duruşahçım..
bugün bende yaptım ot falan çıkmadı....belirsiz şekiller çıktı...zaten ovulasyon yokta çözmeye çalışıyorum aleti...hem tecrübe kazanmış olurum şekilleri tanırım diye yapıyorum...
arada kaynadı kızlar bişi sorcam size deli gibi gogus hassasiyeti sağ kasıkta çok şiddetli ağrı ve aralıklı bulantım var benim ya apandist olabilir mi sizce ne dersiniz?
sonuncu yani 7.ci testi de yaptim gene yok bilmiyorumkismile
yarin yeni test alcam artik:
belki gec yumurtlucamdir:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?