- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.781
yani craftcım ben bugünden sonra herhangi bir gün yumurtlayabilirim?testte 12. günden itibaren testlere başlatmışya yani kullanma talimatında öyle diyor.ben iyice şüpheye düştüm.ilişkiye devam ediyoruz zaten ama insan bir yandan da görmek istiyor.ben zaten tedavilere bıktım.evlendiğimde vajinusmustum.dr.peşinde koştur tedavii peşinde.öyle bir dr.değil 4 dr. ama en sonunda oldu.ama herşey allahtan deyip kabul edip devam edicez de insan korkuyor.inşallah yumurtlama gerçekleşir.
şimdi test yaptım artık çizgi hiç yok tamamen kayboldu bu ay hiç koyulaşmadı bu çizgi sadece bir gün bir öncekine göre daha koyu oldu o kadar
kızlar benim adet dönemim 28 günde bir.bugün 5. tstimi yaptım.hala çift çizgiyi göremedim.acaba bende yumurtlama olmuyor mu?bugün tam 14. gün.moralim iyice bozuldu.ilerleyen günlerde olur mu?acaba test yapmaya devam etsem mi?yani 28 günde bir adet gören biri atıyorum 20. gün yumurtlar mı?panik oldum
benimde aynen öle oldubide en çok neye üzüldüm bilio musun hamile kalmış olanların 2. çizgisi görülmeye devam ediyor
Canım aynı şeyi bende yaşadım. Adetim 28 gün testi 5 gün yaptım hiç çift çizgi göremedim. Bence sen testi bırak gün aşırı çalış...
benimde salı günü yani 11. gün yaptığım çizgi diğer günlere göre daha koyuydu ama silikti.bugün yaptığım bütün günlere göre daha silikti ondan cnm sıkıldı.moralim bozuldu.çünkü bugün 14. gün.preseedimi bile aldım hemen yetiştirdim hadi silik çıktıya dedim salı aldım bugün geldi.yetiştreyim diye yumurtlama gününe acele ettim.craftcığım da fikrini paylaştı sağolsun.inşallah 14. günden sonra çift çizgiyi görürüm.görürüz.
craftcım dr gitmek ne demek.ameliyat bile oldum.hatta burda vajinusmus böl. anlattım.ilk gittiğim dr. anlamadı vajinusmus olduğunu kızlık zarı falan alındı.hatırlayınca kötü oluyorum.
benimde salı günü yani 11. gün yaptığım çizgi diğer günlere göre daha koyuydu ama silikti.bugün yaptığım bütün günlere göre daha silikti ondan cnm sıkıldı.moralim bozuldu.çünkü bugün 14. gün.preseedimi bile aldım hemen yetiştirdim hadi silik çıktıya dedim salı aldım bugün geldi.yetiştreyim diye yumurtlama gününe acele ettim.craftcığım da fikrini paylaştı sağolsun.inşallah 14. günden sonra çift çizgiyi görürüm.görürüz.
craftcım dr gitmek ne demek.ameliyat bile oldum.hatta burda vajinusmus böl. anlattım.ilk gittiğim dr. anlamadı vajinusmus olduğunu kızlık zarı falan alındı.hatırlayınca kötü oluyorum.
merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 5 gündür test yapıyorum hep çizgi silik çıkıyo 9 la 12 arasıymış ovulasyon günüm netten testlerim 11inde geldi yapıyorum ama silik çıkıyo
ama ben 9 undan beri hergün çalışıyorum
nden silik çıkıyo silik demek negatif demek
teste de çalışmaya da devam et. Silik se bitiyor ya da başlıyordur. Bir de her gün yapma gün aşırı yap
bende tükürük ile ovulasyon mikroskopuna bakıyorum ve 8inden beridir pozitif veriyor..arada sadece dün negatif verdi diğer günler silikte olsa pozitiflik vardı.. hamile kalındığında pozitif çıktığı sadece lh hormonundamı belli oluyo yani idrardamı bakılabiliyo sadece?
bende tükürük ile ovulasyon mikroskopuna bakıyorum ve 8inden beridir pozitif veriyor..arada sadece dün negatif verdi diğer günler silikte olsa pozitiflik vardı.. hamile kalındığında pozitif çıktığı sadece lh hormonundamı belli oluyo yani idrardamı bakılabiliyo sadece?
canım hamile olduğunda östrojende artar
ama umarım bizim m,kroskop doğrudur
acaba diyomki bizimki orjinal değilmi
ben bir türlü net bir şey yakalayamadım
yani istikrarlı bir şekilde hep otları göremedim kafamçokkarıştı
:) valla aklıma gelmiyo değil. inşallah sahte değildir.2 gün önceki çok çok netti simsiyahtı rengi ama dün hiçbişey yoktu bu sabahkinde ise ortası açık renk otlu kenarlar silikti yani boştu şimdide yarım saat bişey yemeden yaptım sadece bir kaç nokta çıkmış yani negatif.
yoksa biz yapmasını beceremiyoz.. sen arkadaşlarına sorsana ronya eskiden bu konu burada baya paylaşılmış..
mesela tükürüğü koyduktan sonra dışarıdamı bırakıyoz kurusun diye yoksa yerine takıp mı bekliyoz? ben yerine takmadan bekletiyorum farkedermi?
:) valla aklıma gelmiyo değil. inşallah sahte değildir.2 gün önceki çok çok netti simsiyahtı rengi ama dün hiçbişey yoktu bu sabahkinde ise ortası açık renk otlu kenarlar silikti yani boştu şimdide yarım saat bişey yemeden yaptım sadece bir kaç nokta çıkmış yani negatif.
yoksa biz yapmasını beceremiyoz.. sen arkadaşlarına sorsana ronya eskiden bu konu burada baya paylaşılmış..
mesela tükürüğü koyduktan sonra dışarıdamı bırakıyoz kurusun diye yoksa yerine takıp mı bekliyoz? ben yerine takmadan bekletiyorum farkedermi?
ccanım bende yerine takmadan bekliyorum
ama ben tükürüğü az koyunca otlar çıkmıyor
çok koyunca çıkıyor
valla çok şaşkınım kullananlar arasında memnun olmayan yok
sanırım biz hala çözemedik ben kullanan bir arkadaş vardı ebruli22 ben ona mesaj
atayım çok memnundu CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?