Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tatlım dr a çok giştmişsin bi sorun olsa çıkardı muhakkak merak etme. Stres sakın yapma OLACAK ! hepimizin minik minik

bendeki bu gogus hassasiyeti ve sağ yumurtalıktaki şiddetli ağrı ne olabilir acep? regl olmama hada 10-11 gün var

şimdi test yaptım artık çizgi hiç yok tamamen kayboldu bu ay hiç koyulaşmadı bu çizgi sadece bir gün bir öncekine göre daha koyu oldu o kadar

şimdi test yaptım artık çizgi hiç yok tamamen kayboldu bu ay hiç koyulaşmadı bu çizgi sadece bir gün bir öncekine göre daha koyu oldu o kadar

benimde aynen öle oldu bide en çok neye üzüldüm bilio musun hamile kalmış olanların 2. çizgisi görülmeye devam ediyor

Canım aynı şeyi bende yaşadım. Adetim 28 gün testi 5 gün yaptım hiç çift çizgi göremedim. Bence sen testi bırak gün aşırı çalış...

benimde aynen öle oldu bide en çok neye üzüldüm bilio musun hamile kalmış olanların 2. çizgisi görülmeye devam ediyor

hadi yaaa onu bilmiyordum şimdi bende üzüldüm
anlamadım bu işi nasıl şey 20.günmü yumurtluycam acaba çok saçma ama

Canım aynı şeyi bende yaşadım. Adetim 28 gün testi 5 gün yaptım hiç çift çizgi göremedim. Bence sen testi bırak gün aşırı çalış...

bende aynen ne 5 günü cumadan beri yapıyorum hep silik silik çizgiler hiç koyulaşma yok topluca yumurtlamıyoruz bu ay kızlar

benimde salı günü yani 11. gün yaptığım çizgi diğer günlere göre daha koyuydu ama silikti.bugün yaptığım bütün günlere göre daha silikti ondan cnm sıkıldı.moralim bozuldu.çünkü bugün 14. gün.preseedimi bile aldım hemen yetiştirdim hadi silik çıktıya dedim salı aldım bugün geldi.yetiştreyim diye yumurtlama gününe acele ettim.craftcığım da fikrini paylaştı sağolsun.inşallah 14. günden sonra çift çizgiyi görürüm.görürüz.

craftcım dr gitmek ne demek.ameliyat bile oldum.hatta burda vajinusmus böl. anlattım.ilk gittiğim dr. anlamadı vajinusmus olduğunu kızlık zarı falan alındı.hatırlayınca kötü oluyorum.

çok geçmiş olsun canım başından kötü şeyler geçmiş anlaşılan bundan sonra allah yüzünü güldürsün canım

Hatırlama düşünme neticede ALLAH veren de vermeyen de o napalım dünyanın sonu diil ya beklicez

merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz 5 gündür test yapıyorum hep çizgi silik çıkıyo 9 la 12 arasıymış ovulasyon günüm netten testlerim 11inde geldi yapıyorum ama silik çıkıyo
ama ben 9 undan beri hergün çalışıyorum
nden silik çıkıyo silik demek negatif demek

bakalım 4 aydır korunmuyoruz ilk kez ovulasyon testi yapıyorum
ve anlayamıyorum hiçbir sağlık problemim yok

teste de çalışmaya da devam et. Silik se bitiyor ya da başlıyordur. Bir de her gün yapma gün aşırı yap

teste de çalışmaya da devam et. Silik se bitiyor ya da başlıyordur. Bir de her gün yapma gün aşırı yap

bende tükürük ile ovulasyon mikroskopuna bakıyorum ve 8inden beridir pozitif veriyor..arada sadece dün negatif verdi diğer günler silikte olsa pozitiflik vardı.. hamile kalındığında pozitif çıktığı sadece lh hormonundamı belli oluyo yani idrardamı bakılabiliyo sadece?

lh hormonunda çıkıor die biliorum

canım hamile olduğunda östrojende artar
ama umarım bizim m,kroskop doğrudur
acaba diyomki bizimki orjinal değilmi
ben bir türlü net bir şey yakalayamadım
yani istikrarlı bir şekilde hep otları göremedim kafamçokkarıştı

:) valla aklıma gelmiyo değil. inşallah sahte değildir.2 gün önceki çok çok netti simsiyahtı rengi ama dün hiçbişey yoktu bu sabahkinde ise ortası açık renk otlu kenarlar silikti yani boştu şimdide yarım saat bişey yemeden yaptım sadece bir kaç nokta çıkmış yani negatif.
yoksa biz yapmasını beceremiyoz.. sen arkadaşlarına sorsana ronya eskiden bu konu burada baya paylaşılmış..
mesela tükürüğü koyduktan sonra dışarıdamı bırakıyoz kurusun diye yoksa yerine takıp mı bekliyoz? ben yerine takmadan bekletiyorum farkedermi?

bende yerine takmadan bekletiyorum

ccanım bende yerine takmadan bekliyorum
ama ben tükürüğü az koyunca otlar çıkmıyor
çok koyunca çıkıyor
valla çok şaşkınım kullananlar arasında memnun olmayan yok
sanırım biz hala çözemedik ben kullanan bir arkadaş vardı ebruli22 ben ona mesaj
atayım çok memnundu CADIARZU

bende hiç çıkmadı ot şimdiye kadar var bu alette birşey yada ben beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…