- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #9.761
mrb arkadaşlar..öncelikle hepimize Allah en kısa zamanda bebiş nasip eder inş..
benim bi sorum olcaktı..pko hastalarında bu testler nasıl kullanılıyor acaba?bileniniz var mı?yanii mesela ben 2-3 ayda bir adet oluyorum..olduğumda da yumurtam çatlıyor mu çatlamadan kist mi oluyor bilemiyorum tabii o ay için..ben bu testleri alsam bana bi faydası olur mu yoksa ovulasyon günümü belli etse bile yumurtam çatlıycak mı bunu nerden anlarım bilen var mı ki aranızda acaba..offff kafam gene karıştıne karmaşık bi hastalık bu yaaaaa...
Evet neredeyse aynı, ben kürtaj öncesini hatırlamıyorum ama 30 Agustos ve 27 Eylül. Canım bu ay adetten sonra kaçıcı günler ilişkiye girdin. Ben 10.,13. ve 15. günler çalıştım:) bakalım
Merhaba;
Benim adetlerim düzenliyken bile ovulasyon dönemini yakalayamadım, bide beni strese soktu. Bir daha kullanmayayım diyorum.. Bence deneme
bugünkü test sonucum yarı otlu çıktı yani ortada otlar var ama otlar öyle geçen günkü gibi kopkoyu renkte değildi açık renkliydi kenarları ise silikti testin.
canıım sende olması normal çünkü sen yumurtladın
bende hiç bir şey yok
biz az çalıştık canım ısrarla yumurtlama gününü bekledik 14.gün ve 16.gün çalıştık pazar ve salı günü canım şimdi hala teste devam ediyorum çizgi koyulaşacak mı bilmiyorum ama gün aşırı devam
Canım senin ilk hamileliğinmi olacak..
Canım 27 eylül son adet günün olduğuna göre pazar ve salı günü çalışmışsınız. Yani adetin 13. ve 15. günü olmuyormu? Senle tesadüf ama eşimizle bu ay beraber olduğumuz günler bile yanı:) Bakalım sonucumuz ne olacak.. İnşallah ikimizde hamile kalırız. Bu hafta gün aşırı ilişkiye devam...
Sana bişey sorucam canım... Hergün ilişki pek sağlıklı değilmiş, sperm kalitesi azalıyormuş. Bu topicte bazıa arkadaşlar üst üste ilişkiye girmişler... Dogrumu acaba bilmem...
Canım dün rüyamda çocuğum olduğunu gördüm, galiba çok etkileniyorum. Ama kendime bişey için söz verdim. Bu ay geçsin, eğer hamile değilsem bundan sonraki aylar hamilelik olayını çok kafama takmayayım diyorum...
Teşekkür ederim canımyazıyı buraya aynen kopyalıyorum tannsel
Spermin faydaları gebelik isteyen çiftlere genel olarak yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişki önerilir. Sebebi ise sperm sayısı ve kalitesinin yüksek olması ve bu durumun da sağlıklı gebelikte çok fazla önem taşımasıdır. Tüp bebek tedavisi yapan uzmanlar sperm sayısını artırabilmek için erkeklere cinsel diyet öneriyor. Oysa araştırmalarda her gün ilişkiye girilmesi halinde sperm kalitesinin yüzde 12 düzeyinde arttığının görüldüğü açıklanıyor.
Sydney’deki özel bir tüp bebek merkezindeki araştırmalarda bebek isteyen 118 erkeğin bir hafta boyunca her gün cinsel ilişkiye girdikleri ve bu erkeklerden 81’inin hasarlı sperm sayısında yüzde 12 oranında azaldığı gözlendi. Sperm kalitesi, sigara ve alkolden uzak durmak, egzersiz yapmak ve daha fazla antioksidan alınması ile arttığı belirtiliyor.
Spermin vücuttan hızlı atılması ile DNA hasarı azalıyor ve kalitesi artıyor. Sperm vücutta ne kadar uzun süre kalırsa, o oranda da hasara uğrama olasılığı artıyor. Ülkemizde de bebek isteyen erkeklere eşleriyle çok sık cinsel ilişkiye girmeleri öneriliyor. Ayrıca sigara dumanı cinsel işlev bozukluklarında baş sorumlusu olarak gösteriliyor.
Evet cnm ilk deneme. Benim de 25 'i olur regl heralde bende o zamanı bekliorum.
20 Temmuz
21 Ağustos
24 Eylül'dü adet dönemleri. Bu arada benim acaip gogus hassasiyetim var ölüorum regl mi olcam acaba
Mrb kızlar bişi sorucam ben.ovulasyon dönemi adtten öncemi olur adetten sonramı?bu adetin ilk gününden itibaren 14 gün ekleniyo peki bu ne oluyo ikiside yumurtlama dönemimi?ay çok kafam karıştı
Adet belirtileri için erken belki erkenregl olcaksın.. Sen eşinle adetin kaçıncı günleri çalıştın...
kızlar benim adet dönemim 28 günde bir.bugün 5. tstimi yaptım.hala çift çizgiyi göremedim.acaba bende yumurtlama olmuyor mu?bugün tam 14. gün.moralim iyice bozuldu.ilerleyen günlerde olur mu?acaba test yapmaya devam etsem mi?yani 28 günde bir adet gören biri atıyorum 20. gün yumurtlar mı?panik oldum
Canım 27 eylül son adet günün olduğuna göre pazar ve salı günü çalışmışsınız. Yani adetin 13. ve 15. günü olmuyormu? Senle tesadüf ama eşimizle bu ay beraber olduğumuz günler bile yanı:) Bakalım sonucumuz ne olacak.. İnşallah ikimizde hamile kalırız. Bu hafta gün aşırı ilişkiye devam...
Sana bişey sorucam canım... Hergün ilişki pek sağlıklı değilmiş, sperm kalitesi azalıyormuş. Bu topicte bazıa arkadaşlar üst üste ilişkiye girmişler... Dogrumu acaba bilmem...
Canım dün rüyamda çocuğum olduğunu gördüm, galiba çok etkileniyorum. Ama kendime bişey için söz verdim. Bu ay geçsin, eğer hamile değilsem bundan sonraki aylar hamilelik olayını çok kafama takmayayım diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?