Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba;
Benim adetlerim düzenliyken bile ovulasyon dönemini yakalayamadım, bide beni strese soktu. Bir daha kullanmayayım diyorum.. Bence deneme

tansel merhaba...

ben ovülasyon testini kullanmaya henüz başlamadım. bugün veya yarın regli olucam. bittikten sonra başlandığını duymuştum. nasıl kullanacağımı da bilmiyorum açıkcası. Yurtdışından sipariş verdim. bugünlerde gelicek. umarım yararını görürüm. bu süreç çok sancılı ve zor. sen bu testin faydasını gördünmü???

bu arada sana da geçmiş olsun. umarım bu çabalarımız sonuç verir.
cevabın için teşekkürler...

Evet neredeyse aynı, ben kürtaj öncesini hatırlamıyorum ama 30 Agustos ve 27 Eylül. Canım bu ay adetten sonra kaçıcı günler ilişkiye girdin. Ben 10.,13. ve 15. günler çalıştım:) bakalım

biz az çalıştık canım ısrarla yumurtlama gününü bekledik 14.gün ve 16.gün çalıştık pazar ve salı günü canım şimdi hala teste devam ediyorum çizgi koyulaşacak mı bilmiyorum ama gün aşırı devam

Merhaba;
Benim adetlerim düzenliyken bile ovulasyon dönemini yakalayamadım, bide beni strese soktu. Bir daha kullanmayayım diyorum.. Bence deneme

cvb ınız için tşk ler..haklısın..3 ayda bir adet olan bi insan olarak ne yumurtlama günümü tahmin edebiliyorum ne 3 ayda bir adet olsam bile o adet dönemimde yumurtamın çatlayıp çatlamadığını tahmin edebiliyorum..bu testler bende hiç bi işe yaramaz zaten..haklısın..nolcak benim halim yaaaaaaa offfffffffffffffffff :1no2:

bugünkü test sonucum yarı otlu çıktı yani ortada otlar var ama otlar öyle geçen günkü gibi kopkoyu renkte değildi açık renkliydi kenarları ise silikti testin.

canıım sende olması normal çünkü sen yumurtladın
bende hiç bir şey yok

iyi de ronyacım bu yumurta çatladımı çatlamadımı? yani yumurta çatladı ise ot falan çıkmaması lazım artık.. vallahi kafam karıştı bu ne böyle? acaba diyorum sahtesini mi satın aldım? baksana zayıflama ilaçlarının sahtesi yakalanmış haberlerde diyo.

Canım 27 eylül son adet günün olduğuna göre pazar ve salı günü çalışmışsınız. Yani adetin 13. ve 15. günü olmuyormu? Senle tesadüf ama eşimizle bu ay beraber olduğumuz günler bile yanı:) Bakalım sonucumuz ne olacak.. İnşallah ikimizde hamile kalırız. Bu hafta gün aşırı ilişkiye devam...

Sana bişey sorucam canım... Hergün ilişki pek sağlıklı değilmiş, sperm kalitesi azalıyormuş. Bu topicte bazıa arkadaşlar üst üste ilişkiye girmişler... Dogrumu acaba bilmem...

Canım dün rüyamda çocuğum olduğunu gördüm, galiba çok etkileniyorum. Ama kendime bişey için söz verdim. Bu ay geçsin, eğer hamile değilsem bundan sonraki aylar hamilelik olayını çok kafama takmayayım diyorum...

günaydın tannsel

sperm kalitesiyle ilgili ben şöyle bir yazı okudum gün aşırı ilişki gerekiyormuş bu şekilde yapılan ilişki sperm kalitesini arttırıyormuş çok ara verilen ilişkide yani mesela erkek 5 -6 gün spermlerini atmazsa bekleyen spermlerim kalitesi çok düşüyormuş onun için bebek yapmaya niyetlenenler en fazla 3 gün ara vermeliymiş

yazıyı buraya aynen kopyalıyorum tannsel

Spermin faydaları gebelik isteyen çiftlere genel olarak yumurtlama dönemlerinde gün aşırı ilişki önerilir. Sebebi ise sperm sayısı ve kalitesinin yüksek olması ve bu durumun da sağlıklı gebelikte çok fazla önem taşımasıdır. Tüp bebek tedavisi yapan uzmanlar sperm sayısını artırabilmek için erkeklere cinsel diyet öneriyor. Oysa araştırmalarda her gün ilişkiye girilmesi halinde sperm kalitesinin yüzde 12 düzeyinde arttığının görüldüğü açıklanıyor.

Sydney’deki özel bir tüp bebek merkezindeki araştırmalarda bebek isteyen 118 erkeğin bir hafta boyunca her gün cinsel ilişkiye girdikleri ve bu erkeklerden 81’inin hasarlı sperm sayısında yüzde 12 oranında azaldığı gözlendi. Sperm kalitesi, sigara ve alkolden uzak durmak, egzersiz yapmak ve daha fazla antioksidan alınması ile arttığı belirtiliyor.

Spermin vücuttan hızlı atılması ile DNA hasarı azalıyor ve kalitesi artıyor. Sperm vücutta ne kadar uzun süre kalırsa, o oranda da hasara uğrama olasılığı artıyor. Ülkemizde de bebek isteyen erkeklere eşleriyle çok sık cinsel ilişkiye girmeleri öneriliyor. Ayrıca sigara dumanı cinsel işlev bozukluklarında baş sorumlusu olarak gösteriliyor.

Teşekkür ederim canım

Evet cnm ilk deneme. Benim de 25 'i olur regl heralde bende o zamanı bekliorum.

20 Temmuz
21 Ağustos
24 Eylül'dü adet dönemleri. Bu arada benim acaip gogus hassasiyetim var ölüorum regl mi olcam acaba

Adet belirtileri için erken belki erkenregl olcaksın.. Sen eşinle adetin kaçıncı günleri çalıştın...

Mrb kızlar bişi sorucam ben.ovulasyon dönemi adtten öncemi olur adetten sonramı?bu adetin ilk gününden itibaren 14 gün ekleniyo peki bu ne oluyo ikiside yumurtlama dönemimi?ay çok kafam karıştı

Mrb kızlar bişi sorucam ben.ovulasyon dönemi adtten öncemi olur adetten sonramı?bu adetin ilk gününden itibaren 14 gün ekleniyo peki bu ne oluyo ikiside yumurtlama dönemimi?ay çok kafam karıştı

adetinin ilkgününden itibaren sayıyorsun 14,15,16 günler ortalama olarak yumurtanın çatlamaya yakın günleridir.. yani o günlerde ilişki olursa hamile kalma şansın yüksek oluyor..
ovulasyonda bu dediğim günlerdir yani adetten sonraki günler.. adet olursun eski yumurtalar atılır yenisi oluşur yenisin çatlamasıda işte o ovulasyon günleridir.

kızlar benim adet dönemim 28 günde bir.bugün 5. tstimi yaptım.hala çift çizgiyi göremedim.acaba bende yumurtlama olmuyor mu?bugün tam 14. gün.moralim iyice bozuldu.ilerleyen günlerde olur mu?acaba test yapmaya devam etsem mi?yani 28 günde bir adet gören biri atıyorum 20. gün yumurtlar mı?panik oldum

28 günde bir ise adet zaten 14. gün yumurtlaman lazım bugünü baz al teste devam et panik yapma stres hiç yapma akışına bırak.Hatta salla testi bugünden itibaren gün aşırı ilişkiye devam et, hemen ayağa kalkma yat uyu ilişkiden sonra. Bak halimize takıntılı olduk teste, sen olma aptallaşıo insan stres en kötü etki gebelikte, stres yaptıkça olmuo

yani craftcım ben bugünden sonra herhangi bir gün yumurtlayabilirim?testte 12. günden itibaren testlere başlatmışya yani kullanma talimatında öyle diyor.ben iyice şüpheye düştüm.ilişkiye devam ediyoruz zaten ama insan bir yandan da görmek istiyor.ben zaten tedavilere bıktım.evlendiğimde vajinusmustum.dr.peşinde koştur tedavii peşinde.öyle bir dr.değil 4 dr. ama en sonunda oldu.ama herşey allahtan deyip kabul edip devam edicez de insan korkuyor.inşallah yumurtlama gerçekleşir.

ayın 10 u yani 10 ekim 14.gün canım sonra ayın 12si 12 ekim de 16.günümüz oluyor 27dn itibaren sayıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…