- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
merhaba arkadaslar bı sorum olacaktıda
ben cıft cızgıyı 14. gunde gordum ıkısıde aynı koyuluktaydı 24 saat ıcınde yumurtlayacagım anlamına gelıyor sanırım bu
ertesı gunu yaptım ıkıncı cızgı sılıktı
sorum su ıkı koyu cızgıden sonra sılık de olsa ıkıncı cızgı olmalımı yoksa sadece tek cızgımı olması gerekıyor anlatabılmısımdır ınsallah
kızlar üstteki 12.gün alttaki 13.gün ne dersiniz daha yumurtlamadım dimi?
Merhaba,
Benim kullandığım testlerde şekil olarak seninkiyle aynı.(Belki markası da aynıdır). Ben iki çizginin de aynı koyulukta olduğunu gördüm. Bir gün öncesi ve bir gün sonrasında senin testlerindeki koyuluktaydı. 11. gün yapmışmıydın testi?
ıpekcim doğru aynen öle iki koyu çizgiyi gördükten sonraki gün tek çizgi değil ikincisi hafif silik çizgi oluyo.
Bide cancer cim ben bu testten kullanmadım ama çok silik değil ikinci çizgi sen tedbiri elden bırakma bence:) Canım 8. gün çıkmaması lasım ama nasıl çıkıyo lh hormonu sadece yumurtlama öncesi salgılanır. Çok mu yumurtluyon acaba. Ya da burda bi arkadaş vardı ne zaman yapsam çift çizgi reglime 5 gün var hala çift çizgi diyodu meğer hamileymiş.:)
yok cnm yapmamıştım ben geçen ay 16.gün pozitif görmüştüm o gülen surat çıkaran cihazdandı oyüzden buayda 12.gün başlasam yeter diye düşünmüştüm.ateş ölçmede yapmaya başladım ona görede yumurtlamamışım sanırım bende bir kaçgüne aynı koyulukta görürüm. gene eklerim resmini.. yorumlarınız için sağolunnna.s.
Bence de cnm bi kaç güne kadar koyulaşır. Ben de ilk defa bu ay test kullandım. Şu anda beklemedeyim. Bakalım hayırlısı.
hayırlısı cnm inşallah güzel haberlerini alırızzzhihoyyyt
Merhaba arkadaşlar daha önce yazmıştım aktardan macun+kırmızı ginseng ve karışık bitki çayı aldım diye. En son adetin 23 şubattı. Adetin 12.günü dr gittiğimde yumurta görmem gerekiyordu ama yok dedi. Bende ovulasyon testi aldım ve 18.gününden beri de ovulasyon testi yapıyorum hala yakalayamamıştım. 3 haftadan beri de o macunu kullanıyorum diğerleriyle birlikte dün testte çift çizgi çıktı. Galiba işe yarayacak aktarın verdikleri.
ya ben anlamadım..şimdik ilk çift çizgiyi gördüm çalışmaya başladık...
ertesi gün yine çift çizgi çalıştık...yani iki gün üst üste
bu ay sadece 2 gün yani sonra 3.gün yani 15. günde testi tekrar yaptım hiç çizgi çıkmadı o testler hiç aynı koyuluğa ulaşmıyor...soracağım soru şu kızlar...
çift çizgiyi gördükten sonra kaç gün gün aşırı çalışıcaz?ben iki gün çizgi görüp çalıştımya şimdi aslında o 24-36 saat içinde yumurtlayacağımızı görteriyosa ben yanlış günlerdemi çalışmış oluyoum...çok kafam karıştı yaw...
aslında çok fazla bitki çayı içmekte doğru değil...adetten sonra iki üç gün günde iki bardak yeşil çay için diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum canım sen her gün yap yinede ovulasyon testini 10.gün başla ama belli olmuyor diyorsun elinde varsa yeterince test her gün yap bence.
kızlarrr bugün 15.günüm önce üstteki 14.gün alttaki 15.gün tam emin olamadım iki çizgi aynı koyulukta değil gibiydi bide gülen surat çıkaran testten yaptım iyikide yapmışımm yoksa ben bugün olduğunu anlamayacak ve çalışmıcaktım. inşallahhh yarabbimmm gebelik testinide böyle çiftçizgi görmek nasip olur:lepi: buaysırnaşık şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?