Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba arkadaşlar siz Rubella IgM ve IgG testlerini yaptırdınız mı? Hamilelik öncesi yapılan testler arasında. Ben pazartesi yaptırdım Toxso negatif , VDRL negatif ve Rubella da negatif çıktı. Bu rubella kızamıkçık için yapılan testmiş. Araştırdım internetten negatif olunca kızamıkçık virüsüne bağışıklık olmuyormuş vücutta ve gebelikte ortaya çıkmasın diye aşı yapılıyormuş galiba. Siz duydunum mu bunu ya kafam karıştı tam da ovulasyon dönemindeyim.

Slm kızlar bu topikte yeniyim.Bu ovulasyon testlerini eczaneden kendiniz mi alıyorsunuz yoksa doktorunuz mu yazdı size.benimde bebişim olmuyo alıp kullanmayı düşünüyorum.kesin sonuç veriyormu bu testler.ıçinizden biri bana yardımcı olursa sevinirim.Allah hepinize hayırlı evlatlar versin:)

canım banada yapıldı rubella kızamıkçık benim pozitif çıktı
seninde dediğin gibi sanırsam aşı oluyosun
ovulasyon döneminde ol ne olcak relaks ol dr la konuşursun hem gebelik döneminde hemen geçireceksin diye bişey yok bu bi önlem
sorarsın olmadı hemen aşını olursun

hayır canım dr falan yazmıyo
eczanede varmı bilmiyorum şu clearblue pahalı olan vardır herhalde
netten ovulasyon testi diye aratırsan satan siteler var bulursun

yok cnm üstteki 14.gün alttaki 15.gün hihoyyyt hadi bakalım bismillahh dedik

canım benim ben düşükten sonra hepsini yaptırdım biri negatif biri pozitif ise bağışıklığın var demek oluo benim toxo ikiside negatifti bağışıklığım olmadığı için çiğet yememeye özellikle dikkat etmem gerekmiş. rubella da eğer öyle çıksaydı doktor aşı yapıcam 2ay korunman gerek demişti doktora mutlaka sor cnm.

12. günüm dündü gece yaptım malesef gene tek çizgi
tek temennim inşallah yumurtlarım :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlarr peki bişi sorcam yumurtlama testinde pozitifi gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılır ovulasyon testinde 10 gün sonra diyor ama ne dersiniz???

kızlarr peki bişi sorcam yumurtlama testinde pozitifi gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılır ovulasyon testinde 10 gün sonra diyor ama ne dersiniz???

Evet canım bende nette araştırdım 10 gün yazıyordu. Benimde 8-9 du ovulasyon cumartesi yapacam test hayırlısı bakalım. Bu ay yeni bıraktım korunmayı bakalım tutacakmı bebiş. Kasıklarımda ağırlık var arada mide bulantısı oldu adet mi bebiş mi bilmiyorum.

kızlarrr yardımm lütfen resimleri ekliyorum şimdi ben 15.gün hem bu testte hemde digital ovulasyonda gülen yüzü gördüm ovulasyon testi pozitifti fakat ateş artışıda olmamıştı. bugün 19.günüm ve tekrar deniyeyim dedim gene ikinci çizgi koyu çıktı. ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim böyle birşey olabilir mi?

sırasıyla 12,13,14,15 iki çizgide belirgindi ,16 silikleşti ve sonuncusu bugün 19.gün

Eklentiler

• $Görüntü061.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 1.146
  • $Görüntü060.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 1.097

Merhaba ben yeniyim burada. tebrik ederim seni. çok sevindim. allah tamamına erdirsin inşallah. bende ilk bu ay kullanıyorum ovulasyon testini. senin ilk kullandığın ay hamile kaldığını öğrenince çok umutlandım. ben 28 günde 1 regl olurken son 3 aydır 27 günde bir oluyorum. 1 nisanda regl oldum. ovulasyon testini 11. günden itibaren yapmaya başladım. 11 ve 12. gün tek çizgi vardı. bugün yani 13. gün 2. çizgi hafif belirdi. acaba yarın yumurtlama günümmü. bugün eşimle temasta bulunmuycam. doğrumu yapıyorum bilemiyorum. yarın çizgi belirsede belirmesede 5 günü aşmamak ve sperm kalitesini bozmamak adına temasta bulunmayı düşünüyorum. umarım doğru bişey yapıyorumdur. bana yazarsan sevinirim. teşekkürler

ayy ne kafa karıştırıcı durum yaa
bilemedimki canım
ama sondaki netliğe bakarsak 19. gün yumurtluyosun
çalışmalara hızla devam kaydirigubbakcemile5

ayy ne kafa karıştırıcı durum yaa
bilemedimki canım
ama sondaki netliğe bakarsak 19. gün yumurtluyosun
çalışmalara hızla devam kaydirigubbakcemile5

evet ya ama digital alette mi güvenilir değil direk gülen surat çıkardı ki ben 4 saat öncesine kadar sıvı tüketmiyorum herşeye özen gösteriyorum. neyseki allahtan çalışmaları bırakmamıştım:)

ya heveslendirmek istemiyorum ama belkide hamilesindir...o testler bazen hamileykende çift çizgi çıkarıyo bacım....

sen ne yap biliyormusun bir iki gün bekle..tabi bu arada çalışmalarınıda yap..hasta olmana birkaç gün kala elinde test varsa tekrar bi yap bakalım nolucak...

gebelik testini harcama şimdi boşu boşuna...sen hasta olmaya birkaç gün kala ovulasyon testi yap...regli gününde yada bir gün sonra ki geçer inşallah ozaman gebelik testini kullan canım...

gebelik testini harcama şimdi boşu boşuna...sen hasta olmaya birkaç gün kala ovulasyon testi yap...regli gününde yada bir gün sonra ki geçer inşallah ozaman gebelik testini kullan canım...

doğru diyorsun canım haklısın burda bir arkadaşta öle yapmıştı hamileydi ay inş bende öle olurumm canımm çook sağoll:lepi:

buda bugün 20.gün testim gayet net gene ikinci çizgi hatta düne göre daha koyu??

Eklentiler

• $Görüntü067.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 853
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…