- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
canım banada yapıldı rubella kızamıkçık benim pozitif çıktıMerhaba arkadaşlar siz Rubella IgM ve IgG testlerini yaptırdınız mı? Hamilelik öncesi yapılan testler arasında. Ben pazartesi yaptırdım Toxso negatif , VDRL negatif ve Rubella da negatif çıktı. Bu rubella kızamıkçık için yapılan testmiş. Araştırdım internetten negatif olunca kızamıkçık virüsüne bağışıklık olmuyormuş vücutta ve gebelikte ortaya çıkmasın diye aşı yapılıyormuş galiba. Siz duydunum mu bunu ya kafam karıştı tam da ovulasyon dönemindeyim.
hayır canım dr falan yazmıyoSlm kızlar bu topikte yeniyim.Bu ovulasyon testlerini eczaneden kendiniz mi alıyorsunuz yoksa doktorunuz mu yazdı size.benimde bebişim olmuyo alıp kullanmayı düşünüyorum.kesin sonuç veriyormu bu testler.İçinizden biri bana yardımcı olursa sevinirim.Allah hepinize hayırlı evlatlar versin:)
yok cnm üstteki 14.gün alttaki 15.gün hihoyyyt hadi bakalım bismillahh dedik
aa canım benim gerçekten çizgi kafa karıştırıcımı ne
üsteki 2 tanedemi 14.gün çünkü biri diğeine göre daha nette
hadi yakaladın yaa
sana kolay gelsin Allah yasrdımcın olsunda sağlıcakla gelsin bebişin sositososito
Merhaba arkadaşlar siz Rubella IgM ve IgG testlerini yaptırdınız mı? Hamilelik öncesi yapılan testler arasında. Ben pazartesi yaptırdım Toxso negatif , VDRL negatif ve Rubella da negatif çıktı. Bu rubella kızamıkçık için yapılan testmiş. Araştırdım internetten negatif olunca kızamıkçık virüsüne bağışıklık olmuyormuş vücutta ve gebelikte ortaya çıkmasın diye aşı yapılıyormuş galiba. Siz duydunum mu bunu ya kafam karıştı tam da ovulasyon dönemindeyim.
kızlarr peki bişi sorcam yumurtlama testinde pozitifi gördükten kaç gün sonra gebelik testi yapılır ovulasyon testinde 10 gün sonra diyor ama ne dersiniz???
Teşekkürler canım darısı başına inşallah :)) 30 günde bir regl siklusum 16.gün ikinci çizgi netti ama diğeri kadar değildi 17. gün tam netti. Ben hem 16. hemde 17. gün temasta bulundum hiç ayağa kalkmadım bide 5 gün öncesinden de ilişkiye girmedim bekledikçe sperm kalitesi artıyomuş.
Dualarım sizlerle kızlar..
kızlarrr yardımm lütfen resimleri ekliyorum şimdi ben 15.gün hem bu testte hemde digital ovulasyonda gülen yüzü gördüm ovulasyon testi pozitifti fakat ateş artışıda olmamıştı. bugün 19.günüm ve tekrar deniyeyim dedim gene ikinci çizgi koyu çıktı. ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim böyle birşey olabilir mi?
sırasıyla 12,13,14,15 iki çizgide belirgindi ,16 silikleşti ve sonuncusu bugün 19.gün
ayy ne kafa karıştırıcı durum yaa
bilemedimki canım
ama sondaki netliğe bakarsak 19. gün yumurtluyosun
çalışmalara hızla devam kaydirigubbakcemile5
ya heveslendirmek istemiyorum ama belkide hamilesindir...o testler bazen hamileykende çift çizgi çıkarıyo bacım....
sen ne yap biliyormusun bir iki gün bekle..tabi bu arada çalışmalarınıda yap..hasta olmana birkaç gün kala elinde test varsa tekrar bi yap bakalım nolucak...
gebelik testini harcama şimdi boşu boşuna...sen hasta olmaya birkaç gün kala ovulasyon testi yap...regli gününde yada bir gün sonra ki geçer inşallah ozaman gebelik testini kullan canım...
buda bugün 20.gün testim gayet net gene ikinci çizgi hatta düne göre daha koyu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?